Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 ayy canım frozenim gelmiş hemen çiçek yollayayım bugün çiçek yollama günümdeyim. çiçekler sana feda olsun kıss rapunzelim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 çok duyarlı üyeler olan dedeme ve sardunyam ablama ve bugün bu başlığa giren herkese ailem ve dostlarım kendini bilir zaten hepinizeeee Teşekkür ederimi Yumoş'cum.. Bu da benden sana.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 çok duyarlı üyeler olan dedeme ve sardunyam ablama ve bugün bu başlığa giren herkese ailem ve dostlarım kendini bilir zaten hepinizeeee Goremedim,ama aldim,cok guzeldir eminim..canimm,yumotecim Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Bana çiçek verenlere teşekkür ediyorum Tabiki bu Lotüs bütün arkadaşlarıma ,artıııııııııı kurbağayıda öperseniz birde yakışıklı prensiniz olacak bonus olarak :D Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 ayy canım frozenim gelmiş hemen çiçek yollayayım bugün çiçek yollama günümdeyim. çiçekler sana feda olsun kıss rapunzelim ne güzel papatyalar sağol sardunyam kısa olan sensin herhal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Bana çiçek verenlere teşekkür ediyorum Tabiki bu Lotüs bütün arkadaşlarıma ,artıııııııııı kurbağayıda öperseniz birde yakışıklı prensiniz olacak bonus olarak :D sağol ANUBİS ben çiçeği alayım kurbağayı sana bırakayım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Bana çiçek verenlere teşekkür ediyorum Tabiki bu Lotüs bütün arkadaşlarıma ,artıııııııııı kurbağayıda öperseniz birde yakışıklı prensiniz olacak bonus olarak :D Ağzım burnum siğil oldu be kardeşim.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; ...... Gulll e, ......... GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir teşekkür ederim canım ... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Bu lotüs sabah açmış,dileyen alabilir.. ayyyyy çook güzel ben de aldım teşekkür ederim..... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. yaşasın bende aldım...... teşekkür ederim dedeciğim..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 bütün çiçeklerden aldım herkesin emepine sağlık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 yaşasın bende aldım...... teşekkür ederim dedeciğim..... Deden kurban sana ilkgözağrım benim.. Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen Teşekkür ederim Leyla'cım.. Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen Çok naziksiniz hanımefendi teşekkür ederim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a....... Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen canım benim teşekkürler tatlım dedecim o ne güzel çiçekti öyle Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen çiçeği aldım çok teşekkür ederim leyla24 arkadaşım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen leyla 24 çiçek için teşekkürler ........... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 leylacım teşekkür ederim canım, bende çiçeğimi bu akşam birlikte oynadığım arkadaşlarıma gönderiyorum... leyla, frozen, murti san, yumote, honest... sizin için... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 leylacım teşekkür ederim canım, bende çiçeğimi bu akşam birlikte oynadığım arkadaşlarıma gönderiyorum... leyla, frozen, murti san, yumote, honest... sizin için... çok teşekkürler sardunyacığım . düşünmen yeterli Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 leylacım teşekkür ederim canım, bende çiçeğimi bu akşam birlikte oynadığım arkadaşlarıma gönderiyorum... leyla, frozen, murti san, yumote, honest... sizin için... saol canım ablacım çok incesin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 canım benim teşekkürler tatlım dedecim o ne güzel çiçekti öyle Beğendin mi.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen leyla24 çiçek için teşekkür ederim..bu çiçek sana almak isteyen diğer arkadaşlara.......... Alıntı
Φ KURBANLIK KOÇ Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Şrulopsss..Meeeee.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 yedi mi cicegimiii..nerde senin sahibin bakimm...? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Şrulopsss..Meeeee.. Eyvah eyvah.. Çiçekleri saklayın bu yünlü şey çok obur..Leyla'cım kusura bakma.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.