Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl tasekkurler ben epeydir almadim,alayim bir.. Tabiki,aldığın için teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Bu lotüs sabah açmış,dileyen alabilir.. ben de alabilirim degil mi sevgili Anubis, Bu kış Mısır'a gitmeyi düşünüyorum, gelirsem oraya yanına ugrayabilir miyim? Bana Mısır'ı gezdirir misin? Bir Tanrıyla Mısırı dolaşmak mükemmel olur herhalde
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl bu çiçek epeydir görüşemediğim sedata gelsin... özlettin kendini arkadaşım... birde siyahx, küsmüş gitmiş galiba, onada gönderiyorum bu çiçeği umarım geri gelir. burada onu seven çok insan var, kime kızarsa kızsın sevenleri için geri gelmeli bence...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Bu lotüs sabah açmış,dileyen alabilir.. Anubis;Bende aldım bu Lotüs'ü.. Teşekkür ederim.. Birara şu firavun zulalarını konuşalım mı senle başbaşa..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Çok teşekkürler sevgili Sardunyam. Sizde özlettiniz kendinizi.. Acaba ben mi yokum siz mi..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl hemen birini ben alayım..kolay kolay çiçek göndermiyorlar. bazıları yonca gönderiyor ........................... anubis teşekürler..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl çok.....çok........teşkler ne demek önemli değil . aslında bende bir prensip var ..bu prensip çiçeklere çiçek verilmez prensibi.... prensibimin devamında çiçeklerin sevgiye muhtaç olduklarını bilerekten onlara sevgi veririm..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Ben de bütün arkadaşlarıma veriyorum bu çiçeği sağol bende kendime düşen payı alayım izninle teşekkürler .........
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. aldım bi tane hem sevdiğim..hem sevdiğini hissettiğim için...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. Teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl yoksam sen gizli yönetici misin sewgili boss sanada gelsin çiçeim...............
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. saoll canımm hemen aldım1 tn hislerime güvenerekk....
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl Seni seven bir üye, manevi kızın olarak ben de çiçeğini alıyorum babacım.. Benim çiçeklerim de aramıza yeni katılan; Sen estikçe ben titrerim ( ) ANUBİS , PRUSIAS , CİNDRELLA'ya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.