Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 tasekkurler ben epeydir almadim,alayim bir.. Tabiki,aldığın için teşekkür ederim Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Bu lotüs sabah açmış,dileyen alabilir.. ben de alabilirim degil mi sevgili Anubis, Bu kış Mısır'a gitmeyi düşünüyorum, gelirsem oraya yanına ugrayabilir miyim? Bana Mısır'ı gezdirir misin? Bir Tanrıyla Mısırı dolaşmak mükemmel olur herhalde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bu çiçek epeydir görüşemediğim sedata gelsin... özlettin kendini arkadaşım... birde siyahx, küsmüş gitmiş galiba, onada gönderiyorum bu çiçeği umarım geri gelir. burada onu seven çok insan var, kime kızarsa kızsın sevenleri için geri gelmeli bence... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Bu lotüs sabah açmış,dileyen alabilir.. Anubis;Bende aldım bu Lotüs'ü.. Teşekkür ederim.. Birara şu firavun zulalarını konuşalım mı senle başbaşa.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Çok teşekkürler sevgili Sardunyam. Sizde özlettiniz kendinizi.. Acaba ben mi yokum siz mi.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 çok cimrisin........ben sana daha fazla göndereyim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 çok.....çok........teşkler Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Madem 3 tane,o zaman alın size 3 tane Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 hemen birini ben alayım..kolay kolay çiçek göndermiyorlar. bazıları yonca gönderiyor ........................... anubis teşekürler.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 çok.....çok........teşkler ne demek önemli değil . aslında bende bir prensip var ..bu prensip çiçeklere çiçek verilmez prensibi.... prensibimin devamında çiçeklerin sevgiye muhtaç olduklarını bilerekten onlara sevgi veririm.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bu sözün üstüne ne denir Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Yunanca'da ''ne'' evet oluyor Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bu sözün üstüne ne denir ne denmez ki Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ...................... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Ben de bütün arkadaşlarıma veriyorum bu çiçeği sağol bende kendime düşen payı alayım izninle teşekkürler ......... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 seni seven birisi olarak ben alayım ilk önce. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bütün forum yöneticilerine gelsin çiçeim............... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. aldım bi tane hem sevdiğim..hem sevdiğini hissettiğim için... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. Teşekkür ederim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 yoksam sen gizli yönetici misin sewgili boss sanada gelsin çiçeim............... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. saoll canımm hemen aldım1 tn hislerime güvenerekk.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Seni seven bir üye, manevi kızın olarak ben de çiçeğini alıyorum babacım.. Benim çiçeklerim de aramıza yeni katılan; Sen estikçe ben titrerim ( ) ANUBİS , PRUSIAS , CİNDRELLA'ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.