Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Merhaba Eski dostum .. Verecek çiçeğim yok ama yapmacıklıktan uzak gönülden selamlarım var sana bilirsin beni.. teşekkür ederim. foruma dönünce, tartıştığımız. fikir paylaştığımız arkadaşların hemen hemen hepsinin artık olmadığını farkettim. onları tekrar görmek gerçekten güzel. Alıntı
Φ zaman_içinde Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Tartışmasını bilen o kadar az adam kaldı ki şurada birbirimizi görünce haliyle ne kadar özlediğimizi anlıyoruz sevgili Cyrano.. Şimdi ki münakaşalara gülüp geçiyorum bıyık altından .. Ben Armancada ya da Sibelce de olacağım sevgili arkadaşım.. Seni de oralara beklerim.. Sevgiyle kal.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 teşekkürler zevk duyarım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Aslında sarı laleyi birtek Gloria'ya veriyorum ama bugün sevgili arkadaşımın hoşgörüsüne sığınarak,temiz ve güzel bir maç olması dileğiyle Galatasaray'lı ve Fenerbahçe'li arkadaşlarıma vereceğim çiçeklerimi.. İlki Fb'li benden Gs'lı arkadaşlarıma başarı dileklerimle.. İkincisi de Fb'li olduğunu bildiğim başta Gloria olmak üzere tüm Fb'li arkadaşlarıma başarı dileklerimle.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Forum'da engelli arkadaşlarım var mı bilmiyorum ama varsa bu çiçeğim onlara olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Mevlana haftası münasebetiyle başta Sedat arkadaşım olmak üzere tüm arkadaşlarıma olsun bu çiçek.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Netim her zaman hizli olmuyor.Bir Konya'li olarak ayip etmezsem herkesten once alabilir miyim?Tesekkur ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Al Leyla'cım,rica ederim.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Olivia Teşekkür ederimmmm... Oliviacığıma, Tşk kuşumm... Lady is first SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM... Ablacığım benim teşekkür ederim... Gönül isterdi ki isim yazıpta çiçek vermek ama bir yere yetişmem lazım Bu çiçek yazımı okuyan herkese.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 ben arkadaşların hepsine çiçek veriyorum İpekcim izninle çiçeklerden bitane aldım Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin.. Tşk ederim NATİİCİMMM Lady is first SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM... Gloriam...Çok tşk ederim canım Mevlana haftası münasebetiyle başta Sedat arkadaşım olmak üzere tüm arkadaşlarıma olsun bu çiçek.. Tşkler abicim... Gönül isterdi ki isim yazıpta çiçek vermek ama bir yere yetişmem lazım Bu çiçek yazımı okuyan herkese.. Tşkler Yaeşimcim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Uzun zamandır çiçek veremiyordum...Öncelikle şekker kankime gelsin..Sonra Lolita Ece aplama,Pabucumun çekirgesi Aça ve Psikosu Güzelyaza,Azat'ıma Taurus,Tan,İlbey,Sayman,Erdal abime...Sardunyam,Gloria,Sedelina,Natalia,Aysum,Sessizliğin kızı,Olivia,Suheda,Yumotem,Murti_San,Siyahx,The Boss,Erbay, Dipnot,Politika,Xlark Tades ( Kralx)Taş Yürekli,Angelflowers,Lilac,Gulll,Egzorsist,Leyla24, Eren,Focal,Figarro,Xprensesx,Xminex,Gülsün,Frozen,Toprağım (Jön),Arto32,Paula... Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.... teşekkür ederim canım.... biraz geç oldu ama ancak gördüm.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Ben henüz yeniyim ve arkadaşım yok.O yüzden dileyen herkes alabilir bu lotüs çiçeklerimden kusura bakma ben tanımadığım insanlardan çiçek almam işin şakası bir yana..düşündüğün için teşekkür ederim.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Öncelikle sevgili Tan Vakti, Natalia ve Xlark_Tades, çiçeklerinizi aldım, çok ama çok teşekkür ediyorum Sevdiklerime verdiğim bir çiçeğim vardı, kabul denler tam da sahiplerini bulmuş ne güzel ama daha almayanlar var ve devamında uzun zamandır bi liste yapmıyordum, sanırım zamanı geldi Lady is first SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM... VE BAYLAR, CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO... Bu çiçeğimi de TÜM UNUTTUKLARIMA, (AFFEDİNNNNN ) teşekkür ettim gloriacığım.......bu arada beni unutmadığına göre ben bu son buketi alamıyacak mıyım.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin.. ben şimdi tüm arkadaşlarım katagorisine mi yoksa almak isteyenler katagorisine mi giriyorum.... teşekkürler.... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 VE BAYLAR, CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO... Bu güzel çiçekler için çok teşekkürler sayın gloria.... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 bu Dipnota Çok teşekkür ederim sevgili karçiçeği_m Bu çiçekte sizin için... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Mevlana haftası münasebetiyle başta Sedat arkadaşım olmak üzere tüm arkadaşlarıma olsun bu çiçek.. Çok teşekkür ederim sevgili Taurus.. Mevlana haftasını hatırlattığın ve önemsediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.. Bu vesile ile, Konyadan tüm Turkish-media ailesine sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.. Buyrun dükkan sizin olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Çok teşekkür ederim sevgili Taurus.. Mevlana haftasını hatırlattığın ve önemsediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.. Bu vesile ile, Konyadan tüm Turkish-media ailesine sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.. Buyrun dükkan sizin olsun.. Kimse almadam ben şu sağ öndeki kırmızı laleleri alayım,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Çok teşekkür ederim sevgili Taurus.. Mevlana haftasını hatırlattığın ve önemsediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.. Bu vesile ile, Konyadan tüm Turkish-media ailesine sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.. Buyrun dükkan sizin olsun.. bende kabul ediyorum tabiki bir sahibi yoksa çiçeklerden almak isterim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Uzun zamandır çiçek veremiyordum...Öncelikle şekker kankime gelsin..Sonra Lolita Ece aplama,Pabucumun çekirgesi Aça ve Psikosu Güzelyaza,Azat'ıma Taurus,Tan,İlbey,Sayman,Erdal abime...Sardunyam,Gloria,Sedelina,Natalia,Aysum,Sessizliğin kızı,Olivia,Suheda,Yumotem,Murti_San,Siyahx,The Boss,Erbay, Dipnot,Politika,Xlark Tades ( Kralx)Taş Yürekli,Angelflowers,Lilac,Gulll,Egzorsist,Leyla24, Eren,Focal,Figarro,Xprensesx,Xminex,Gülsün,Frozen,Toprağım (Jön),Arto32,Paula... Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.... teşekkürler 'Gece Yağmuru' ellerine sağlık .güzel çiçekler sağol... Ben henüz yeniyim ve arkadaşım yok.O yüzden dileyen herkes alabilir bu lotüs çiçeklerimden bende alayım sağol . düşüncen için ! ÇİÇEĞİMİ ; Kralx Sedat'a Taurusmutis'e, Tan vakti'ne Murti san'a, Erbay'a, Leviathan'a, E-manyetiğe, Eren'e Siyahx'e, The boss'a, Sayman'a, Dowjones'e Ağustos'a Mosyna'ya Yumoteme , Aysumcuma, Mineucuğuma, Gece yağmurucuğuma, Sedellinacıma, Açacığıma, Naticiğime, Oliviacığıma, Sardunyama, Gloriama, Gülsüncüğüme, Celineme, Güzelyazıma, Leylacığıma, Sessizliğin kızı'na, Ewücüm'e(ortalıkta görünmese de) ARMAĞAN EDİYORUMM 'LilaC' benide unutmadığına çok sevindim abicim . kendine iyi bak .! Çok sağol........! Bu çiçeğim bana çiçek gönderenlere Teşekkürler.... Tüm site arkadaşlarıma veriyorum herkes alabilir . Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 gecem ve lilac cığım canlarım çok teşekkür ederim sizeeee yıldız yolluyorum ben de dilek tutun diye dileği olanlar da yıldız alabilir Tuttuğumuz dilekler gerçek oluyor mu acaba ? ona göre tutacağım Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin.. bende alayım ne zamandır almadım Mevlana haftası münasebetiyle başta Sedat arkadaşım olmak üzere tüm arkadaşlarıma olsun bu çiçek.. Sağol arkadaşım aldık kabul ettik gönlünden gelen bu çiçeği . Mevlana Haftası kutlu olsun tüm arkadaşların .... Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 ben yeni sayılırım, cok fazla kimseyi de tanııyorum ama burda bir akşam sohbet ettiğim 3 arkadaş vardı sardunyam, sedelina ve taurus bu üç arkadaşa vereceğim çiçeklerimi... sizi tanıyınca size de veririm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Teşekkür ederim de sarı lale sadece Gloria'ya.. Ben de sana bir çiçek vereyim madem.. Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Teşekkür ederim de sarı lale sadece Gloria'ya.. Ben de sana bir çiçek vereyim madem.. öyle mi? çok pardon o halde madem sarı laleler gloria'ya tanımıyorum hiç karşılaşmadık ama Gloria için sarı lale göndereceğim ben de Bu durumda Sedelina, Taurus ve Sardunyam'a verdiğim sarı lalelerin yerine bu çiçeği gönderiyorum Kabul edersiniz umarım ayrıca çiçek için teşekkür ederim taurus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Ben teşekkür ederim Cindy.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.