Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba Eski dostum .. Verecek çiçeğim yok ama yapmacıklıktan uzak gönülden selamlarım var sana bilirsin beni..

teşekkür ederim. foruma dönünce, tartıştığımız. fikir paylaştığımız arkadaşların hemen hemen hepsinin artık olmadığını farkettim.

onları tekrar görmek gerçekten güzel.

Gönderi tarihi:

Tartışmasını bilen o kadar az adam kaldı ki şurada birbirimizi görünce haliyle ne kadar özlediğimizi anlıyoruz sevgili Cyrano.. Şimdi ki münakaşalara gülüp geçiyorum bıyık altından .. Ben Armancada ya da Sibelce de olacağım sevgili arkadaşım.. Seni de oralara beklerim.. Sevgiyle kal..

Gönderi tarihi:

Aslında sarı laleyi birtek Gloria'ya veriyorum ama bugün sevgili arkadaşımın hoşgörüsüne sığınarak,temiz ve güzel bir maç olması dileğiyle Galatasaray'lı ve Fenerbahçe'li arkadaşlarıma vereceğim çiçeklerimi.. :clover:

İlki Fb'li benden Gs'lı arkadaşlarıma başarı dileklerimle..

pd411426gk9.jpg

İkincisi de Fb'li olduğunu bildiğim başta Gloria olmak üzere tüm Fb'li arkadaşlarıma başarı dileklerimle..

pd447982nm2.jpg

Gönderi tarihi:

Forum'da engelli arkadaşlarım var mı bilmiyorum ama varsa bu çiçeğim onlara olsun..

d05b0078vf1.jpg

Gönderi tarihi:

Mevlana haftası münasebetiyle başta Sedat arkadaşım olmak üzere tüm arkadaşlarıma olsun bu çiçek..

28kardesim29yd2.jpg

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Olivia

Teşekkür ederimmmm... :wub::hug:

zambak.jpg

Oliviacığıma,

Tşk kuşumm...:hug::wub:

Lady is first

SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM...

romance_2.jpg

Ablacığım benim teşekkür ederim... :):hug:

Gönül isterdi ki isim yazıpta çiçek vermek ama bir yere yetişmem lazım :sweatingbullets::D

Bu çiçek yazımı okuyan herkese.. :)

flowers02dd2.jpg

Gönderi tarihi:

ben arkadaşların hepsine çiçek veriyorum

:clover:

İpekcim izninle çiçeklerden bitane aldım ;):clover:

47ud5.jpg

Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin..

Tşk ederim NATİİCİMMM :wub:

Lady is first

SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM...

romance_2.jpg

Gloriam...Çok tşk ederim canım :wub:

Mevlana haftası münasebetiyle başta Sedat arkadaşım olmak üzere tüm arkadaşlarıma olsun bu çiçek..

28kardesim29yd2.jpg

Tşkler abicim... :clover:

Gönül isterdi ki isim yazıpta çiçek vermek ama bir yere yetişmem lazım

Bu çiçek yazımı okuyan herkese..

flowers02dd2.jpg

Tşkler Yaeşimcim ;):clover:

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Uzun zamandır çiçek veremiyordum...Öncelikle şekker kankime gelsin..Sonra Lolita Ece aplama,Pabucumun çekirgesi Aça ve Psikosu Güzelyaza,Azat'ıma :wub:

Taurus,Tan,İlbey,Sayman,Erdal abime...Sardunyam,Gloria,Sedelina,Natalia,Aysum,Sessizliğin kızı,Olivia,Suheda,Yumotem,Murti_San,Siyahx,The Boss,Erbay, Dipnot,Politika,Xlark Tades ( Kralx)Taş Yürekli,Angelflowers,Lilac,Gulll,Egzorsist,Leyla24, Eren,Focal,Figarro,Xprensesx,Xminex,Gülsün,Frozen,Toprağım (Jön),Arto32,Paula... ;)

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.... :clover:

teşekkür ederim canım.... :clover::clover:

biraz geç oldu ama ancak gördüm.... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Ben henüz yeniyim ve arkadaşım yok.O yüzden dileyen herkes alabilir bu lotüs çiçeklerimden :)

lotusflowersey3.jpg

kusura bakma ben tanımadığım insanlardan çiçek almam -_-

:stuart::stuart::stuart: işin şakası bir yana..düşündüğün için teşekkür ederim.... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Öncelikle sevgili Tan Vakti, Natalia ve Xlark_Tades, çiçeklerinizi aldım, çok ama çok teşekkür ediyorum :)

Sevdiklerime verdiğim bir çiçeğim vardı, kabul denler tam da sahiplerini bulmuş ne güzel ama daha almayanlar var :)

ve devamında uzun zamandır bi liste yapmıyordum, sanırım zamanı geldi :)

Lady is first :)

romance_2.jpg

VE BAYLAR,

CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO...

cherry.jpg

Bu çiçeğimi de TÜM UNUTTUKLARIMA, (AFFEDİNNNNN :clover:)

romantic-notions.jpg

teşekkür ettim gloriacığım.......bu arada beni unutmadığına göre ben bu son buketi alamıyacak mıyım.... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

47ud5.jpg

Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin.. :)

ben şimdi tüm arkadaşlarım katagorisine mi yoksa almak isteyenler katagorisine mi giriyorum.... :D

teşekkürler.... :clover:

Gönderi tarihi:

VE BAYLAR,

CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO...

Bu güzel çiçekler için çok teşekkürler sayın gloria.... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

bu Dipnota

kar_beyaz_b.jpg

Çok teşekkür ederim sevgili karçiçeği_m

Bu çiçekte sizin için...:)

fotofanaticzq9.jpg

Gönderi tarihi:

Çok teşekkür ederim sevgili Taurus..

Mevlana haftasını hatırlattığın ve önemsediğin için ayrıca teşekkür ediyorum..

Bu vesile ile, Konyadan tüm Turkish-media ailesine sevgi ve selamlarımı gönderiyorum..:)

Buyrun dükkan sizin olsun..:)

laprent.jpg

Gönderi tarihi:

Bu vesile ile, Konyadan tüm Turkish-media ailesine sevgi ve selamlarımı gönderiyorum..:)

laprent.jpg

Kimse almadam ben şu sağ öndeki kırmızı laleleri alayım,teşekkür ederim..:clover::D

Gönderi tarihi:

laprent.jpg

bende kabul ediyorum tabiki bir sahibi yoksa çiçeklerden almak isterim.. :);):stuart:

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Uzun zamandır çiçek veremiyordum...Öncelikle şekker kankime gelsin..Sonra Lolita Ece aplama,Pabucumun çekirgesi Aça ve Psikosu Güzelyaza,Azat'ıma :wub:

Taurus,Tan,İlbey,Sayman,Erdal abime...Sardunyam,Gloria,Sedelina,Natalia,Aysum,Sessizliğin kızı,Olivia,Suheda,Yumotem,Murti_San,Siyahx,The Boss,Erbay, Dipnot,Politika,Xlark Tades ( Kralx)Taş Yürekli,Angelflowers,Lilac,Gulll,Egzorsist,Leyla24, Eren,Focal,Figarro,Xprensesx,Xminex,Gülsün,Frozen,Toprağım (Jön),Arto32,Paula... ;)

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.... :clover:

teşekkürler 'Gece Yağmuru' ellerine sağlık .güzel çiçekler sağol... :clover:

Ben henüz yeniyim ve arkadaşım yok.O yüzden dileyen herkes alabilir bu lotüs çiçeklerimden :)

bende alayım sağol . düşüncen için ! :clover:

ÇİÇEĞİMİ ;

Kralx Sedat'a

Taurusmutis'e,

Tan vakti'ne

Murti san'a,

Erbay'a,

Leviathan'a,

E-manyetiğe,

Eren'e

Siyahx'e,

The boss'a,

Sayman'a,

Dowjones'e

Ağustos'a

Mosyna'ya

Yumoteme ,

Aysumcuma,

Mineucuğuma,

Gece yağmurucuğuma,

Sedellinacıma,

Açacığıma,

Naticiğime,

Oliviacığıma,

Sardunyama,

Gloriama,

Gülsüncüğüme,

Celineme,

Güzelyazıma,

Leylacığıma,

Sessizliğin kızı'na,

Ewücüm'e(ortalıkta görünmese de)

ARMAĞAN EDİYORUMM :):)

'LilaC' benide unutmadığına çok sevindim abicim . kendine iyi bak .! Çok sağol........!

Bu çiçeğim bana çiçek gönderenlere Teşekkürler.... :clover:

Tüm site arkadaşlarıma veriyorum herkes alabilir . :D

gul416ko1dc5vp1.jpg

Gönderi tarihi:

gecem ve lilac cığım canlarım çok teşekkür ederim sizeeee yıldız yolluyorum ben de dilek tutun diye

dileği olanlar da yıldız alabilir :):wub:

27253mpgtnbasoquq3.gif

Tuttuğumuz dilekler gerçek oluyor mu acaba ? :stuart: ona göre tutacağım :D

47ud5.jpg

Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin.. :)

bende alayım ne zamandır almadım :clover:

28kardesim29yd2.jpg

Sağol arkadaşım aldık kabul ettik gönlünden gelen bu çiçeği . Mevlana Haftası kutlu olsun tüm arkadaşların .... :clover:

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim de sarı lale sadece Gloria'ya..;) Ben de sana bir çiçek vereyim madem..:)

adsz25dd3.jpg

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim de sarı lale sadece Gloria'ya..;) Ben de sana bir çiçek vereyim madem..:)

öyle mi? çok pardon o halde :) madem sarı laleler gloria'ya tanımıyorum hiç karşılaşmadık ama Gloria için sarı lale göndereceğim ben de :)

yellow_tulips.jpg

Bu durumda Sedelina, Taurus ve Sardunyam'a verdiğim sarı lalelerin yerine bu çiçeği gönderiyorum :) Kabul edersiniz umarım :)

floristchoice1.jpg

ayrıca çiçek için teşekkür ederim taurus :):clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.