Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 canım nathy'in sana da çiçeğin için cok teşekkür ederim... Tsk ederim ablacım ya bu ne güzel bir resim...bi çiçeğin yaprakları olup,bir bütün olabılmek..aynı çiçekte bir olabılmek.. çok sağol canım.. celıne yı de çiçeğin sap kısmı yapsaydın ya bı baltayas ap olamadı bari çiçeğe sap olsaydı Rica ederim ablacım.. Begendiğine sevindim Selin için sölediğin sözlere % 100 katılıorum Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Sevgili ve çok değerli gelincik'e Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Beni uykusuz bırakan birine Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Sevgili Artos'a.Doğumgünün kutlu olsun.. Mustafa'nın da doğumgünü,bu çiçekte sana arkadaşım.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 tüm almadan vermeyi bilenlere Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Artos'um canım arkadaşım doğum günün kutlu ve mutlu olsun. Biraz gecikmeli oldu lütfen beni affet. Seni çoooooooook sevdiğimi biliyorsun zaten. Allah seni ve sevdiklerini daima korusun. Mutlu bir ömür geçir inşallah. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 çiçekler için çok mersi tüm foruma Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Erencim , Nataliacım ve Beksil çiçeklere çok teşekkürler ve benim yoncamda tüm forum arkadaşlarıma Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 gönül ister ki herkese çiçek yollamayı.. ama o kadar çiçek alacak param yok.. zaten çiçek gönderende yok... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 €L€KTRO cum buyur çiçeğin Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 bunlar da sevgili kralx'e Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 €L€KTRO cum buyur çiçeğin valla saol bi sen çıktın.. bende sana son kalan paramla bi çiçek yolluyorum. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 valla saol bi sen çıktın.. bende sana son kalan paramla bi çiçek yolluyorum. ben de tşk ederim ilk gönderdiğim çiçeğe bişi olmuş bi daha gönderdim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Canlarım; Bana çiçek veren herkese teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 al benden sana aça Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... arkadaşlar teşekkür ederim kabul ederseniz buda bendez sizlere ve bütün sevenlere Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Birini hircin a veriyorum,hem güzel konuşuyor hemde gidiyormuş İkincisini Diloş arkadaşımıza veriyorum maşallah çene kapanmıyor Üçüncüyü de Natalie veriyorum,elektrik saçtığı için Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Üçüncüyü de Natalie veriyorum,elektrik saçtığı için Tsk ediorum Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Tsk ediorum Rica ederim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yaaaaaaaaaaaaaaa Gülsüüüüüünnnnnnn ağlıycam yaaaa Nie gittin hemeen ben seni çok öslediim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere sağol çekirgem ama daha çok gelmeye çalış.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere Hemşerim özlettin kendini.Teşekkür ederim.. Bu arada bana çiçek veren herkese teşekkür ediyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.