Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

canım nathy'in sana da çiçeğin için cok teşekkür ederim...

flores.jpg

Tsk ederim ablacım :wub::clover:

ya bu ne güzel bir resim...bi çiçeğin yaprakları olup,bir bütün olabılmek..aynı çiçekte bir olabılmek..

çok sağol canım..

celıne yı de çiçeğin sap kısmı yapsaydın ya :P bı baltayas ap olamadı bari çiçeğe sap olsaydı :P

Rica ederim ablacım.. Begendiğine sevindim :P:clover:

Selin için sölediğin sözlere % 100 katılıorum :lol:<_<:D

Gönderi tarihi:

Sevgili Artos'a.Doğumgünün kutlu olsun..

d01c0080kw4.jpg

Mustafa'nın da doğumgünü,bu çiçekte sana arkadaşım..

d01c0081pa8.jpg

Gönderi tarihi:

Artos'um canım arkadaşım doğum günün kutlu ve mutlu olsun. Biraz gecikmeli oldu lütfen beni affet. Seni çoooooooook sevdiğimi biliyorsun zaten. Allah seni ve sevdiklerini daima korusun. Mutlu bir ömür geçir inşallah.

iek12gx7.jpg

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

gönül ister ki herkese çiçek yollamayı.. -_-

ama o kadar çiçek alacak param yok.. :(

zaten çiçek gönderende yok... :angry:

Gönderi tarihi:

€L€KTRO cum buyur çiçeğin :)

KeZo1suB.jpg

Gönderi tarihi:

bunlar da sevgili kralx'e :)

B_a002.jpg

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

€L€KTRO cum buyur çiçeğin :)

cicek.jpg

valla saol bi sen çıktın.. :sweatingbullets:

bende sana son kalan paramla bi çiçek yolluyorum.

cktpg0230.jpg

Gönderi tarihi:

valla saol bi sen çıktın.. :sweatingbullets:

bende sana son kalan paramla bi çiçek yolluyorum.

cktpg0230.jpg

ben de tşk ederim ilk gönderdiğim çiçeğe bişi olmuş bi daha gönderdim :)

Gönderi tarihi:

Şu anda içimden geçmekte olan herkese :)

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim

Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma ;)

Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ...

rwj1.jpg

arkadaşlar teşekkür ederim kabul ederseniz buda bendez sizlere ve bütün sevenlere

03225.JPG

Gönderi tarihi:

Birini hircin a veriyorum,hem güzel konuşuyor hemde gidiyormuş -_-

İkincisini Diloş arkadaşımıza veriyorum maşallah çene kapanmıyor :lol:

Üçüncüyü de Natalie veriyorum,elektrik saçtığı için :D

Gönderi tarihi:

Üçüncüyü de Natalie veriyorum,elektrik saçtığı için :D

:lol:

Tsk ediorum :clover: :stuart:

Gönderi tarihi:

Tsk ediorum

Rica ederim ^_^

Gönderi tarihi:

bana cicek veren herkese tsk-ediyorum :) vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri :wub: Natalie Tag bebegim :P:clover: erbay yaprak sarmasi afiyet olsin :P Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, :clover:

bendende sizlere :clover:

Gönderi tarihi:

Yaaaaaaaaaaaaaaa Gülsüüüüüünnnnnnn ağlıycam yaaaa :crying:

Nie gittin hemeen ben seni çok öslediim :crying:

Gönderi tarihi:

bana cicek veren herkese tsk-ediyorum :) vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri :wub: Natalie Tag bebegim :P:clover: erbay yaprak sarmasi afiyet olsin :P Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, :clover:

sağol çekirgem ama daha çok gelmeye çalış.... :clover:

Gönderi tarihi:

Hemşerim özlettin kendini.Teşekkür ederim.. :clover:

Bu arada bana çiçek veren herkese teşekkür ediyorum.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.