Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bana çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paula hep meşgul Yumoşla aysumu yesem noolaar kıs meşguliyetim işlere size değil , yazdınızda cevap alamadınızmı yani aysumcum sende eklesene beni listene kıslar versin sana benim msn i , toplu halde yirsiniz beni artık ayrıca çiçeklere çok teşekkürler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... '*NATALIA*' Çok naziksin teşekkürler. Buda benden sana umarım beğenirsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... çok teşekkür ederim balım, Aça'cım bu çiçekte sana gelsin ve Natalia'ya gelsin. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. saol yeşimcim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 saol yeşimcim önemli değil kıss.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kıs meşguliyetim işlere size değil , yazdınızda cevap alamadınızmı yani ayrıca çiçeklere çok teşekkürler Ne bilim kıs rahatsız etmeyelim die yasmıorus '*NATALIA*' Çok naziksin teşekkürler. Buda benden sana umarım beğenirsin Rica ederim.. Ben de bu çiçek için tsk ederim çok teşekkür ederim balım, Aça'cım bu çiçekte sana gelsin ve Natalia'ya gelsin. Tsk ederim ablacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... Naticim çok tşk ederim canım çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. Tşkler yeşimcim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. tşk ederim yeşimcim benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız tşkler tatlım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız Unutmuşsun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ahh canım nasıl unuttum seni ben, al bak sanada özel çiçek geldi işte bu çiçek sadece natalia ya gelsin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ahh canım nasıl unuttum seni ben, al bak sanada özel çiçek geldi işte bu çiçek sadece natalia ya gelsin... Neyhsem Tsk ederim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 aysum, natalia, yemyeşim güsel çiçekleriniz için çok teşekkür ederim http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.siirci.net/images/ekart/1110590259.JPG&imgrefurl=http://www.siirci.net/cicekresimleri.php&h=236&w=269&sz=22&hl=tr&start=1&tbnid=2ySdTTqVJ8xYMM:&tbnh=99&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3D%25C3%25A7i%25C3%25A7ek%2Bresimleri%26svnum%3D10%26hl%3Dtr%26lr%3D%26sa%3DG[/img bunlarda aysum, natalia ve yemyeşim için çiçek hani.. önemli değil rock.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 çıkmamış yeşim yaa... kusura bakma önemli değil dedik ya.. uzatılcak bişeymiş gibi sende he.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. amannn tanrımm.. 2. sıradayım kıs yeşim öldrcem senii ilk defa ikinci sırada görüyom kendimi ne güzel bi duygu Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 amannn tanrımm.. 2. sıradayım kıs yeşim öldrcem senii kısssss.. kıyabilcen mi bana.. ilk defa ikinci sırada görüyom kendimi ne güzel bi duygu en sona atabiliriz kankim... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 *NATALIA* gerçekten çok güzel ellerine sağlık.teşekkürler . Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Rica ederim ne demek Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Natalia ne güsel yapmışın kıs teşekkür ederim Ama ben aşağıdaki yaprakdayım her an düşecekmiş gibi Rockipsiz tşkler düşünmen yeter Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Ama ben aşağıdaki yaprakdayım her an düşecekmiş gibi Yok kıs en büyük yaprak işte Göz önündesin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız Güzelyazım teşekkür ederim çiçekler için Ayrıca unutmadığın için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.