Φ AÇA Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bana kimse göndermemiş ama olsun herkese teşekkürler seviyorum hepinisi Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Uuzn zamandır kimseciklere cicek yollamıyordum... Bugun bi çiçek yollaycam tuttu... Yollim bari. Ben hafta sonu yokum bu arada çiçeklerimle idare ediverin artık sizzz... Dipnot: Saygılı ve sevgili ve de seviyeli yaklaşımın için Kesinlikle hakediyorsun sevgili gloria... Bir çiçek kadar nazik düşüncelerile bunu kabul ediyor ve çok teşekkür ediyorum... Size de çiçek veren insanların sayılarının hergeçen gün artaması dileğimle... Bunlarda sizin için diyorum... Dost sevgilerimle... . . Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 saol gloriam benden de çok çok çok sevdiğim paulam, sardunyam, gloria, tauruscum, sedoş (burda olmasa da),nataliam, gecem,jon, manidar, güçlü, mine, sirvana,tan vakti abimiz, sayman, gull, celine,erbay ve tüm kendini bana yakın hisseden ve beni tanıyanlara forumda bişeyler paylaşabildiğim herkese sizi çok şeviyommm Yumotem çok tşk ederim bana kimse göndermemiş ama olsun herkese teşekkürler seviyorum hepinisi Canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 saol gloriam benden de çok çok çok sevdiğim paulam, sardunyam, gloria, tauruscum, sedoş (burda olmasa da),nataliam, gecem,jon, manidar, güçlü, mine, sirvana,tan vakti abimiz, sayman, gull, celine,erbay ve tüm kendini bana yakın hisseden ve beni tanıyanlara forumda bişeyler paylaşabildiğim herkese teşekkürler yumoşum bana kimse göndermemiş ama olsun herkese teşekkürler seviyorum hepinisi bugünkü bütün çiçeklerimi AÇA' ma gönderiyorum :flowers: Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler..... İşte bu !! İsim yazıpta ne başını derde sokacaksın demi ya..Sevdiğini bilenler zaten üzerine alınır. Tan;bu yazdığım senle alakalı değil yanlış anlama.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 İşte bu !! İsim yazıpta ne başını derde sokacaksın demi ya..Sevdiğini bilenler zaten üzerine alınır. başımı derde sokmaktan ziyade ayrımcılık olarak algılanıyor ismi geçmeyenler bir şekilde unutuluyor isim o yüzden insan olan ve insanca davranan tüm arkadaşlara yollamak istedim ve beni seven sayan herkeze... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Ok.Ben de onayladım zaten.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bu çiçek sadece paula kardeşim için Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler..... teşekkür ettim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok teşekkür ederim tancım , buda benden ailene , Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 teşekkür ederim eren kardeşim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bugünkü çiçekler herkese gelsin... :clover: teşekkürlerr bunlar da sana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Eren aldım ve teşekkür ediyorum.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bugünkü çiçekler herkese gelsin... :clover: buda sana gelsin erencim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... beni sevmeyenlerede fuşkiler hazur bekliy.... Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bu da çiçek koymayıp yaprak verenlere Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ben DİPNOT a gönderiyorum ya belki olmayabilir beceremiyorum ben bu ekleme işlerini pek Sevgilerim senin için dogville... Renk katıyorsun ve anlamsızlığı anlamlı kılmadaki ince düşüncene teşekkürler... Yanlız değilsin... Sevgiyle kal... Bunlar senin için.... Dost sevgiler... . Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... beni sevmeyenlerede fuşkiler hazur bekliy.... Sağol Erbay'ım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... beni sevmeyenlerede fuşkiler hazur bekliy.... fuşki almak istemem.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 the boss çok teşekkür ederim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Tüm Dünya çocuklarına: Onları savaş kurbanları olarak görmenin utancını duyduğum için... . . Tüm Dünya analarına: Toprak kadar bereketli bedenleri, Güneşler kadar sıcak yürekleri ve Denizler kadar engin sevgileri için... . . Bu da; Günümüz dünyasında kirlenmeden kalabilen, kendisi ile barışık, insan olabilmenin onurunu bilincine kazıyan, Umut veren, Sevgi dolu, savaşsız bir dünya özlemi çeken, açlık ve yoksulluğa karşı mücadele eden, Ezmeyen, kırmayan, yaşadığı gezegene ve onun üzerindeki tüm hayata sorumluluk duygusu ile saygı ve sevgi besleyen ve yine tüm canlıların yaşama hakkını savunan sömürüsüz ve çıkarsız bir dünyanın mücadelesini veren, vermese bile en azından bunu yüreğinde ve benliğinde hisseden insanlara gelsin... . . Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 DİPNOT ellerinize ve yüreğinize sağlık , yaşadığımız gezegen üzerindeki tüm hayatlara saygı ve sorumluluk duyan biri olarak , teşekkür ediyorum Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Tüm Dünya çocuklarına: Onları savaş kurbanları olarak görmenin utancını duyduğum için... . . Tüm Dünya analarına: Toprak kadar bereketli bedenleri, Güneşler kadar sıcak yürekleri ve Denizler kadar engin sevgileri için... . . Bu da; Günümüz dünyasında kirlenmeden kalabilen, kendisi ile barışık, insan olabilmenin onurunu bilincine kazıyan, Umut veren, Sevgi dolu, savaşsız bir dünya özlemi çeken, açlık ve yoksulluğa karşı mücadele eden, Ezmeyen, kırmayan, yaşadığı gezegene ve onun üzerindeki tüm hayata sorumluluk duygusu ile saygı ve sevgi besleyen ve yine tüm canlıların yaşama hakkını savunan sömürüsüz ve çıkarsız bir dünyanın mücadelesini veren, vermese bile en azından bunu yüreğinde ve benliğinde hisseden insanlara gelsin... . . Teşekkürler sevgili dipnot, Böyle gerçekçi isteklere. Böyle güzel bir kalp taşıyan insana. Çok teşekkürler. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Natalie,Eren,Erbay,Mine,Yagmur,Focal,Arman,Ilbey,Sayman,Paula,Birce, Celin,Aca,Dipnot,Güzelyaz,Aysum,Angel,Marti,name,Jön,Taruss, Romantik_ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.