Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bana kimse göndermemiş ama olsun :( herkese teşekkürler seviyorum hepinisi :hug:

Gönderi tarihi:

Uuzn zamandır kimseciklere cicek yollamıyordum... Bugun bi çiçek yollaycam tuttu... Yollim bari. Ben hafta sonu yokum bu arada çiçeklerimle idare ediverin artık sizzz...

Dipnot: Saygılı ve sevgili ve de seviyeli yaklaşımın için

Kesinlikle hakediyorsun sevgili gloria...

Bir çiçek kadar nazik düşüncelerile bunu kabul ediyor ve çok teşekkür ediyorum...

Size de çiçek veren insanların sayılarının hergeçen gün artaması dileğimle...

Bunlarda sizin için diyorum...

Dost sevgilerimle...

.

06061200580749ui.jpg

.

Gönderi tarihi:

saol gloriam benden de çok çok çok sevdiğim paulam, sardunyam, gloria, tauruscum, sedoş (burda olmasa da),nataliam, gecem,jon, manidar, güçlü, mine, sirvana,tan vakti abimiz, sayman, gull, celine,erbay ve tüm kendini bana yakın hisseden ve beni tanıyanlara forumda bişeyler paylaşabildiğim herkese :)

sizi çok şeviyommm :)

36028floresdoquintal13vm.jpg

Yumotem çok tşk ederim :flowers:

bana kimse göndermemiş ama olsun :( herkese teşekkürler seviyorum hepinisi :hug:

Canım :hug::flowers:;)

Gönderi tarihi:

saol gloriam benden de çok çok çok sevdiğim paulam, sardunyam, gloria, tauruscum, sedoş (burda olmasa da),nataliam, gecem,jon, manidar, güçlü, mine, sirvana,tan vakti abimiz, sayman, gull, celine,erbay ve tüm kendini bana yakın hisseden ve beni tanıyanlara forumda bişeyler paylaşabildiğim herkese :)

teşekkürler yumoşum :hug:

bugünkü bütün çiçeklerimi AÇA' ma gönderiyorum :clover::clover::clover::flowers: :flowers: :flowers:

Gönderi tarihi:

çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler.....

afakj0uq.jpg

Gönderi tarihi:

çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler.....

afakj0uq.jpg

İşte bu !! İsim yazıpta ne başını derde sokacaksın demi ya..Sevdiğini bilenler zaten üzerine alınır.

Tan;bu yazdığım senle alakalı değil yanlış anlama..

Gönderi tarihi:

İşte bu !! İsim yazıpta ne başını derde sokacaksın demi ya..Sevdiğini bilenler zaten üzerine alınır.

başımı derde sokmaktan ziyade ayrımcılık olarak algılanıyor ismi geçmeyenler bir şekilde unutuluyor isim o yüzden insan olan ve insanca davranan tüm arkadaşlara yollamak istedim ve beni seven sayan herkeze... :clover:

Gönderi tarihi:

afakj0uq.jpg

teşekkür ettim :clover:

Gönderi tarihi:

Bugünkü çiçekler herkese gelsin... :clover: :clover: :clover:

teşekkürlerr bunlar da sana :clover::clover:

Gönderi tarihi:

ben DİPNOT a gönderiyorum

ya belki olmayabilir beceremiyorum ben bu ekleme işlerini pek :blushing:

ar220.jpg

Sevgilerim senin için dogville...

Renk katıyorsun ve anlamsızlığı anlamlı kılmadaki ince düşüncene teşekkürler...

Yanlız değilsin...

Sevgiyle kal...

Bunlar senin için....

Dost sevgiler...

.

060606204547622ab.jpg

Gönderi tarihi:

habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... :clover::clover::clover:

beni sevmeyenlerede fuşkiler hazur bekliy.... :lol::lol:

Sağol Erbay'ım.. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... :clover::clover::clover:

beni sevmeyenlerede fuşkiler hazur bekliy.... :lol::lol:

fuşki almak istemem.. :lol:

Gönderi tarihi:

Tüm Dünya çocuklarına:

Onları savaş kurbanları olarak görmenin utancını duyduğum için...

.

avuciciek2.jpg

.

Tüm Dünya analarına:

Toprak kadar bereketli bedenleri, Güneşler kadar sıcak yürekleri ve Denizler kadar engin sevgileri için...

.

3086917810707152smh4.jpg

.

Bu da;

Günümüz dünyasında kirlenmeden kalabilen, kendisi ile barışık, insan olabilmenin onurunu bilincine kazıyan, Umut veren, Sevgi dolu, savaşsız bir dünya özlemi çeken, açlık ve yoksulluğa karşı mücadele eden, Ezmeyen, kırmayan, yaşadığı gezegene ve onun üzerindeki tüm hayata sorumluluk duygusu ile saygı ve sevgi besleyen ve yine tüm canlıların yaşama hakkını savunan sömürüsüz ve çıkarsız bir dünyanın mücadelesini veren, vermese bile en azından bunu yüreğinde ve benliğinde hisseden insanlara gelsin...

.

picsl11er5.jpg

.

Gönderi tarihi:

Tüm Dünya çocuklarına:

Onları savaş kurbanları olarak görmenin utancını duyduğum için...

.

avuciciek2.jpg

.

Tüm Dünya analarına:

Toprak kadar bereketli bedenleri, Güneşler kadar sıcak yürekleri ve Denizler kadar engin sevgileri için...

.

3086917810707152smh4.jpg

.

Bu da;

Günümüz dünyasında kirlenmeden kalabilen, kendisi ile barışık, insan olabilmenin onurunu bilincine kazıyan, Umut veren, Sevgi dolu, savaşsız bir dünya özlemi çeken, açlık ve yoksulluğa karşı mücadele eden, Ezmeyen, kırmayan, yaşadığı gezegene ve onun üzerindeki tüm hayata sorumluluk duygusu ile saygı ve sevgi besleyen ve yine tüm canlıların yaşama hakkını savunan sömürüsüz ve çıkarsız bir dünyanın mücadelesini veren, vermese bile en azından bunu yüreğinde ve benliğinde hisseden insanlara gelsin...

.

picsl11er5.jpg

.

Teşekkürler sevgili dipnot,

Böyle gerçekçi isteklere.

Böyle güzel bir kalp taşıyan insana.

Çok teşekkürler.

:clover:

Gönderi tarihi:

Natalie,Eren,Erbay,Mine,Yagmur,Focal,Arman,Ilbey,Sayman,Paula,Birce,

Celin,Aca,Dipnot,Güzelyaz,Aysum,Angel,Marti,name,Jön,Taruss, 403397607gn7.gif :blushing:

Romantik_ 403397607gn7.gif :blushing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.