Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 çiçek bol sen kafanı yorma bak ah bak bi dene daha Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 diyene bak ne işin var senin o saatlere kaden sana demedim mi sütünü iç yat haaa getirme beni oraya....cıx cıx..... kral atlarsam arkamdan dötürürüm sizide ona göre......çünkü hepinize sıkı sıkı sarılmışım.....ayrıca unutma sırtındaki bendim......varmısın atlamaya.........yuuuuppyy bugün hava çoookk gozel gidip yamaç paraşütü yapcam......... Sen atla bizde atlıcaz...)) Ama önce sen... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Sen atla bizde atlıcaz...)) Ama önce sen... ben atladım buyur sıra sende..... made in hariç hehe tuu rezil utanmaz arlanmaz seni dabiki ben o sınıfa girmem ne demek E sınıfı ben A sınıfındayım....bilmezmisin bre densiz... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 o zaman söz ver osurmucana ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Nefertitiye bir çiçek... Dürüstlüğünden ötürü.. Lenaya bir çiçek.... Kuramsallığından ötürü.. Elimde bir çiçek daha kaldı kime vereyim...?? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 E bana ver o zaman üstad [/b] Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Sana daha önce çiçek vermiştim.. Bunu başkasına vermeliyim.. Sence kime vereyim.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Valla sen bilirsin benim aklima kimse gelmedi simdi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Vay bee.. Çiçek verceğizde liyakatlisi yok ha.. Ne hale geldik ya.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 ne düşünüyon ver işte bana Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Amma gözü doymazsın ha.. Burada en çok çiçeği sana verdim.. Onuda başkasına vereyim... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 ŞİMDİ BEN İSTEYECEĞİM SEN BANADA VERMEZSİN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Bakıyorum çok masumane istedin.. Al senin olsun...)) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Bakıyorum çok masumane istedin.. Al senin olsun...)) heee dabi....masumcaymış ......pehhh Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Bakıyorum çok masumane istedin.. Al senin olsun...)) TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Rica edderim bir çiçeğin lafımı olur... İstersen gül bahçesi vereyim... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 HİÇ FENA BİR FİKİR DEĞİL HANİ.GERÇİ GÜL SEVMEM TERCİHİM KIRMIZI KARANFİL OLUR HER ZAMAN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Karanfil bahçem vardı ama geçenler bir inek girmiş nevarsa yemiş.. Sadece sapları kalmış..)) Gülle idare edecen... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 eeeee....ben kime vericem çiçekleri...kimseyi tanımıyom ki?????????? şirincim okurken bende aynı hayıflanmayı geçirdim içimden,iyisimi bizde birbirimize verelim çiçekleri illa çiçek vercez ya o bakımdan Nefertitiye bir çiçek... Dürüstlüğünden ötürü.. Lenaya bir çiçek.... Kuramsallığından ötürü.. Elimde bir çiçek daha kaldı kime vereyim...?? heyoo heyoo kralx bana çiçek vermiş.tam da kimseyi tanımıyom derken o zaman bende listemi yaparım arkadaş bi çiçek şirine bi çiçek kralx'e bi çiçek lastofmohican'a Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 NEFERTİTİ İSMİN GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL AMA ÇİÇEĞİ HAKETMEN İÇİN PAYLAŞIMLARDA BULUNMAN LAZIM.KENDİNİ BİZE GÖSTER AL ÇİÇEĞİ.AMA YİNEDE ŞİMDİ SANA BİR KARANFİL VERMEK İSTİYORUM ARAMIZA KATILMANIN ŞEREFİNE Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Çiçek bitti.. Artık bir dahaki bahara.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Alaturka: Gelir gelmez bana hosgeldin diyerek destek oldugu icin Arman: Hem dogum gunu sanirim hem de namus cinayetleri adli topic'te bana destek oldugu icin Diger tum arkadaslar: muhabbetleriniz super oldugu icin ve beni kabul ettiginiz icin Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Alaturka: Gelir gelmez bana hosgeldin diyerek destek oldugu icin Arman: Hem dogum gunu sanirim hem de namus cinayetleri adli topic'te bana destek oldugu icin Diger tum arkadaslar: muhabbetleriniz super oldugu icin ve beni kabul ettiginiz icin alaturka sana da cicek yapmistim ama olmamis ozur.. bunlar senin icin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Canim benim tesekkür ederim benden de sana bir cicek, kart zamparalar canini SIKtigi icin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.