Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 tesekkürler... biraz zorla gibi oldu, ama olsun.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Papatyalarım şirine Deve dikenlerim made in e Zeytin dallarım kralx e Menekşeler Armana Güllerim bana kalsın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gecikmeli de olsa bir çiçekte sana golgi..)) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Papatyalarım şirine Deve dikenlerim made in e Zeytin dallarım kralx e Menekşeler Armana Güllerim bana kalsın bak ben seni unutmamışım bilemiyorum yani Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Olsun unutmak hata değildir ki... İradende olmayan birşey.. Adı üstünde unutmak... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 ben yinede bilemiyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Kafiye bulamadın da buraldamı geziniyon...)))) Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Askmiracle, eren, arman, karakurt, şirin, miystic river, tarayıcı, alaturka... Forumdaki dostlarım bunlardan ibarettir ve tüm çiçekler bu arkadaşlarımadır.. Saygılar-Sevgiler... çiçekler için teşekkürler... Papatyalarım şirine Deve dikenlerim made in e Zeytin dallarım kralx e Menekşeler Armana Güllerim bana kalsın en sevdiğim çiçek papatyadır....teşekkür ederim papatyalar için... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 ....Bu çiçekler de bütün foruma.. Saygılar-Sevgiler... çelişki gördüm..geçen zaman herşeyi değiştirir.. materyalizm Askmiracle, eren, arman, karakurt, şirin, miystic river, tarayıcı, alaturka... Forumdaki dostlarım bunlardan ibarettir ve tüm çiçekler bu arkadaşlarımadır.. Saygılar-Sevgiler... Değilmi Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 hatun kişilerin hepsine evli olanlar ilişkisi olanlar da dahil farketmez. gerçi bir rivayete göre onların kendileri birer çicek. bir erkeğe neden çicek vereyim ki? Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 hatun kişilerin hepsine evli olanlar ilişkisi olanlar da dahil farketmez. gerçi bir rivayete göre onların kendileri birer çicek. bir erkeğe neden çicek vereyim ki? Gerçek bir kızılderelisin Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Askmiracle, eren, arman, karakurt, şirin, miystic river, tarayıcı, alaturka... Forumdaki dostlarım bunlardan ibarettir ve tüm çiçekler bu arkadaşlarımadır.. Saygılar-Sevgiler... teşekkürler benden de sana gelsin ,ek olarak: ceviz,askmihracle,arman,alaturka,marcus,karçiçeğim,şevval..unuttuklarım da vardır mutlaka Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 jennıfer aniston ada çiçek verilmezmi yaaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Papatyalarım şirine Deve dikenlerim made in e Zeytin dallarım kralx e Menekşeler Armana Güllerim bana kalsın deve dikenlerine özenle bakıp büyütüp aynen daha doğrusu daha iri bir şekilde sana geri vereceğim günü dört gözle bekliycemmmmm sevgili gorgicik Alıntı
Φ **Tarayıcı** Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 ...and the oscar goes to..... en zor şartlar altında bilen verdiği cevaplarda saygınlığını elden bırakmadığı ve dostcanlısı bir insan olduğuna inandığım için kralx..... fikirlerini açıklama hususunda açık ve net olduğu,süslü kelimelerin ardına sığınmadığı, tepki çekse bile düşüncelerini yiğitçe savunabilen tam bir karadeniz uşağı olduğu için karakurt..... forumda ki en eğlenceli oyunların yaratıcısı olduğu ve bu yaratıcı ve kıvrak zekasını biraz da memleket işlerine harcasa ülke kurtulurdu inancını taşıdığım için..... arman..... yaban ellerde bile hala özkültürüne bağlı olduğu ve bana, sevmenin uslubunu bildiği izlenimini verdiği için... alaturka..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Tarayıcı kardeşim bilmukabele.. Asıl sen o yazdıklarınsın.. Dostumsun vesselam.. Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 NEHİR BACIMA BİR DEMET YASEMEN MADE İNE GÜL(DİKENİ VAR AMA BATMASA BARİ) KRAL ARKADAŞIMA DA BİR DEMET KARDELEN(GALİBA KÜSÜSDE ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Askmiracleye: Orkide Alaturkaya: Kırizantem çiçeği Karçiçeği m' e: Barış çiçeği...)) Barışalımmı artık..?? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 ooo kral arkadaşım masraftan kaçmamışsın..orkide ha..çok sağooooll.. mistik river arkadaşımda pek muhabbetimiz olmamasına rağmen bana çiçeklerinden birini layık görmüş çok teşekkür ederim geç de olsa.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Askmiracleye: Orkide Alaturkaya: Kırizantem çiçeği Karçiçeği m' e: Barış çiçeği...)) Barışalımmı artık..?? TAMAM BARIŞTIKTA BENİ KANDIRMA ŞİMDİ ÖYLE BİR ÇİÇEK YOK BARIŞ ÇİÇEĞİYMİŞ SEN BANA BİR TATLI FALAN ISMARLA O ZAMAN DAHA İYİ OLUR.BU ARADA SEVGİLİ AŞKMİRACLEYEDE DARILMA ÇİÇEĞİ VERİYORUM BANA HİÇ ÇİÇEK VERMEDİĞİ İÇİN. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Ayıpsın karçiçeği..)) Ceviz sarma, şöbiyet, sarı burma, havuç dilimi, cevizli-fıstıklı baklava, saray sarması, ... Ne alırdınız..?? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 TAMAM BARIŞTIKTA BENİ KANDIRMA ŞİMDİ ÖYLE BİR ÇİÇEK YOK BARIŞ ÇİÇEĞİYMİŞ SEN BANA BİR TATLI FALAN ISMARLA O ZAMAN DAHA İYİ OLUR.BU ARADA SEVGİLİ AŞKMİRACLEYEDE DARILMA ÇİÇEĞİ VERİYORUM BANA HİÇ ÇİÇEK VERMEDİĞİ İÇİN. çiçeğim sen bana kırıldın mı? o yüzden mi sesin çıkmıyor? e be gülüm sen zaten bi çiçeksin diye seni yazmadım 3 hakkım vardı o yüzden.. kırdıysam özür dilerim çiçeğim,bendeki yerinden şüphen mi var aşkolsun Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Ayıpsın karçiçeği..)) Ceviz sarma, şöbiyet, sarı burma, havuç dilimi, cevizli-fıstıklı baklava, saray sarması, ... Ne alırdınız..?? ORTAYA BİR KARIŞIK ALSAM HATTA ÇOK KARIŞIK ALSAM.BİRAZ AÇ GÖZLÜYÜMDE YANINADA SEMAVERLE BİR ÇAY ALAYIM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.