Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Kolay düşmezsinde.. İllaki düşmenmi gerekiyor... Fizik düşkünlüğü değil, ruh düşkünlşüğü olmasın yeter.. bişe olmaz herhalde evdeyim bayılırsam kolay bulurlar.... Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 benim çiçekler elimde kaldı.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 bozan---->>><çok iyibir oyun bozancı olduğu için lavey----->>>>içimden geldi ona aleyküm selam demiştim kusuruma bakmasın milkway----->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>geri dönmesi için ben çiçek vermekten vazgeçtim geri verin çiçeklerimi kaç para onlar yaffff. kral abe şu teşkür yazısı gozlerimi bozdu ne janjanlı şey o ole Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Burada bi bayana çiçek versek hemen suçlamalara maruz kalırız gibime geliyor.. bu nedenle ben bu hakkımı saklı tutayım karal a çiçek vereyim...hemşehri olduğumz için Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 MADEM ORTADA SAHİPLERİNİ ARAYAN 3 ÇİÇEK VAR...KRALX, ARMAN VE WYATTEARP'E...ÖNYARGILARINDAN KURTULUP KARŞIT FİKİRLERE AZ DA OLSA SAYGI GÖSTEREBİLMELERİ DİLEĞİYLE.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 MADEM ORTADA SAHİPLERİNİ ARAYAN 3 ÇİÇEK VAR...KRALX, ARMAN VE WYATTEARP'E...ÖNYARGILARINDAN KURTULUP KARŞIT FİKİRLERE AZ DA OLSA SAYGI GÖSTEREBİLMELERİ DİLEĞİYLE.... Aynı temennilerle benden de size gitsin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönül ister ki her üçlüye çiçek verebileyim. Ancak konunun da baþlýðýnda yazdýðý gibi sadece üç kiþiye verilecekse: kralx alaTurka askmiracle- Bu 3 arkadaþýma çiçek vermemin nedeni aktif konularda karþýlýklý fikir alýþ-veriþi ve kendime daha çok yakýn görmemden kaynaklanmaktadýr. Bu çiçeði de geride kalan her üçlüye veriyorum Sevgiler... Tesekküerler Eren, özellikle pek fazla muhabbetimiz olmamasina ragmen böyle düsündügün icin aynen geri iade ediorum cicek veresim gelmeyen bi kac kisi var ondan haric herkesi sever sayarim haaa birde Admine ayriyeten bi cicek vermek isterim, burda iyi is yaptigi icin Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 şevvale herzaman farkıyla fark yarattıgı için birceye kurdugu her ilişkide korudugu mesafesiyle ve nezaketiyle canugura kendini rahatlıkla ifade edip bilimsel tespitlerde bulundugu için sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 bozan---->>><çok iyibir oyun bozancı olduğu için lavey----->>>>içimden geldi ona aleyküm selam demiştim kusuruma bakmasın milkway----->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>geri dönmesi için ben çiçek vermekten vazgeçtim geri verin çiçeklerimi kaç para onlar yaffff. kral abe şu teşkür yazısı gozlerimi bozdu ne janjanlı şey o ole Aelmsin be Turkey..)) Bütün çiçekler sana.. Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 eeeee....ben kime vericem çiçekleri...kimseyi tanımıyom ki?????????? Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 eeeee....ben kime vericem çiçekleri...kimseyi tanımıyom ki?????????? sen değil kimse kimseyi tanımıyor şirin..herkes birbirinden çok uzak.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 sen değil kimse kimseyi tanımıyor şirin..herkes birbirinden çok uzak.. sana katılıyorum çiçekler samimiyeti ve gerçek dostluğu simgeliyor(burada)....... ben çok düşündüm ama ayırt edemedim çiçeklerimi vereceğim kişileri benden tüm çiçekler yazılarıma katılan benimle hoş sohbetler kuran arkadaşlar için gelsin.......... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 içinde sevgi saygı ve iyilik besleyen herkese Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 şevvale herzaman farkıyla fark yarattıgı için birceye kurdugu her ilişkide korudugu mesafesiyle ve nezaketiyle canugura kendini rahatlıkla ifade edip bilimsel tespitlerde bulundugu için sevgiler sevgili açelya dugularımız karsılıklı bilirsin ama bu konuda özel isimler vermek biraz zor burda seviyesini sınırlarını bilen herkese karsıt düşüncelere saygı duymasada saygı gösterip tartısmadan kaçmayıp tartısan herkese gelsin sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Aelmsin be Turkey..)) Bütün çiçekler sana.. eyvallah sağolasın......... benden de sana gelsin...........du şu yan tarafta çiçek var yolamda getirem sana.... (yaf köpek olduğunu keşke deselerdi gitti pantolonun paçası) Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 ama, ama bana cicek verenn yok muuu.... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 ben çicekleri saklıyorum zamanı gelince verecem şimdilik bende kalsın benim benim benim ( ) Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 birinci çiçeğim esprili kişiliğiyle dikkat çeken,sivri dilli arkadaşım,bana sinir şey diyen made in turkey!'e ikinci çiçeğim sevimli ve cana yakın tavırlarıyla tanıdığım kuşadalı_emix'e... üçüncü çiçeğim geveze forumdaşım sezar1'e gelsin... (niye gönderdiğimi ben de bilmiyorum) dördüncü çiçeğim seviyeli bir şekilde forumu renklendiren alaturka ve arman çiftine gelsin beşinci çiçeğim espriden anladığı için marcus'a altıncı çiçeğim de golgi aygıtı'na geliyor (ama nedenini ben de bilmiyom işte)... amma da çok çiçek gönderdim ya.... bi çiçekte benden dreamer'e geliyor (seni birine benzetiyorum emme...neyse) Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 İLK ÇİÇEK VERENLER UNUTULMAZMIŞ neden verdiğini söylemediğin için neden aldığımı bilemediğim çiçek.. bir çiçeğin 40 yıl hatırı varmış Bunlarda benden sana şirin olduğun için Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 ÜC CICEK KOSULU VAR ISE, BEN ÜC CICEGI, MÜMKÜN OLSA TÜM FORUM ARKADASLARINA DAGITMAK ISTERDIM. sevgiler Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 MOHİYE, MARCUSA VE ASTERİX'E KUCAK DOLUSU ÇİÇEK GÖNDERİYORUM. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Askmiracle, eren, arman, karakurt, şirin, miystic river, tarayıcı, alaturka... Forumdaki dostlarım bunlardan ibarettir ve tüm çiçekler bu arkadaşlarımadır.. Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 bana yok demek Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Şimdi var tekrar oku..)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.