Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Forumda,ki tüm arkadaslara uzun bir süre yokum herkesizin hersey gönlünce olsun Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 BU FORUMDA KENDİSİYLE BARIŞIK OLAN HERKESE GELSİN.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ne dimek... ne dimek... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Teşekkürler merve.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Evet Arkadaşlar; Sanırım sonunda sular duruldu.. Dendiği gibi bi Night Team mevcut,Uykusu kaçan veya uykusuz olan herkes bu team'in içine katılabilir.Olur ya uykunuz kaçarda birgün bize katılırsanız eğleneceğinize ben garanti verebilirim.. Sevgili Kralx; Öncelikle başın sağolsun..Bu durumu bilseydim daha ılımlı yaklaşırdım,üzgünüm.. Umarım bi daha tartışmayız..Bu sana; Bu da birkaç gündür gerilmesine sebep olduğumuz arkadaşlarıma,Night Team'e,Zor Çocuğa(Uzlaştırıcı tavrına teşekkür ederim..),sevgili bilimselciye,Kralx'e ve kahrımızı çeken Admin'e.. Bir piyanistten en sevdiğiniz şarkıyla kabul edin lütfen.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Teşekkürler taurusmutis... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Kral x az önce incelerken gördüm başın sağolsun kardeşim Allah taksratını affetsin onların mekanları cennet olur inşAllah tekrar başın sağolsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Teşekkürler taurusmutis... Rica ederim.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Tamam işte hepsi bu... Bak bir dost eli nelere sebep oldu.. Aslında bugünlerde yoğun bir stresteyim, geçtiğimiz ay bir arkadaşımı ve eniştemi kaybettim.. başın sağolsun sedat abi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Hepinizden Allahrazı olsun.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Sedat Allah sabır versin dostum herşey gönlünce olur inşallah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Saol focal.. Seninde... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Evet Arkadaşlar; Sanırım sonunda sular duruldu.. Dendiği gibi bi Night Team mevcut,Uykusu kaçan veya uykusuz olan herkes bu team'in içine katılabilir.Olur ya uykunuz kaçarda birgün bize katılırsanız eğleneceğinize ben garanti verebilirim.. Sevgili Kralx; Öncelikle başın sağolsun..Bu durumu bilseydim daha ılımlı yaklaşırdım,üzgünüm.. Umarım bi daha tartışmayız..Bu sana; Bu da birkaç gündür gerilmesine sebep olduğumuz arkadaşlarıma,Night Team'e,Zor Çocuğa(Uzlaştırıcı tavrına teşekkür ederim..),sevgili bilimselciye,Kralx'e ve kahrımızı çeken Admin'e.. Bir piyanistten en sevdiğiniz şarkıyla kabul edin lütfen.. Taş Yürekli nasıl böyle bi yanlışyaptım bilmiyorum.. Ama zor çocuk dediğim sensin özür dilerim.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 .......... Madem o kadar iyisiniz insancılsınız neden özür dileme yada sarfettiğiniz sözleri geri alma gibi bir yeti kazanamadınız.. Bilmediğim insanlar değilsiniz.. Özü sözü bir olan lazım bizlere... Ne eleştirimi gizlerim ne tebriğimi.. Özür dilemesini de en hümanist insandan kat kat daha iyi bilirim.. ........ Bu da birkaç gündür gerilmesine sebep olduğumuz arkadaşlarıma,Night Team'e,Zor Çocuğa(Uzlaştırıcı tavrına teşekkür ederim..),sevgili bilimselciye,Kralx'e ve kahrımızı çeken Admin'e.. ....... Teşekkürler taurusmutis... Rica ederim.. Sayın taurusmutis, kralx, Barışçı tavrınızla, Biz bilimsel düşünenlerin, Öncelikli ilkelerimizden birisi olan barış ilkemize, Örnek oldunuz, kutlarım sizi.. Bu çiçeklerimi size, barış ve özgürlük sembolü yapmak istediğimiz, 13.Yıldönümü ziyareti için geldiğimiz, Sivas şehrinden, Madımak otelinden gönderiyorum. Kabul edin lutfen.. İkinize de en iyi dileklerimle.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Teşekkür ederim bilimselci.. Aynı dileklerde benden size.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Sayın taurusmutis, kralx, Barışçı tavrınızla, Biz bilimsel düşünenlerin, Öncelikli ilkelerimizden birisi olan barış ilkemize, Örnek oldunuz, kutlarım sizi.. Bu çiçeklerimi size, barış ve özgürlük sembolü yapmak istediğimiz, 13.Yıldönümü ziyareti için geldiğimiz, Sivas şehrinden, Madımak otelinden gönderiyorum. Kabul edin lutfen.. İkinize de en iyi dileklerimle.. Sevgili Bilimselci; Sivas'ta olanları hiçbir zaman tasvip etmedim ve etmeyeceğim.Bu olayları gerçekleştirenleri lanetle anıyorum.. Çiçek ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Sana önceye yönelik bir özür borcum var.Hazır yakalamışken dilemek isterim; Geçmişte aramızda yaşanan tartışmalarda sana yönelik sözlerimden dolayı özür dilerim.Kabul edersen çok mutlu olacağım arkadaşım.. :clover: Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 sayın tauklumusti adımı niye karıştırdın bakiim Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Arkadaşlar, ben gene 15 gün yokum, bilimselci özür diliyorum, seninle tartışmayı özleyeceğim. yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma kendinize dikkat edin, sizleri seviyorum, kutuplaşmadan söz edenleri kınıyorum, insanlar tanışırlar ya birbirlerini severler ya sevmezler, bunun adı gruplaşma değildir. Duyguların ortak paylaşımıdır, aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmak önemlidir. saygılar çiçeklerim sizler için... unuttuğum kimse yok... bilinçli yazıldı... İyi tatiller sevgili dost...Darısı herkesin başına ... Duygular konusunda son derece haklısın ve çok önemli bir mesaj verdiğine inanıyorum... Sana sevgimi, samimi duygularımı ve saygılarımı yolluyorum... selamlar...gelince görüşürüz... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Sayın taurusmutis, Tartışmalarımızda, Senin art niyetli olamadığından çok emindim. Sert konuşmayı bazen bende yapıyorum. Ama amaç ne ki, kendi doğrularımızı ifade etmek. Çok sakin geçmeside bazen mümkün olmuyor. Rica ederim, özür ne demek, mahçup ediyorsun.. Özür filan borçlu değilsin. Ayrıca zorlu tartışmacısın. Epey yormuştun beni. İtiraf edeyim. Epeyde araştırdım. Bu arada "çiçek gönder" kısmında çiçek yollamam gereken arkadaşlar çoğalıyor. Sardunyam, sedelina, taurusmutis, kralx, Gecekuşu, yam_yam, dipnot, Evrensel, tan_vakti, erdoğan, by_xman, ve diğer arkadaşlar. Herkesin ayrı güzel ve iyi tarafları var. Bu çiçekler sizlere... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 gülsün,natalie,sayman22,eren,berceste,bilimselci,dipnot,gece kuşu... gülsün,natalie,sayman22,eren,berceste,bilimselci,dipnot,gece kuşu, ] Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote.. Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina... Hepinize teşekkürler Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım serenademe çok çok teşekkür paulacım Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Şüheda,Sudamlası,alaTurka,Terapi,ahirzaman,Evrensel,Aça,kralx,Eren,selef61,ayhan,shankara,bekir,maryam,dogville,adrenalin,cerenimo ve Yamyam'a... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.