Φ Piraye Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 teşekkür ederim, asterix ve mohikan bu arada ülkenin güneyindeyim mohikan sende saol aygıt sevgiyle kalın Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 büyüklük yaşta değil baştadır.....güzel söz!!!!!!!!!!!! armutlar zamanla olgunlaşır insanlar anlamakla olgunlaşır ama sen başka bir konuda olgunlaşmışsın o ayrı mesele kral boş ver herkes hakettiğini bulur sayın piraye önce geçmiş olsun diyorum sayın golgiaygıtı öyle merdivenleri işgal ederek boş boş konuşma Aziz beyin yazısından oldum olası birşey anlamadım.. anlayana düdük anlamayana gazoz ağacı bak bunuda anlamayacak Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 teşekkür ederim, sevgili azizamca. Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 İnsanların birbirine karşı güzel dileklerde bulunması çok güzel bir eylemdir. Düşüncelerime karşı olan kim olursa olsun her zaman saygı duyarım ve herkese çiçek veriyorum... Bu nedenle unutmamamız gereken iki cümle vardır... 1-) İyiliğe iyilik her kişinin harcı 2-) Kötülüğe iyilik 'ER' kişinin karı... (kar - kazanç) Birbirine karşı güzel, özel ve sevgi dolu cümleler kuran seviyeli ve saygıdeğer herkese veriyorum bu çiçeği Sevgiler... dinleri kabul etmesemde arada güzel sözlerde var isa ne demiş? "sana iyilik edene iyilik etmek olmaz,sana kötülük edene iyilik edeceksin ki cennetin bir anlamı olsun" saygılar Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 armutlar zamanla olgunlaşır insanlar anlamakla olgunlaşır ama sen başka bir konuda olgunlaşmışsın o ayrı mesele sayın piraye önce geçmiş olsun diyorum sayın golgiaygıtı öyle merdivenleri işgal ederek boş boş konuşma anlayana düdük anlamayana gazoz ağacı bak bunuda anlamayacak Bence sen boş kafanla konuşma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Aziz... Kimseye çiçek yokmu şimdi..)) Genemi kavga var.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Aziz... Kimseye çiçek yokmu şimdi..)) Genemi kavga var.. Baba oda her boku üstüne alınıyo ya Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 İdare edeceğiz artık napalım... O da böyle yaratılmış... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 İdare edeceğiz artık napalım... O da böyle yaratılmış... Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 arkadaşlar kisme bana çiçek yollamamış benim gibi vahşinin tekine kimse yollamaz tabi kırılmadım yanlış anlamayın. şuanda adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlar çünkü hepiniz benim için çok kıymetlisiniz. hepinizi çok seviyorum ve tüm güzellikler sizin olsun diyorum. aziz amca senide seviyorum. sert çıkışlarıma bakma sen... benden herkese tek tek çiçek piraye kardeşimizede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. yakın olsak belki ziyaretinede gelirdim. aziz amcayada çiçek veriyorum. her ne kadar anlaşamasakda. turk sanada karakurdum sanada pirayem sanada . şevval sanada, anton sanada çiçek yolluyorum, sezar sanada golgicim sanada yollarım( esprim için kızmadın umarım). kralım sanada gönderiyorum, merkez61 sanada tgt ci abi sanada, esracım sanada yolluyorum. canuğur sanada yolluyorum canım. lena senide unutmadım. Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Bence sen boş kafanla konuşma önce insanlara biraz saygı duymasını bil zaten bilsen merdivenleri işgal etmezdin gelen geçen var kardeşim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Şimdi bu yazına güldüm aziz abi..)) Bir çiçekte sana.. Kusura bakma bir çiçek koyacaktım, hızlı iletiden yazdığım için çiçek koyamıyorum, koydum farzet..)) Saygılar-sevgiler... Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Baba oda her boku üstüne alınıyo ya bak merdivenleri işgal eden vatandaş her boku diyorsun değil mi?bu ne demek?bu forumda yazılanlar hep boktan şeyler ve ben de o bokları yanlış anlıyorum değil mi? arkadaşlar kisme bana çiçek yollamamış benim gibi vahşinin tekine kimse yollamaz tabi kırılmadım yanlış anlamayın. şuanda adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlar çünkü hepiniz benim için çok kıymetlisiniz. hepinizi çok seviyorum ve tüm güzellikler sizin olsun diyorum. aziz amca senide seviyorum. sert çıkışlarıma bakma sen... benden herkese tek tek çiçek piraye kardeşimizede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. yakın olsak belki ziyaretinede gelirdim. aziz amcayada çiçek veriyorum. her ne kadar anlaşamasakda. turk sanada karakurdum sanada pirayem sanada . şevval sanada, anton sanada çiçek yolluyorum, sezar sanada golgicim sanada yollarım( esprim için kızmadın umarım). kralım sanada gönderiyorum, merkez61 sanada tgt ci abi sanada, esracım sanada yolluyorum. canuğur sanada yolluyorum canım. lena senide unutmadım. şu maaşı alayım sana güllerle karanfillerle süslenmiş 10 kilo biftek göndereceğim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 bak merdivenleri işgal eden vatandaş her boku diyorsun değil mi?bu ne demek?bu forumda yazılanlar hep boktan şeyler ve ben de o bokları yanlış anlıyorum değil mi? bak o bir deyimdir sen anlamak istemiyorsan o başka,bak bu LAFIM sana bunu üzerine alınabilirsin Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 bak merdivenleri işgal eden vatandaş her boku diyorsun değil mi?bu ne demek?bu forumda yazılanlar hep boktan şeyler ve ben de o bokları yanlış anlıyorum değil mi? bak o bir deyimdir sen anlamak istemiyorsan o başka,bak bu LAFIM sana bunu üzerine alınabilirsin hem merdivenleri işgal ediyorsun hem de merdivenlerin üzerinde dansözlük yapıyorsun hiç yakıştıramadım doğrusu bu arada arkana bakarsan güzel bir manzara görürsün anlarsın ya kırmızılı Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 önce insanlara biraz saygı duymasını bil zaten bilsen merdivenleri işgal etmezdin gelen geçen var kardeşim Öncelikle bu komik espri harbiden süper yani,bence önce sen saygılı ol hem merdivenleri işgal ediyorsun hem de merdivenlerin üzerinde dansözlük yapıyorsun hiç yakıştıramadım doğrusu bu arada arkana bakarsan güzel bir manzara görürsün anlarsın ya kırmızılı Merak etme seni dansöz gibi cevirecekler ileride,ayrıca o manzaraya sen bakarsın ben .... anlarsın işte Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Öncelikle bu komik espri harbiden süper yani,bence önce sen saygılı ol Merak etme seni dansöz gibi cevirecekler ileride,ayrıca o manzaraya sen bakarsın ben .... anlarsın işte ne iş o manzara seni ilgilendirmiyor mu?yoksa cinsel tercih meselesi mi?bak ben eşcinsellere her zaman saygı duyarım o yüzden hakaret anlama Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 şu maaşı alayım sana güllerle karanfillerle süslenmiş 10 kilo biftek göndereceğim ok. adresini yazda bende sana hakiki türçe mealli kuranı kerim yollicam... bak negüzel anlaşıyoruz. ben sana saldırmıyorum.. korkma taarruz yapma büle....azizamca ben muhasebe konusunda bir kaç husus danışmam gerekirse sana sorablirmiyim...şu arkidişede ikidebir arkası dönük dime sonra millet yanlış anlıcak adamın sana arkasını dönmesi nedemek. yaavvv.... çok ayıp çok... golgi adama kıçını sallama sende... ayıp oluyo... hakaret mi ediyosun adama be.... Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 şu maaşı alayım sana güllerle karanfillerle süslenmiş 10 kilo biftek göndereceğim ok. adresini yazda bende sana hakiki türçe mealli kuranı kerim yollicam... bak negüzel anlaşıyoruz. ben sana saldırmıyorum.. korkma taarruz yapma büle....azizamca ben muhasebe konusunda bir kaç husus danışmam gerekirse sana sorablirmiyim...şu arkidişede ikidebir arkası dönük dime sonra millet yanlış anlıcak adamın sana arkasını dönmesi nedemek. yaavvv.... çok ayıp çok... golgi adama kıçını sallama sende... ayıp oluyo... hakaret mi ediyosun adama be.... tabii ki sorabilirsin merak etme para almam aklın kapısı herkeze açıktır gerçek türkçe kuran-ı kerimde ne oluyor anlamadım elimde 4 çeşit kuran var bence merdivenleri işgal eden arkadaşla arkası dönük arkadaş çok iyi anlaşıyor Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 azizemice bence maaşını alınca sen güzel bi ziyafet çek. açlıktan çocuga sulanıyon. ölmek üzere saabii... benden sana tavsiye arkasında müftülük mührü olmayan meallerle açıklama yapma herkes sana güler. kuranı kerimlerin hepsi aynıdır. fekat bazıları tabirlerini bizim anlayabileceğimiz şekilde yapmamış. türkçenin zenginliğinden kaynaklanan bir sorun. ama kuranı kerimlerde farklılık yoktur. bunu iyibilesin canım... namazı kılayım tekrar bilgisayarın başına geliyorum bekle beni Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Arkadaşlar ben aziz beye bir daha kızmıcam. Onda çok büyük bir sanat ruhu gördüm. O tam bir komedyen.. Bundan sonra onun bizleri güldürmek adına yazdığı her yazıya gülmeye çalışacağım.. Şimdi fikir adamı desem, fikirleri yanıt verilecek olgunlukta değil, e düşündüm taşındım hiç bir kategoriye konduramadım.. Gene en iyisi o bir komedyen.. Kızma aziz abi.. Umarım nickin gibi olursun..)) SAygılar-Sevgiler abi... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 CANIM MİLKWAYİME DÜNYANIN BÜTÜN ÇİÇEKLERİNDEN OLUŞAN BİR DEMET ÇİÇEK HEDİYE EDİYORUM GERİ DÖNMESİ İÇİN. KABUL EDER VE DÖNERSE ÇOK MUTLU OLACAĞIMI BİLMESİNİ İSTİYORUM. BURALARDA OLDUĞUNU BİLİYORUM GEL ARTIK...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Milkyway gelsede bir yabancıdır benim için.. Çiçeklerimi tüm sevenlere, ayrılıpta tez dönenlere gönderiyorum.. Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 yabancıdır demende bir özlem var almıyorum yan cebime koy der gibi:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.