Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Karışık kalmamış, karşı pastaneden getirttiriyorum.. Senaveri de sipariş verdim, on takım gelecek.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 şimdi semaveri kim istedi.kıra gidiyorsak benim bu geziden niye haberim yok hem kimler geliyor damsız gelinmiyorsa ben ne olacam. hahaaaaaaa benim bir ikizim vardı olmayanlar düşünsün bütün dikenli güller benim olsun kerçiçiği Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Günaydın.. Biz gittik geldik... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 ühühühühüüüüüü hıhhhh sümüğümde aktı .demek tek fazlalık bendim he alacağınız olsun. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Bidakine senide çağırırız ağlama.. Çikolata istermisin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 ıhıhhh evet ıhıhhh fıstıklı olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Al şu fıstıklı çikolotayı, bir daha zırzır ağlama. Tamammı.. bebiko. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 bebiko allah canını kral alemsin yarıldım be gülmekten Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 bu forum geyiklerindolaştığı bir çiçek bahçesi olmuş Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 bu forum geyiklerindolaştığı bir çiçek bahçesi olmuş ren geyikleri kulübüne oşş geldin amca Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 bu forum geyiklerindolaştığı bir çiçek bahçesi olmuş Çeçek bahçesinde dolaşalım da varsın geyik olalım... Ya ormanda dolaşan ayı olsaydık..??? Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Çeçek bahçesinde dolaşalım da varsın geyik olalım... Ya ormanda dolaşan ayı olsaydık..??? Saygılar.. çok hoş bir yaklaşım alnından öptüm Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 aferim aynen böyle devam edin! Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Çeçek bahçesinde dolaşalım da varsın geyik olalım... Ya ormanda dolaşan ayı olsaydık..??? Saygılar.. bak ne güzel söylüyorsun bu forunda muhabbet ettiğin için geyiksi ormanda dolaşsaydın ayı olurdun her halde Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 ya aziz amca derdin nedir senin ben anlamadım neden ısrar ediyorsun hala sen büyük sün bizden biraz olgun olmaya çalış ha ne dersin hani büyüklük sende kalsın derler ya Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 büyüklük yaşta değil baştadır.....güzel söz!!!!!!!!!!!! Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 germe sende artık Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 çiçekler için teşekkürler... en sevdiğim çiçek papatyadır....teşekkür ederim papatyalar için... Reca ederim bu arada arkadaşlar beni fb-psv maçının son dakikasında sevinirken görebildinizimi kameraman baya bi çektide ah şu fenerbahçeli olmak çok büyük gurur ya Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Aziz beyin yazısından oldum olası birşey anlamadım.. Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Selamlar yeniden, bu forumda kısa bir geçmişim var ancak görüyorum ki henüz çiçeği hak edememişim , belki zaman lazım oysa ki çiçeğe çok ihtiyacım olan bir süreçteyim şu aralar. Bir kaza geçirdim gittim geldim öbür tarafa kral Sedat, sanırım senin patron bana kızdı, al dedi sopam yok ama bu sana ihtar , öylemi dersin? Şu an yatarak yazıyorum . ha ben çiçek vermek isteseydim; karçiçeçğime , içtenliği için. arman a , fikiri başka başk olsada, herkese sevecen ve yardım sever olduğu için ( ''koyun kurt ile gezerdi fikir başka, başk olsada'' sevgili Aşık Veysel nede güzel söylemişsin, yüreğin saolsun bu arada sanada bir kırmızı gül sevgili ozan...) lavey,marcus , ala turka, sezar ve şirin mohikan kral sedat al bi tanede sana gitsin ve sitede ki tüm yazanlara sevgiler Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Çok geçmiş olsun piraye umarım ciddi bir şeyin yoktur acil şifalar diler çiçekleri takdim ederim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Selamlar yeniden, bu forumda kısa bir geçmişim var ancak görüyorum ki henüz çiçeği hak edememişim , belki zaman lazım oysa ki çiçeğe çok ihtiyacım olan bir süreçteyim şu aralar. Bir kaza geçirdim gittim geldim öbür tarafa kral Sedat, sanırım senin patron bana kızdı, al dedi sopam yok ama bu sana ihtar , öylemi dersin? Şu an yatarak yazıyorum . ha ben çiçek vermek isteseydim; karçiçeçğime , içtenliği için. arman a , fikiri başka başk olsada, herkese sevecen ve yardım sever olduğu için ( ''koyun kurt ile gezerdi fikir başka, başk olsada'' sevgili Aşık Veysel nede güzel söylemişsin, yüreğin saolsun bu arada sanada bir kırmızı gül sevgili ozan...) lavey,marcus , ala turka, sezar ve şirin mohikan kral sedat al bi tanede sana gitsin ve sitede ki tüm yazanlara sevgiler Piyare verdiğin çiçeği önce kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum.. Ama sonra reddediyorum, o sözünden dolayı da kınıyorum.. Senin patronun diyerek bir kez daha kutsal değerlerimizle dalga geçtin, Allahı hafife aldın.. Ayrıca inanmadığın sana neden kızsın ki sana göre..!! Sence o yok.. O halde neden sözünü ediyorsun..?? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 kral boş ver herkes hakettiğini bulur Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Selamlar yeniden, bu forumda kısa bir geçmişim var ancak görüyorum ki henüz çiçeği hak edememişim , belki zaman lazım oysa ki çiçeğe çok ihtiyacım olan bir süreçteyim şu aralar. Bir kaza geçirdim gittim geldim öbür tarafa kral Sedat, sanırım senin patron bana kızdı, al dedi sopam yok ama bu sana ihtar , öylemi dersin? Şu an yatarak yazıyorum . ha ben çiçek vermek isteseydim; karçiçeçğime , içtenliği için. arman a , fikiri başka başk olsada, herkese sevecen ve yardım sever olduğu için ( ''koyun kurt ile gezerdi fikir başka, başk olsada'' sevgili Aşık Veysel nede güzel söylemişsin, yüreğin saolsun bu arada sanada bir kırmızı gül sevgili ozan...) lavey,marcus , ala turka, sezar ve şirin mohikan kral sedat al bi tanede sana gitsin ve sitede ki tüm yazanlara sevgiler çok çok geçmiş olsun ben sana gerçek bir çicek vermek isterdim ama güzel vatanın neresindesin kimbilir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.