Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

ya aziz amca derdin nedir senin ben anlamadım neden ısrar ediyorsun hala sen büyük sün bizden biraz olgun olmaya çalış ha ne dersin hani büyüklük sende kalsın derler ya

Gönderi tarihi:

çiçekler için teşekkürler...

en sevdiğim çiçek papatyadır....teşekkür ederim papatyalar için... :wub:

Reca ederim bu arada arkadaşlar beni fb-psv maçının son dakikasında sevinirken görebildinizimi kameraman baya bi çektide :D ah şu fenerbahçeli olmak çok büyük gurur ya

Gönderi tarihi:

Selamlar yeniden,

bu forumda kısa bir geçmişim var ancak görüyorum ki henüz çiçeği hak edememişim <_< , belki zaman lazım oysa ki çiçeğe çok ihtiyacım olan bir süreçteyim şu aralar.

Bir kaza geçirdim gittim geldim öbür tarafa :D

kral Sedat, sanırım senin patron bana kızdı, al dedi sopam yok ama bu sana ihtar :D , öylemi dersin?

Şu an yatarak yazıyorum .

ha ben çiçek vermek isteseydim;

karçiçeçğime :clover: , içtenliği için.

arman a :clover: , fikiri başka başk olsada, herkese sevecen ve yardım sever olduğu için ( ''koyun kurt ile gezerdi fikir başka, başk olsada'' sevgili Aşık Veysel nede güzel söylemişsin, yüreğin saolsun bu arada sanada bir kırmızı gül sevgili ozan...)

lavey,marcus , ala turka, sezar ve şirin mohikan :clover:

kral sedat al bi tanede sana gitsin ve sitede ki tüm yazanlara :clover:

sevgiler

Gönderi tarihi:

Selamlar yeniden,

bu forumda kısa bir geçmişim var ancak görüyorum ki henüz çiçeği hak edememişim <_< , belki zaman lazım oysa ki çiçeğe çok ihtiyacım olan bir süreçteyim şu aralar.

kral Sedat, sanırım senin patron bana kızdı, al dedi sopam yok ama bu sana ihtar :D , öylemi dersin?

arman a :clover: , fikiri başka başk olsada, herkese sevecen ve yardım sever olduğu için ( ''koyun kurt ile gezerdi fikir başka, başk olsada'' sevgili Aşık Veysel nede güzel söylemişsin, yüreğin saolsun bu arada sanada bir kırmızı gül sevgili ozan...)

sevgiler

Piyare verdiğin çiçeği önce kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum..

Ama sonra reddediyorum, o sözünden dolayı da kınıyorum..

Senin patronun diyerek bir kez daha kutsal değerlerimizle dalga geçtin, Allahı hafife aldın..

Ayrıca inanmadığın sana neden kızsın ki sana göre..!!

Sence o yok..

O halde neden sözünü ediyorsun..??

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

Selamlar yeniden,

sevgiler

çok çok geçmiş olsun ben sana gerçek bir çicek vermek isterdim ama güzel vatanın neresindesin kimbilir

:clover::clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.