Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 mineme hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum teşekkürler paula Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 yağmuruma hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum Tşk ederim Paula Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde teşekkür ederim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 çok teşekkür ederim,çok düşüncelisiniz :clover: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Kedicik bu çiçek sana,o kedi de sensin.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Bu sadece sana emilypandora... İnce ve nazik tavrını her zaman gösteriyorsun kralx.. Teşekkür ederim .. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 ciğerimin kankası gül isterse bu martı vermemi Sanırım bu çiçekler benim Ortak bir yanımız var martıcım şevval seninde benimde ciğerimiz Kardeşimin kardeşisin seni çok seviyor.İyi de yapıyor.Hak ediyorsun bunu.. Ayrıca da bu çiçekler için çok çok teşekkür ederim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsünve bana çiçek verenlere sağol canım ya senı sevıyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Geceme eşlik eden; Sedoş,Naty,Güllü;Selin,Kedim,Gloria,Manidar,Erbay..Çiçeğim hepinize,eşliğininiz için teşekkür ederim. Arkadaşlığımız bu bonzai ağacını ömrü kadar uzun olur umarım.. Sevgiler.. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 araştıran,okuyan,düşünebilen dıpnot,bilimselci,yamyam a:aynı renkler değil,farklı renkler güzellik katar hayata Bize bu güzel çiçekleri layık gören sevgili sedelina'ya kucak dolusu çiçek de benden... Ayrıca gecekuşu,bilimselci ve dipnot dostlarıma da buradan çiçek gönderiyorum... Ve son olarak da, hassas bir konu olan "din" konusunda fikirlerim ile kırdığım, kızdırdığım ve muhtemelen de kızdırmaya devam edeceğim ( tüm forumdaşlarıma da kucak dolusu çiçek gönderiyorum... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ve son olarak da, hassas bir konu olan "din" konusunda fikirlerim ile kırdığım, kızdırdığım ve muhtemelen de kızdırmaya devam edeceğim ( tüm forumdaşlarıma da kucak dolusu çiçek gönderiyorum... Bak sen 3 tane yoncayla kandıracakmış bizi olmaz yetmeeezzz Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bak sen 3 tane yoncayla kandıracakmış bizi olmaz yetmeeezzz Hay aksi... Ne yapsam ki? Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Aça'ya vereyim çiçeğimi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bize bu güzel çiçekleri layık gören sevgili sedelina'ya kucak dolusu çiçek de benden... Ayrıca gecekuşu,bilimselci ve dipnot dostlarıma da buradan çiçek gönderiyorum... Ve son olarak da, hassas bir konu olan "din" konusunda fikirlerim ile kırdığım, kızdırdığım ve muhtemelen de kızdırmaya devam edeceğim ( tüm forumdaşlarıma da kucak dolusu çiçek gönderiyorum... Demek bütün niyetin kızdırmaktı Bende diyorum böylesine kültürlü bir adam nasıl olurda tesadüflere inanır.. Hadi benden de sana kucak dolusu çiçek... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma ..... hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde aysumcuğum ve biricik paulam çok teşekkür ederim öptüm. sizi çok seviyorum. sevgiler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Tsk ederim focal Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara Teşekkürler Focal.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara ben de cok teşekkür ederim Focal sana... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 verecem de,saat gecenin 4 ü.tüm çiçekçilerr kapanmışşş Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 focal çok teşekkür ediyorum benimde çiçeklerim senin için Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 sermin çok teşekkürler bu çiçekte senin focal abime,aysumcuma,paulaya ayyy herkese çok teşekkür ederim,bunlarda sizin :clover: seviyorum hepinisi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim focalcim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.