Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl sardunyam bi süre uzak foruma ama onu seven herkese selamı var arkadaşlar hepinizi özlemiş tabi beni de bunlar sardunyamdan onu seven herkese onun adına yolluyorum
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl sardunyam çabuk iyileş çabuk dön seni çok seviyoruz sadece sana
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum... Bende seni çok seviyorum İlbey abicim paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler Tşk ederim Teşekkür ederim Yumote.. Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. Tşk ederim
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Şuan sağlık sorunları yüzünden ayrılan arkadaşımız sardunyam bana verdiği vekelat ten bu çiçekleri sizlere yollamamı söyledi ve hepinize selam söyledi. yakında aramızda olacakmış bana dedi bazı arkadaşlarının adlarını unuttuğu için öncelikle onlar için bu çiçekler ve hepinize
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçeklerde benden sardunyama geçmiş olsun dileklerimle umarım en kısa zamanda aramızda olur. çünkü o papatyaları çok sever bunlarda benden ona gelsin
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl tsk,ederim sevgili Erbay ustam sardunyam da gecmis olsun bir an önce sagligina kavusun
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Sarı lale tutkunu arkadaşım Gloria'ya sarı lale vericem izninizle.. cok ama cokkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Bu saatte bana eşlik eden ve eğlendiren arkadaşım Celine'ye..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Bu saatte bana eşlik eden ve eğlendiren arkadaşım Celine'ye.. çok teşekkürler abiciim yada babacıım :D çiçeklerin en güselide sana gitsin..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl bencede sen bana kızım de ben sana abi diyimm nası This is a perfect,Mükemmel..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere Yani diyorsun ki karşılıksız çiçek vermem.. Teşekkür ederim aysum..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın teşekkürler sardunyam çok geçmiş olsun bu arada umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... Hayatında önemli biri olanlara ... Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... teşekkür ederim kankim hepsinden aldım birer tane tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum... teşekkürler ilbey abim bizde seni çok seviyoruz... Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere teşekkür ederim sarı şeker
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere çok saol aysumcuum selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde çok teşekkrler paula aplam
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde teşekkür ederim toprağım....
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl paulacığım ben de cok teşekkür ediyorumm hazır çiçek mevzuna girmişken su an forumda bulunan ve birbirini banlayan arkadaslarımı ben de bi çiçekleyeyimmmm bariii Taurus, Sedelina,Manidar ve Celine (4 oldu ama neyse) size dunyanın en güzel ikinci çiçeklerini yolluyorummmmm Gloria'ya yani bana kendime de dunyanın en guzeli olan ve asla kimseyle paylaşmayacağım çiçeği olan sarı laleler yoluyorummm ya cok seviyorummm sarı laleyiiiii
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl teşk. gloria aplam.. bu çiceklerde sana taurus abime we sedelina aplama........
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl paulacığım ben de cok teşekkür ediyorumm hazır çiçek mevzuna girmişken su an forumda bulunan ve birbirini banlayan arkadaslarımı ben de bi çiçekleyeyimmmm bariii Taurus, Sedelina,Manidar ve Celine (4 oldu ama neyse) size dunyanın en güzel ikinci çiçeklerini yolluyorummmmm Gloria'ya yani bana kendime de dunyanın en guzeli olan ve asla kimseyle paylaşmayacağım çiçeği olan sarı laleler yoluyorummm ya cok seviyorummm sarı laleyiiiii Teşekkür ederim gloria..İstediğin lale olsun senin..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl teşk. gloria aplam.. bu çiceklerde sana taurus abime we sedelina aplama........ Teşekkürler selinciğim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.