Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler cok tsk,ederim,,mine ablamm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Tskler mine Herkese.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru, natalia bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sende iyiki varsın sardunyam Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz olurmu fıstığım ya unutmuştur yazmayı,ben sana vereyım çiçek: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru, natalia bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar... Tşk ederim Sardunyam biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz Sen kendin bir çiçeksin tatlım zaten Bu Laler senin için Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler teşekkür ederim mineu... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... Tşk ederim Kralx Taurus bu çiçeklerde senin için Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler o... "Hasret, umut, özgürlük yanımızdı insana sürgün Sevdalı dalımızdı bakışı güneş söylevleri çiçek forumda ablamızdı..." Çok teşekkür ediyorum sevgili MINEU... Senin nezaketine karşılık bende şiir güzelliğinde bir çiçek gönderiyorum... Dost sevgiler... . Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Tşk ederim Kralx Taurus bu çiçeklerde senin için Çok incesin,niyetini anladım ve takdir ettim sağol.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Benim adıma olan çiçekle düldül'ünkini ben aldım.Teşekkür ederiz Mine(Ben ve Düldül).. Bunlarda bizden sana.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz Şirin Kediciğim;bende herzaman sana bir demet çiçek var.O da dalgınlıkla seni unutmuştur.Al bakalım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bu çiçeğim gecemı paylaştığım ,dertleştiğim,eğlendiğim taurus abime,sardunyama,glorıaya,gull e Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 saolasın canımmm cok tsk,ederim,,mine ablamm Tskler mine [/url] Herkese.. sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru bu sizin için iyiki varsınız... oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar... teşekkür ederim mineu... o... "Hasret, umut, özgürlük yanımızdı insana sürgün Sevdalı dalımızdı bakışı güneş söylevleri çiçek forumda ablamızdı..." Çok teşekkür ediyorum sevgili MINEU... Senin nezaketine karşılık bende şiir güzelliğinde bir çiçek gönderiyorum... Dost sevgiler... Benim adıma olan çiçekle düldül'ünkini ben aldım.Teşekkür ederiz Mine(Ben ve Düldül).. Bunlarda bizden sana.. teşekkür ediyorum, sevgiler benden iyi ki sizlerde varsınız Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 çok teşekkür ederim,hepinize benden kucak dolusu çiçek :clover: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bu çiçeğim gecemı paylaştığım ,dertleştiğim,eğlendiğim taurus abime,sardunyama,glorıaya,gull e Sedoşum kek ustam.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Bi tadımlık girdim sabah sabah,şimdi işe gidiyorum ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.Gününüz mükemmel geçsin inşallah.Çiçeklerim hepinize Düldül'le topladım,o da selam söylüyor.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler teşekkür ederim çiçeğim en güzel çiçeklerim gelinlerin en güzeline Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Bi tadımlık girdim sabah sabah,şimdi işe gidiyorum ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.Gününüz mükemmel geçsin inşallah.Çiçeklerim hepinize Düldül'le topladım,o da selam söylüyor.. aleyküm selam sende selam söle hayırlı işler teşekkür ederim çiçeğim en güzel çiçeklerim gelinlerin en güzeline ben teşekkür ederim focalcim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... teşekkür ederim dostum benim çiçeklerim de sana ve dostluğun kıymetini bilenlere gelsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... çiçekler için teşekkürler arkadaşlar............... buda benden size gelsin......... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 çok teşekkürler MINEU,sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.