Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler :flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers:

cok tsk,ederim,,mine ablamm

Gönderi tarihi:

biz hiçbişeyden anlamıyoruz,çiçekte haketmiyoruz olmazz :(

:clover:

Gönderi tarihi:

olurmu fıstığım ya unutmuştur yazmayı,ben sana vereyım çiçek:

dostluk10023.jpg

Gönderi tarihi:

gl2ui.jpg

sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru, natalia bu sizin için iyiki varsınız...

oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar...

Tşk ederim Sardunyam :):flowers:

Sen kendin bir çiçeksin tatlım zaten :hug: Bu Laler senin için ;)

lale.jpg

Gönderi tarihi:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler :flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers:

teşekkür ederim mineu... :clover:

Gönderi tarihi:

Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara....

Gönderi tarihi:

Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara....

Tşk ederim Kralx :clover::clover::clover:

Taurus bu çiçeklerde senin için :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

o...

"Hasret, umut, özgürlük yanımızdı

insana sürgün

Sevdalı dalımızdı

bakışı güneş

söylevleri çiçek

forumda ablamızdı..."

Çok teşekkür ediyorum sevgili MINEU...

Senin nezaketine karşılık bende şiir güzelliğinde bir çiçek gönderiyorum...

Dost sevgiler...

.

Gönderi tarihi:

Tşk ederim Kralx :clover::clover::clover:

Taurus bu çiçeklerde senin için :clover::clover::clover:

Çok incesin,niyetini anladım ve takdir ettim sağol.. :clover:

Gönderi tarihi:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler

Benim adıma olan çiçekle düldül'ünkini ben aldım.Teşekkür ederiz Mine(Ben ve Düldül).. :clover::clover: Bunlarda bizden sana..:P

Gönderi tarihi:

Şirin Kediciğim;bende herzaman sana bir demet çiçek var.O da dalgınlıkla seni unutmuştur.Al bakalım.. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

bu çiçeğim gecemı paylaştığım ,dertleştiğim,eğlendiğim taurus abime,sardunyama,glorıaya,gull e

dostluk10012.jpg

Gönderi tarihi:

saolasın canımmm

cok tsk,ederim,,mine ablamm

Tskler mine

[/url] Herkese..

sedelina, mineu, arman, artos32, gloria, dipnot, tan_vakti, paula, siyam, gece yağmuru bu sizin için iyiki varsınız...

oyun oynamayı bilenler... güzel insanlar...

teşekkür ederim mineu...

o...

"Hasret, umut, özgürlük yanımızdı

insana sürgün

Sevdalı dalımızdı

bakışı güneş

söylevleri çiçek

forumda ablamızdı..."

Çok teşekkür ediyorum sevgili MINEU...

Senin nezaketine karşılık bende şiir güzelliğinde bir çiçek gönderiyorum...

Dost sevgiler...

Benim adıma olan çiçekle düldül'ünkini ben aldım.Teşekkür ederiz Mine(Ben ve Düldül).. Bunlarda bizden sana..

teşekkür ediyorum, sevgiler benden :) iyi ki sizlerde varsınız ;):clover:

Gönderi tarihi:

bu çiçeğim gecemı paylaştığım ,dertleştiğim,eğlendiğim taurus abime,sardunyama,glorıaya,gull e

dostluk10012.jpg

Sedoşum kek ustam.. :P Teşekkür ederim.. :clover:

Gönderi tarihi:

Bi tadımlık girdim sabah sabah,şimdi işe gidiyorum ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.Gününüz mükemmel geçsin inşallah.Çiçeklerim hepinize :clover::clover::clover: Düldül'le topladım,o da selam söylüyor.. :P

Gönderi tarihi:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler

teşekkür ederim çiçeğim en güzel çiçeklerim gelinlerin en güzeline :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Bi tadımlık girdim sabah sabah,şimdi işe gidiyorum ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.Gününüz mükemmel geçsin inşallah.Çiçeklerim hepinize :clover::clover::clover: Düldül'le topladım,o da selam söylüyor.. :P

aleyküm selam :D sende selam söle :P hayırlı işler ;)

teşekkür ederim çiçeğim en güzel çiçeklerim gelinlerin en güzeline :clover:

ben teşekkür ederim focalcim :blushing::clover:

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim dostum benim çiçeklerim de sana ve dostluğun kıymetini bilenlere gelsin

Gönderi tarihi:

çiçekler için teşekkürler arkadaşlar...............

buda benden size gelsin.........

7.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.