Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese saolasın canımcım MINEU (mutluluklar ) Gece Yağmur'una ve teşekkür ederim tekrar
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl bu forumda sulu espiriler yapmayan, kırıcı olmayan, oyun oynamanın zevkine varan herkese veriyorum, sadece bir kaç kişi var bu özelleri taşımayan ama isimlerini söylemeyeyim, onlar kendilerini biliyorlardır.
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover: Teşekkür ederim şirin kedi..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover: canımmmmmm benim
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl nedne 3 kişi anlamadım ben ben belki 5 kişiye verecem natalia,gece_kuşu,paula,siyam,sardunyam çok iyi dost ve insanlar Tsk ederim Bu da sana
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler ya bukadar ismi nasıl hatırladın süpersin,hele de zıplarkenvıraklayankurbağa yazmak marıfet ıster çiçek için teşekkurler
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl 1:JÖNE tsk ederım mahmure kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler [/quote kendı ısmımı aradım zor buldum vala tsk ederım mıne
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Tşk ederim kankim Bu arada cidden zıplarkenvıraklayankurbağa gerçekten var mı Şimdi aklıma geldi toprağım ben sana hiç çiçek vermedim mi Al o zaman
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl tsk edeım topragım dur bende sana verım buda formdakı herkese
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Bu arada cidden zıplarkenvıraklayankurbağa gerçekten var mı var kankim sana hiç denk gelmedi mi uzun zamandan beri gelmiyo ama
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Saol toprağım Yanlız bu papatyanın yapraklarından bi kaçtane eksik gibi geldi bana Meze yapıp yemedin demi Yok hiç denk gelmedi Hey Allahım ya
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Yok hiç denk gelmedi Hey Allahım ya kankim zıplarken başına bişey gelmiş olmasın teşekkürler minem bişey değil canım
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankim zıplarken başına bişey gelmiş olmasın Şansını zorlama bence kankim
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçekler sewipte kawuşamayanlara gitsin hahahhahahh....aldım çiçein hepsini............. sıradki ezanda sewipte kavuşamayanlaar gelsin.........madem.....
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover: teşekkürler aça cım
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler saolasın canımmm
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ben çiçeklerimi;rahatça muhabbet edebildiğim,aramızda alınganlık çıkarmayan,esprıden sohbetten anlayan arkadaşlarıma vermek ıstıyorum: yumote,taurus,sardunyam,gull,glorıa,paula,güzelyaz,taş yürekli,,natalıa,jön,erbay sen benim bitanemsin sana ne kadar çiçek yollasam azdır öptüm seni ( bu aralar biraz meşgulum kusura bakam pek online deilim ok? öptüm tatlı kız bye )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.