Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl aça tatlımmmm çok teşekkür ediyorum. Seni seviyorum. Fırsattan istifade ben de cicek yollayayım Çiçeklerimin birini sana birini Sedelinam'a birini de kaymağıma gönderiyorum.
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl çok sevindirik oldum çok teşekkürler önemli diil yağmur aplama,mine aplama,ece aplama saolasın canım benim ablan kurban olsun sana
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl ben sedelinayı unutmuşmuyum yaaa çok özür dilerim tamamen dalgınlık affet noluuuuurrrr seni seviyorumm keleee bunlar sedelinayaaaa
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl İyİ ki 2 gün gelmedik nasıl da unutulmuşuz Bende diyorum çok sevdiğim birini unuttum ama kimi
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Kankime,Ece ablama,Angel ablama,Açama,Gülsünüme,Güzelyazıma,Natalıama,Sedelinama,Sardunyama,Yumote,Serenadem,Suhedam,Gloria,Meydünüme saol yağmur
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sedelina, sardunya,mineu, natalia, paula, gece yağmuru eureka, taurusmutis,aysum ve ismini sayamadıklarıma
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl tımam tımam yumote teşekkürler... (alta yazdıkların özel olanlar demi )
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sedelina, sardunya,mineu, natalia, paula, gece yağmuru eureka, taurusmutis,aysum ve ismini sayamadıklarıma tşk ederim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yumuteye, mineuya, taurusmutise, artosa, tan_vaktine, sedelinaya, geceyağmuruna, paulaya
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yumuteye, mineuya, taurusmutise, artosa, tan_vaktine, sedelinaya, geceyağmuruna, paulaya herkez adına teşekkür etsem ayıp olmaz sanırım nede olsa acemiiiii
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yumuteye, mineuya, taurusmutise, artosa, tan_vaktine, sedelinaya, geceyağmuruna, paulaya teşekkürler
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yumuteye, mineuya, taurusmutise, artosa, tan_vaktine, sedelinaya, geceyağmuruna, paulaya Teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yumotecim bayıldım bahar dalına çok teşekkür ederim sardunyacım tatil arkadaşım çok teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.