Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 16 yıl Nedemek sen kenidini o evde hissediyorsan ne mutlu...............kabul etmemek nedemek posat güvercinim bakk bunlarda senin............ tesekkur ederım yayamaz...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 16 yıl yahu ne guzel bır bırr seyy be cıcek mı agac mı neyse kabulumdur ama yaprakları kalbebenzıyo cok hos tesekkur ederız angel
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 16 yıl Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama çok teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Aysum;Ben de aldım çiçeğimi teşekkür ederim.. Şimdi;Kendi ellerimle yetiştirip fotoğrafladığım çiçeklerimi vericem ve biraz geri çekilip kimler alacak izliycem.. Özlemişim hepinizi..
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Şimdi;Kendi ellerimle yetiştirip fotoğrafladığım çiçeklerimi vericem ve biraz geri çekilip kimler alacak izliycem.. Özlemişim hepinizi.. Ah, içim gitmişti işteyken görünce, benden önce kapacaklar güzelim Müthiş çiçeklerini diye.. Kısmet banaymış yine Teşekkür ederim Müthiş'im.. Bunlar da bir kır gezintisinden.. Ufacık olsalar da çok büyük umutlar ve inanılmaz güzellikler saçıyorlar.. Senin için.. Her şey için..
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Şimdi;Kendi ellerimle yetiştirip fotoğrafladığım çiçeklerimi vericem ve biraz geri çekilip kimler alacak izliycem.. Özlemişim hepinizi.. Taurus çicekler muhteşem aldım ben de... Sevgiyle yetiştiren ellerine,onları buraya bizlere taşıyan yüreğine sağlık arkadaşım
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl Var mı öle çiçek bırakıp kaçmak di mi ya..? kaçmak..hemde bizden..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl Morkız çok güzeller,teşekkür ederim.. Ra'cım;Seninde gönlüne sağlık arkadaşım..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 16 yıl Herkes gönlüne göre seçer artık üstten ikinci sırada sağdan üçüncü çiçek mum çiçeğine benziyor , onu alıyorum ben ilyadacım, ne de güzel kokar bilirmisiniz Bu arada uzun zaman olmuş bu topiğe uğramayalı çok çiçekler gönderilmiş bana da gönderilenler olmuş çok tşk ederim hatırlayanlara da hatırlamayanlara da Özlemişim çiçek göndermeyi, bu şans bambolarını gören herkes alabilir Herkese şans getirmesi dileğiyle;
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 16 yıl Çok zaman olmuş çiçek vermeyeli.. Sevgili arkadaşlarıma gelsin bn aldım kuzucum çok tşk ederim
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 16 yıl burdan tüm beni hatırlayan eskimeyen dostlarıma katamaran manzarası gönderiyorummm tabi çiçekler de var resim eklemeyi bile unutmuşum bu arada .(((
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl Naty'm; Arkadaşlarım deyince ben üstüme alınamıyorum yaa.. Dede'n nooldu.. Yumoş'cum; Unutmak ne demek..
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl Naty'm; Arkadaşlarım deyince ben üstüme alınamıyorum yaa.. Dede'n nooldu.. Ah canııım Düşünemedim kusura bakma Dedeme, amcama,halama,dayıma,yengeme,yiğenlere, kusenlere,komşulara ve arkadaşlarıma gelsin
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl Çiçeklerim; Taurusmutis abicim,Natycimcim,aysum,ERBAY,Larsie,diloş,frozen, Leylam,sardunyam,egzorsist,Lucifer,jön,suheda,Ra_dya,figgaro,kaan_bebeto, Sedelina,Gece Yağmuru,Mine,Tengeriin,zeynepp,Gloria,Godzilla,baroborro,Yayamaz Kayımca ve T-M ailesi için
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl teşekkürler lılac ve naty öpüyorum kocaman Bn de öptüm ikinizii mucu mucuu
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl Lilaç'cım teşekkür ederim canım.. Yumoş'um,İzmir'den bu yana hafif bir esinti geldi.O olmasın gönderdiğin sevgi.. :C
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl olabilir dedecim imbatların arasına sıkıştırmıştım sevgimi serin serin ferahlatsın dinlendirsin huzur versin diye
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.