Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ...

Bir,iki,üç,hmm :huh: tam üç kişi :D Bana da vermiş yahu,teşekkür edrim :D

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 442,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

bloemtw2.jpg

En başta gloriyaya, sedelinaya, yumoteye, geceyağmuruna, paulaya, açaya ve forumun hanımlarına...

Bugün feministliğim üstümde :D sadece kızlara verdim çiçekleri. Erkekler kusura bakmasınlar... :)

Gönderi tarihi:

bu arada ayrıca naty yede teşekkürler. ;)

Gönderi tarihi:

Forumdaki tüm arkadaşlarıma ve ailelerinine hayırlı Ramazan'lar dilerim..

d01c0072zz7.jpg

Gönderi tarihi:

sana da taurus abi ;)

Gönderi tarihi:

d01c0072zz7.jpg

teşekkürler arkadaşım sanada ve tüm arkadaşlara hayırlı Ramazanlar dilerim ..... :clover:

Gönderi tarihi:

Sağolasın,seninde Ramazanın hayırlı olsun :)

Gönderi tarihi:

taurus abicim çok teşekkürler senin de Ramazan'ın mübarek olsun :clover::clover:

Gönderi tarihi:

taurus sana ve ailene de hayırlı ramazanlar ve tüm foruma ve tüm dünyaya hayırlı ramazanlar :clover:

Gönderi tarihi:

Dedecim tsk ederim.. :clover: Cümlemize :hug:

Gönderi tarihi:

Taurus, Nathy, Sermin, Sardunyam, Ramazan Davulcusu çiçekler için ben de teşekkür ederim :)

ayrıca herkese hayırlı ramazanlar dilerim...

Gönderi tarihi:

Rica ederim ..

Gönderi tarihi:

Rica ederim ..

hoşgeldin taurus :) sen de mi sahurculardansın :) iyi ettin geldin de ben de burada tek tabanca seklinde yazıyordum:) iki muhabbet edelim be uzun zamandır forum oyunlarında gorusemiyorduk :)

Gönderi tarihi:

Evet ya..:( Davulcu gelmiş he foruma?Yetişemedim ama şimdi evimin önünden geçiyo burada.O olmasın sakın..:)

Gönderi tarihi:

Evet ya..:( Davulcu gelmiş he foruma?Yetişemedim ama şimdi evimin önünden geçiyo burada.O olmasın sakın..:)

ciddi misin burdan da geciyo su anda vallahi :) ben de oyle daldım davulcuyu dinliyordum he ben yetiştim valla cok hoştu :)

Gönderi tarihi:

Yarın gece görürüm belki..:)

Gönderi tarihi:

Yarın gece görürüm belki..:)

belki görürsün :)

Gönderi tarihi:

İnşallah desene yaa.. :getlost::grin:

Gönderi tarihi:

İnşallah desene yaa.. :getlost::grin:

İNŞAAAAALLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :clover:

Gönderi tarihi:

Sağol .. :clover:

Gloria'cım,canım arkadaşım.Eşliğin için teşekkür ederim.Ben sahur yemeğimi yemeye gidiyorum.İyi sabahlar sana.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sağol .. :clover:

Gloria'cım,canım arkadaşım.Eşliğin için teşekkür ederim.Ben sahur yemeğimi yemeye gidiyorum.İyi sabahlar sana.. :clover:

tamam canım sen git ben de kalkim bişiler hazırlayayım iyi sabahlar sana da :) hoşçakal :hug:

Gönderi tarihi:

arkadaşlar ben de kalktım ama kimse yok.

bi dahakine hepinisi bekliyorum yaw. :(

daha doğrusu sahurdan sonra biras bekleyin :D

Gönderi tarihi:

arkadaşlar ben de kalktım ama kimse yok.

bi dahakine hepinisi bekliyorum yaw. :(

daha doğrusu sahurdan sonra biras bekleyin :D

Niye bekliyomuşus..-_- sahurda gel yaz sende..hade bakem..:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.