Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki gündan daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!..... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVGİLİ SİBEL... . . Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 *** Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki gündan daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!..... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVGİLİ SİBEL... . . DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVGİLİ SİBEL... DİLEKLERİN GERÇEK... EMEKLERİN BAŞARI... YAŞANTIN MUTLULUK DOLU OLSUN... AİLENLE BİR ÖMÜR SAĞLIKLI, SEVGİLERLE YOĞRULMUŞ HUZURLU GÜNLERDE YAŞA.! *tna *** Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 nice senelere .. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 dipnot, gecekuşu, figgaro çok teşekkürler, insanın değer verdiklerinden böyle bir yakınlık görmesi mutluluk verici, iyiki varsınız... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 DİPNOT, GECEKUŞU, FİGGARO ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM, ÇOK DUYGULANDIM NE DİYEYİM, SİZİ SEVİYORUM... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.