Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yasayip ögrenmek varken burda sorusturmak niye ? Hayatta hic bir seyin garantisi yok ki. Olur dersin olmaz, olmaz dersin olur. Hayatin tek kurali bu. Sen iyisimi fazla düsünmeden, icinden gelen sesi dinle.Seni dogruya götürebilecek tek sey o Mutluluklar her halükarda Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yaş problemi okul yıllarında bile bu denli sorun olmamıştı. hakkaten büyük bir çıkmazın içindeyim. sizce yaş ilişkide ne kadar önemli? veya erkek mi küçük olmalı kadınmı? uzun sürer mi? yoksa çabuk mu biter? aman emrecim yasin neresi onemli onemli olan sevgi ama cocuk 23 kadin 40 olursa bence anormal olur dimi arkadasalr bence kadin erkek arasinda fark olmali ama ama kadin erkekten cok buyuk olmasin dogru olan buu Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 amacım seninle atışmak değil,önce bunu söylemek isterim... ankarada yaşıyorum ama ankaralı değilim...vede avatardakini biliyorum ama seni değil.. --------------------------------------------------------------------------- bu yukarıdaki iletindeki ikinci paragrafın..... ------------------ buda birincisi... nereye gidersen kendinide götürürsün ve kiminle yola çıkarsan çık.... bu sarmaldan bir an önce çıkman dileğiyle... ben burdaki iki cümlelik iletiyi değil de daha önce sana söylediğim sadece mutluluk ve biraz huzur istiyoruz cümlesini kastetmiştim. o 2 cümleden benim kişisel mutluluğu yakalayamadığımı ve bunun için bu ilişkiyi kullandığımı anlamanı takdir etmek istedim yalnızca. tabi ki benim de amacım atışmak değil. teşekkürler ilgin için Yasayip ögrenmek varken burda sorusturmak niye ? Hayatta hic bir seyin garantisi yok ki. Olur dersin olmaz, olmaz dersin olur. Hayatin tek kurali bu. Sen iyisimi fazla düsünmeden, icinden gelen sesi dinle.Seni dogruya götürebilecek tek sey o Mutluluklar her halükarda mutlaka burdan çıkacak sonuç o kadar da etkili olmayacak. ben bu ilişkiyi yaşayacağım. sadece yaşanmış veya yaşanması muhtemel olayları dinleyip fikir sahibi olmak istedim. teşekkürler temennin için aman emrecim yasin neresi onemli onemli olan sevgi ama cocuk 23 kadin 40 olursa bence anormal olur dimi arkadasalr bence kadin erkek arasinda fark olmali ama ama kadin erkekten cok buyuk olmasin dogru olan buu burda yaşı 23 olan da yok 40 olanda yok hayal et. nerden uyduruyosun şimdi bunları Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ilişkinin bence yaşı önemsiz. sevdiğin kişi senden ister 10 yaş küçük olsun yada 10 yaş büyük olsun bence akıl uyuşmalı. ablam 20 yaşında ve çıktığı çocuk 26 yaşında ve çok iyi anlaşıyorlar. onlara bakınca o aşkı gözlerinde görebiliyorum. inşallah sonu da hayırlı olur. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 burda yaşı 23 olan da yok 40 olanda yok hayal et. nerden uyduruyosun şimdi bunları emre yaran mi var gocunuyonn arkadasslar yalanmi kadin cokk buyuk olsa nasil olur ozaman o erkege ne derler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ya Murti San aglatcan beni simdi bos ver ya etkilenme öle herseyden... hem daha dersler bitmedi ki... Hayatta yaşanan herşey insanlar için değil mi ? etkilenmemek elde değil ? benim yapım buna müsade etmiyor bazen boşver diyorum ama gönlüm hayır diyor .! Doğruyu bulmak için mantık mı yoksa içimizdeki sesimi dinlemeliyiz .! Belkide o anki içimizden gelen sesi dinlemek en doğru karar olabilir bizce. Tabiki hayat devam ettikçe dersler bitmeyecek bizler daha neler yaşayacağımızı ve göreceğimizi bilmiyoruz . bunlara hazırlıklı olmamız lazım galiba ama yinede sağol tavsiyen için uymaya çalışacağım ! Yeterki gönlümüz sevgiye her zaman açık olsun Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Bileklerimde Bayat Bir İntihar Geliyormuşum; pencerelerde yaz ve bileklerimde bayat bir intihar Oysa ölünecek bir şey yokmuş, gidince sen, yaşanacak bir şey olmadığı kadar Yanıyormuşum; vardığım yere bırakıp kendimi. Atlasında yeryüzünün çılgın ve çirkin ve hüzünle oyalanan. Yüreğimde kül tadı nice yangından kalan... Ölüyormuşum; senin saçların uzuyormuş üstelik. Ölünce ben, cıgarayı da bırakıp taksit ödüyormuşsun. Bedenin tecritmiş geçliğinden, ikisi de yalnızmış, geceler öpüyormuş memelerinden... Bense geçliğimi pazarlıksız ve hızla geçtiğimden; bugünler saçlarımla birlikte şiir yazmayı da kısa kestiğimden, **** kalmış aşklarla avutup kendimi, bileklerimde bayat bir intiharın dikiş izleri, gelip geçmiş yılların diş izleri ömrümde, neşter ve gül’müş hayat. Gülüyor...Gülüyor...Gülüyormuşum... Yılmaz Odabaşı ben geç kaldım biraz ama bunu yaralı yanına yolladım/yüreğin seni nereye götürecekse oraya git boşver yaşı felan... Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 şu anda ki kişisel mutluluğum bu ilişkiye bağlı görünüyo. ama benim asıl başka bir kalp ağrım var ve düzelmesi de namümkün görünüyo. düzeltmek için de aslında bu bir araç olacak benim için. çok uzun yıllar uğraşsam da kendi başıma çözemedim. Bileklerimde Bayat Bir İntihar Geliyormuşum; pencerelerde yaz ve bileklerimde bayat bir intihar Oysa ölünecek bir şey yokmuş, gidince sen, yaşanacak bir şey olmadığı kadar Yanıyormuşum; vardığım yere bırakıp kendimi. Atlasında yeryüzünün çılgın ve çirkin ve hüzünle oyalanan. Yüreğimde kül tadı nice yangından kalan... Ölüyormuşum; senin saçların uzuyormuş üstelik. Ölünce ben, cıgarayı da bırakıp taksit ödüyormuşsun. Bedenin tecritmiş geçliğinden, ikisi de yalnızmış, geceler öpüyormuş memelerinden... Bense geçliğimi pazarlıksız ve hızla geçtiğimden; bugünler saçlarımla birlikte şiir yazmayı da kısa kestiğimden, **** kalmış aşklarla avutup kendimi, bileklerimde bayat bir intiharın dikiş izleri, gelip geçmiş yılların diş izleri ömrümde, neşter ve gül’müş hayat. Gülüyor...Gülüyor...Gülüyormuşum... Yılmaz Odabaşı buna istinaden yolladım şiiri,şimdi daha doğru oldu kanımca Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bide şu acemilik olmasa daha alıntı yapmayı bile beceremiyorum 1. yolladım olmadı 2.yolladım yine olmadı en son baktım beceremiyeceğim en iyisimi bu notu yazayım dedim. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bide şu acemilik olmasa daha alıntı yapmayı bile beceremiyorum 1. yolladım olmadı 2.yolladım yine olmadı en son baktım beceremiyeceğim en iyisimi bu notu yazayım dedim. Alıntı bölmesini işaretleyip alttaki cevap ekleye tıklayabilirsin thor... Ben de burada öğrenenlerdenim de... Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Alıntı bölmesini işaretleyip alttaki cevap ekleye tıklayabilirsin thor... Ben de burada öğrenenlerdenim de... tamam teşekkür ederim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Bileklerimde Bayat Bir İntihar Geliyormuşum; pencerelerde yaz ve bileklerimde bayat bir intihar Oysa ölünecek bir şey yokmuş, gidince sen, yaşanacak bir şey olmadığı kadar Yanıyormuşum; vardığım yere bırakıp kendimi. Atlasında yeryüzünün çılgın ve çirkin ve hüzünle oyalanan. Yüreğimde kül tadı nice yangından kalan... Ölüyormuşum; senin saçların uzuyormuş üstelik. Ölünce ben, cıgarayı da bırakıp taksit ödüyormuşsun. Bedenin tecritmiş geçliğinden, ikisi de yalnızmış, geceler öpüyormuş memelerinden... Bense geçliğimi pazarlıksız ve hızla geçtiğimden; bugünler saçlarımla birlikte şiir yazmayı da kısa kestiğimden, **** kalmış aşklarla avutup kendimi, bileklerimde bayat bir intiharın dikiş izleri, gelip geçmiş yılların diş izleri ömrümde, neşter ve gül’müş hayat. Gülüyor...Gülüyor...Gülüyormuşum... Yılmaz Odabaşı ben geç kaldım biraz ama bunu yaralı yanına yolladım/yüreğin seni nereye götürecekse oraya git boşver yaşı felan... "yaş problemi" adı üstünde tamamen probleme dönüşmüş nereden nereye götürmüş konuyu.Ama güzel bir yere,İŞTE BU GÜZEL ŞİİRE getirmiş konuyu... şiir için teşekkürler. ve son cümlenede aynen katılıyorum. booşverrrr yaşı......... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ilişkinin bence yaşı önemsiz. sevdiğin kişi senden ister 10 yaş küçük olsun yada 10 yaş büyük olsun bence akıl uyuşmalı. ablam 20 yaşında ve çıktığı çocuk 26 yaşında ve çok iyi anlaşıyorlar. onlara bakınca o aşkı gözlerinde görebiliyorum. inşallah sonu da hayırlı olur. sağol. içimi rahatlattın hakkaten emre yaran mi var gocunuyonn arkadasslar yalanmi kadin cokk buyuk olsa nasil olur ozaman o erkege ne derler aşık derler canım aşık derler. tabi senin gibi fesatlar jigolo diyebilir yani hayal et duydun ya başka kıza baktığımı illa nifak sokacan yani olaya Bileklerimde Bayat Bir İntihar Geliyormuşum; pencerelerde yaz ve bileklerimde bayat bir intihar Oysa ölünecek bir şey yokmuş, gidince sen, yaşanacak bir şey olmadığı kadar ... ben geç kaldım biraz ama bunu yaralı yanına yolladım/yüreğin seni nereye götürecekse oraya git boşver yaşı felan... güzel şiir için teşekkürler. bende zaten söylediğin gibi kalbimin sesini dinlemeyi düşünüyorum Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 aşık derler canım aşık derler. tabi senin gibi fesatlar jigolo diyebilir Fesatlar mı der kım der bılemıyorum ama cok bariz ise kızla erkegın yas farklı hersey denebılır kız cok buyukse öyle denır erkek cok buyukse yıne kız erkekle parası ıcın beraber denır.. denır mı denır wallahide mılletın agzı torba mı?! degıL! . Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 başlarda heyecan vardır,mutluluk vardır...aşk mantığı öldürür fakat sonra gerçekler gelır,aşk azalır....mantık aşkı öldürür malesef emre,ağdalı laflar etmeyeceğim.gerçekler bunlarr Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 sağol. içimi rahatlattın hakkaten aşık derler canım aşık derler. tabi senin gibi fesatlar jigolo diyebilir yani hayal et duydun ya başka kıza baktığımı illa nifak sokacan yani olaya güzel şiir için teşekkürler. bende zaten söylediğin gibi kalbimin sesini dinlemeyi düşünüyorum kimmis bu kizz Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 başlarda heyecan vardır,mutluluk vardır...aşk mantığı öldürür fakat sonra gerçekler gelır,aşk azalır....mantık aşkı öldürür malesef emre,ağdalı laflar etmeyeceğim.gerçekler bunlarr noldu sonuc cocuklar? emre vaz mı gectı bıze olayı anlatmaktan e amma yerdik çocuu be !! ask bu allalllaaaaaaa... kaçtı işte yıne Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bizde kendi problemimiz yaptık anca yazıyoz Alıntı
Φ xmintx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 yaş problemi okul yıllarında bile bu denli sorun olmamıştı. hakkaten büyük bir çıkmazın içindeyim. sizce yaş ilişkide ne kadar önemli? veya erkek mi küçük olmalı kadınmı? uzun sürer mi? yoksa çabuk mu biter? Sonuçta hepimiz bir ilişkiden huzur,samimiyet,sıcaklık, güven beklemiyor muyuz? Taraflar birbirlerine bunları verdikten sonra yaşın ne önemi olabilir diyorum ben... Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 bence yaş önemli değildir. isterse kadın benden 15 yaş büyük olsun veya küçük olsun yeterki sevgi olsun bence fark etmez Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 noldu sonuc cocuklar? emre vaz mı gectı bıze olayı anlatmaktan e amma yerdik çocuu be !! ask bu allalllaaaaaaa... kaçtı işte yıne hayır amacım yermek değildi,emre paylaşmış oldu,belkı bıçok fikir kalabalık geldi ama;bence paylaşmanın verdiği bi rahatlık olmuştur.. de mi emre Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 arkadaşlar ben şu an tatildeyim. yarım saat net imkanı geçti elime şu anda. yazdıklarınızı inceleyebildim. döndüğümde işallah yorumlarınıza cevap yazabileceğim. bu arada yermelere karşı bir kırılganlık söz konusu olamaz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 arkadaşlar ben şu an tatildeyim. yarım saat net imkanı geçti elime şu anda. yazdıklarınızı inceleyebildim. döndüğümde işallah yorumlarınıza cevap yazabileceğim. bu arada yermelere karşı bir kırılganlık söz konusu olamaz ohhhh kebab valla sen tatil yapp pariste acayip yagmur var ve benim tatilim agustostaa Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 oooh tatıldeymıs beyımız bız burda sevgılısıyle ıyımı kötu mu onu arastırıos allahbılır sevgılısıyle gıtmıstır tatıle de bızım baktıgımız seyebakk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 arkadaşlar ben şu an tatildeyim. yarım saat net imkanı geçti elime şu anda. yazdıklarınızı inceleyebildim. döndüğümde işallah yorumlarınıza cevap yazabileceğim. bu arada yermelere karşı bir kırılganlık söz konusu olamaz anlaşıldı siz aşmışsınız yaşı,bak bıd e tatıldeler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.