Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki her yaşın ayrı bir güzelliği var... Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin... Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun... Nice yaşlara... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler... Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun... O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun... Doğum günün kutlu olsun Sevgilim... Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır... Sen benim hayat ışığımsın... Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 İyi ki doğdun, iyi ki benimsin, benimlesin... Seni Çok Seviyorum... Sevgi sevilen kişiye bir armağandır... Kabul edilip edilmemesi önemli değildir... Önemli olan duyguların ifade edilmesidir... Doğum Günün Kutlu Olsun... Sen benim mutluluğum, hayatımın en güzel varlığısın... Doğum günün kutlu olsun... Sana daha nice mutlu yıllar, ömür boyu huzurlu, stressiz ve mutlu bir yaşam diliyoruz... Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı... Sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin... İyi ki doğdun birtanem... Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır... Yeni ışığın kutlu olsun... Güneş kadar sıcak... Kar tanesi kadar berrak... Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun... Gülmek senin için bir tutku olsun eğer bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun mutlu yıllar... 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Benim için de çok özel ve anlamlı, içeriğinde çok şeyi barındırdığına inandığım o cümle; artık çok klişeleşmişse de, '' İyi Doğdun, iyi ki varsın! '' Özel ve anlamlı oluş nedeni de , her önüne gelene söylenemez oluşu. 2 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Muhtemelen, bir anneden yavrusuna... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 @@tülvent Harikasın sen yaa, ellerine sağlık 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 .. tarihte bugün: örtmenim efendim.. nam-ı diğer @@Radya'mıs.. ellerinisten üperim.. daim hayır-dualarınısı beklerim.. sevgili @@tülvent örtmenim.. bene dün geçemiste.. yirmi ve küsuru da var eferin verdi.. bene çok sevdi "eferin.. eferin çok iyi çalışmışın.. örtmenin seni pek hoş çaliştırmış.." dedi.. seni maççup etmedim örtmenim.. mutlıyum.. kururluyum.. kendimisi beğeniyorum.. vee ol vesile ile canımıs gönül yaremis muallime'm önünüste eğilirim.. perestiş ederim.. @@tülvent örtmenimin de.. .. 2 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2013 @@tülvent Harikasın sen yaa, ellerine sağlık Canımmm, ya sen? Sen harikasın ve özelsin benim için! Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2013 .. tarihte bugün: örtmenim efendim.. . . . @@tülvent örtmenimin de.. .. Sevgili İNTERLOCK, siz ne ince, ne hoş insansınız! Ne zamandır da ''örtmenim'' dememişti kimse... Geceme mutluluk getirdiniz dizelerinizle. Çook teşekkür ediyorum. Alıntı
Φ dramaflow Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2014 Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.