Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Beyaz TV'de katıldığı bir programda isim vermeden bir sunucu hakkında şunları söyledi: "Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” Bu sözlerin, cumartesi gecesi atv'de yayınlanan Veliaht yarışmasın sunucusu Gözde Kansu için söylediği anlaşıldıktan sonra Kanal yönetimi ile yapım şirketi bir araya gelip Gözde Kansu hakkındaki kararlarını verdi ve sunucuyu işten çıkardı. Gerekçe olarak da "performans kötülüğü" dendi... İşte bu haberi aynen böyle, sanki çok normal bir şeyden bahsedermiş gibi verdi bugün bütün gazeteler... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 Başbakan'da "Dolmabahçe’deki çalışma ofisimin penceresinden bakıyorum karşıdan gelen vapurdan inen insanların kadınların kılıkları ne" demişti. bence uzmanlar bütün kabineyi toplu terapiye alsınlar. bunların bilinç altında ne varsa alt üst etsinler. bu gericiliğin ötesinde hasta psikolojisi gibi görünüyor. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Yapım şirkeri Production House, konuyla ilgili şöyle bir açıklama yapmış: "Cumartesi akşamları, Atv ekranında yayınlanan Veliaht adlı yarışma programının sunucusu Gözde Kansu ile yollarımız ayrılmıştır. Ancak oyuncumuz ile ayrılış nedenimizin, iki gündür gündemi meşgul eden ve üzerine tartışılan “dekolte” kıyafet mevzusu ile yakından uzaktan hiçbir ilgisi yoktur. Yayıncı kuruluş Atv; ilk bölüm yayınlanmadan önce, Gözde Kansu’nun üslup ve sunum tavrının projeyle örtüşmediğine karar vermiş, ileriki bölümlerde kendisiyle devam etmek istemediğini belirtmiştir. Yayın günü sosyal medyadaki olumsuz eleştirilerde bunun doğruluğunu göstermiş ve sunucu değişikliğine gidilmesi yönünde ihtiyaç doğmuştur. Gözde Kansu, tiyatro bölümü mezunu, yetenekli önemli bir oyuncudur. Şahsı ile ilgili ne yapım şirketi olarak bizim, ne de yayıncı kuruluş olarak Atv’nin bir sıkıntı yaşadığı, ya da yaşayacağı anlayışı kesinlikle doğru değildir. Şunun altını önemle çizmemiz gerekir ki, bazı isimlerin, bazı projelerle örtüşmediği durumlar, bu tarz programlarda olabildiği gibi, dizi oyuncuları arasında da yaşanmaktadır. Yapım şirketi Production House olarak ve yayıncı kuruluş Atv’nin de bu insiyatifi göz önünde bulundurduğunu varsayarak, gündemi böyle bir mevzu ile meşgul ettiğimiz için büyük üzüntü duyuyor, başta oyuncumuz Gözde Kansu ve izleyicilerimizden özür diliyoruz." Hııııııı biz de yedik!!! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 ATV;Basbakanin televizyon kanalidir.Gerci sadece ATV degil ancak ATV'nin özel bir konumu vardir, Hüseyin Celik,sadece AKP'nin vizyonundan bir maddeyi ortaya atmistir bu vizyon,acik toplumdan kapali topluma gecisin aheste aheste gerceklestirilmesidir.Acik toplumdan kastim,cagdas ve modern toplumdur,Beyinleri dümura ugramis,müslümanligi kapanmak ve sac teline indirgeyen,cagdasliktan asirlarca uzak kalmis bir zihniyetin ülkeyi nasil cendereye almis olduklarini hep birlikte seyrediyoruz. ABD,Savunma Bakani Powell'in "Müslüman Türkiye"demesini o günlerde medya hep dil sürcmesi olarak düzeltmeye calisip AKP ve ABD'nin Türkiye üzerindeki planlarini örtbas etmek istemislerdir.Ilimli Islam diyerek örnek ülke olduk diye göbek atanlar vardi.Bu göbek atanlar gercekte AKP'nin yoldasi olan gazetecilerdir.Yani Laiklik karsiti ve Türkiye Cumhuriyetinden allerjisi olanlar.Aslinda Powell'in Müslüman Türkiye demesi bosuna degildi,yani dil sürcmesi filan degil bir projeydi.Bugün AKP'nin uygulamalari aynen bu yöndedir.Ilimli Islami birakip koyu bir taasuba dogru yol almaktadir AKP. Alkol yasaklari,Türban Carsaf takke,salvar,gibi giyeceklerin özgürlük sayilarak serbest birakilmasi yani kamuda serbest birakilmasi,kadin erkek ayirimi,okullarda kiz ve erkeklerin ayni merdivenleri kullanamamasi,Imam Hatip okullarindaki patlama, ve daha buna benzer bir sürü uygulama seriat devletine dogru yol aldigimizi bize acik acik göstermektedir. Aman olsun yeterki baris olsun diyenlerin oraninin Hayir olmasin diyenlerden fazla oldugu artik anlasilmistir.Yani bu saatten sonra hicbirsey geri getirilemez.Tren kacmistir,Sari Öküz teslim edimistir.Atatürkcüyüz diye gecinenlerin kulaklari cinlasin.ATATÜRKCÜLER YENILMISTIR cünkü onlar Kemalist olamamislardir. saygilarla Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 ne kadar özgür bir ülke olduk. kamusal alanda türban serbest, televizyonda dekolte yasak! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Gözde Kansu konuyla ilgili konuştu, işte o röportajdan bence bazı önemli ayrıntılar: Bir sürü popçu, çok daha frapan kıyafetler giyiyor. Giysinler de... Ama neden piyango sana çıktı? Özel bir sebebi olduğunu sanmıyorum. Bana denk geldi. Bence burada, mesele sadece dekolte de değil. Bir kadının, bu kadar enerjik olması, hayat dolu olması, kendine güvenmesi, hareketli olması hoşlarına gitmedi. Demek ki bazılarının kafasında farklı bir kadın konsepti var, istiyorlar ki kadın hep ağır olsun... İşten çıkarılmanın performansınla ilgili olduğunu düşünmüyorsun yani... Tabii ki hayır. O işin bahanesi. Eğer bana şans verilmek istenseydi, verilirdi. Reytingler de fena değildi. Ama kimse, dekolteme laf eden siyasi iradenin aksine davranmak istemedi. Çok açık bu. En kolayı da beni kurban etmekti, ettiler. Yine bir kadını... Kariyerime de haksızlık, kadınlığımı da. Ben galiba bu ülkedeki pek çok tartışmanın kadın bedeni üzerinden yapılmasından artık sıkıldım. Ailem, bana karışmıyor. Karışmaz da zaten. Ben bilirim nasıl giyinmem gerektiğini. Bıraksınlar artık bizi, bizim bedenimiz, bizim dekoltemiz, bizim performansımız! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.