Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kaçan kovalanırmışya o misal yanii..

siz umursanmadığınızda karşınızdaki insana nasıl yaklaşırsınız?

Gönderi tarihi:

geçecen yaa bunları..akıl oyunları ve stratejilerle bir yere varılmıyor..kurnazlık aptallığa götürüyor..kaçarmış..kaçan ; kapkaççı değilse kovalamam.. :P

Gönderi tarihi:

figgaro

içimden bir ses senin benle bisorunun var diyo? gitmişsin beni en ücra köşelerde bulup cevap yazmışsın yawss allah iyiliğini versin emii

aaaaa..lütfen benim sorunum kendimle..ben sadece düşüncelerimi söyledim..senle alakası yok..benimde başlıklarıma neler yazıyorlar..yazacaklar tabii.hem noldu ki..anlamadım kızdın mı bana.. :)

Gönderi tarihi:

eğer beni umursamıyorsa öncelikle sebebini öğrenmek isterim, daha sonra ona göre davranırım.ama bunlar aşk oyununu içinde olan şeyler.aşırı kaçmamak şartıyla .bildiğiniz gibi fazla naz aşk usandırır derler doğrudur.ama gerçekten umursamıyorsa ! o zaman sevgi azalmış veya kalmamıştır .zaten ilişkide fazla sürmez artık... :unsure:

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:
eğer beni umursamıyorsa öncelikle sebebini öğrenmek isterim, daha sonra ona göre davranırım.ama bunlar aşk oyununu içinde olan şeyler.aşırı kaçmamak şartıyla .bildiğiniz gibi fazla naz aşk usandırır derler doğrudur.ama gerçekten umursamıyorsa ! o zaman sevgi azalmış veya kalmamıştır .zaten ilişkide fazla sürmez artık... :unsure:

:clover:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kaçan kovalanır tabi ama, o kişiyi yakalamak için şöyle yapılabilir bence; kaçan kişi, biraz uzun bir süre kovalanır, güzel iltifatlar edilir., duygular dile getirilir. Sonra birden birazcık uzun bir süre pes edilir, sonra aniden geri dönüş yapılır, eğer kaçan kişi kovalayan kişinin ilgisini özlemişse bu sefer kabul eder :D Şayet gerçekten sevemeyecekse kabul etmez :)

• 2 hafta sonra...
  • 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ben öncelikle bana değr veren bi inansa neden sorumsuz davrandığının sebebını mutlaka sorarım çünkü bunu öğrenmeye hakkım vardır ..obana yoo dııp ben sorumsuz deılım falan derse bılırımkı benden gerçekten soğumuştur ve bende üzerine düşmem onun bana gelmesını beklerımm gelirse tabiii..senden soğumuşsa yapacak bişey yok ağzıınla kuş tutsanda gözünde olmazsın ki zaten altına ateş yakıp ısıtamazsın yapcak bişey yıok demektir...

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

umursanmamak insana kendini eksik,değersiz ve gereksiz hissettirir.tabi ki üzülürüz.ama beni daha çok üzen ,beni umursamayan insanın kahtalı mıçıe tipi bi adamı umursamasıdır.bu çok daha fazla yıkar beni.bi kahtalı mıçıe kadar olamadın salak herif der saçımı başımı yolarım.

ama umursamayanın üzerine hiç gitmem.ne hali varsa görsün onunla mı uğraşıcam der, umrusayanla ilgilenirim. hayatta insanın her istediği olmaz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.