Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sedelina..angelflower.. taş kalpli.. sağol ya utandım inan Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 fiziğin babişkoları albert einstain niels bohr Max Plank forumdan (daha erken şincilik yanıt yok) Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 GOKHAN OZEN GOKHAN OZEN GOKHAN OZEN Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 GOKHAN OZEN GOKHAN OZEN GOKHAN OZEN anlamıştım zaten!! biliyorduk... niye söledinki?? Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 M.K. Atatürk Hz. Muhammed (SAV) 3. kişi farketmez. john petrucci, james hetfield, mike portnoy.. herhangi bişey olabilir valla. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 değiştirdim.. tanışmak istediğim ilk 3 kişi... *duncan *beyonce *usher Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 OSMAN BEY (Osmanlının kurucusu) FATİH SULTAN MEHMET ATATÜRK Alıntı
Φ nizamulmulk Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Hasan Sabbah Nizamulmülk Ömer Hayyam Bir de Athos Portos ve Aramis Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Hasan Sabbah Nizamulmülk Ömer Hayyam Bir de Athos Portos ve Aramis Olur tanışalım.. Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Hayat boyu tanışmak istediğiniz ünlü birileri ( yaşıyor ya da yaşamıyor farketmez ) varmı ? Varsa ilk 3 ü kimdir ayrıca forumdan tanışmak istediğiniz 3 arkadaş yazabilirmisniz ? EVET VAR 1. 2.3 ATATÜTRKÜ TANIMAYI İSTERDİM Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 benim üçlüm hala değişmedi.forumdanda ankarada oturan arkadaşlarla haftaya tanışmış olcaz sanırım.buluşma diye bir başlık vardı onu bulamadım burdan yazayım bari..made in -vakana -sayman -umarım arman ve orda oturan arkadaşlar kararlaştıralım tarihi ve tanışıp kaynaşalım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 benim üçlüm hala değişmedi.forumdanda ankarada oturan arkadaşlarla haftaya tanışmış olcaz sanırım.buluşma diye bir başlık vardı onu bulamadım burdan yazayım bari..made in -vakana -sayman -umarım arman ve orda oturan arkadaşlar kararlaştıralım tarihi ve tanışıp kaynaşalım kaynaşalım çiçeim kaynaşalım........................kolluk kuvvetiyle gelecem ben.............. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Rasulüllah(S.A.V.) Hz.Ömer(r.a.) Azrail(a.s.) Alıntı
Φ fromuzb Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Ledy Diana,Stalin ve Atatürk... Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Rasulüllah(S.A.V.) Hz.Ömer(r.a.) Azrail(a.s.) Canım arkadaşım sadece azraille sizi tanıştıra bilirim isterseniz bilmiyorum neredesiniz gelim istanbula o kadar çok varki bir gün içerisinde binlercesim mevcut sevgiler Alıntı
Φ commandante Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 M.K. ATATÜRK Deniz gezmiş Yılmaz güney... Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sessizliğin_kızı güzel kızla Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sessizliğin_kızı güzel kızla ben istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Canım arkadaşım sadece azraille sizi tanıştıra bilirim isterseniz bilmiyorum neredesiniz gelim istanbula o kadar çok varki bir gün içerisinde binlercesim mevcut sevgiler eyvallah arkadaşım sağol Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 firavun(osiris) Hz.Muhammet Sakıp Sabancı (yanımda bir arkadaşım var..bunlar onun istekleri)....usandım yazmaktan.. Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 evlenecegım adamla ılk cocugumla ve dıger cocugumla.. Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.A.V) (EHLİBEYTİ) FATİH SULTAN MEHMET AK SEMSETTİN YUSUF İSLAM FARABİ MİMAR SİNAN SOKRATES GENC OSMAN HAKAN SUKUR CRISS ANGEL DAVID BLAINE CYRIL (sessizliğin_kızı) BİLAL-İ HABEŞ HZ. HAMZA ...........................................................VE KENDİM.... Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 David Boroneaz Uzaylılar(Kankalarımızdan birilerinin uzaylı olması fena mı olurdu) Johny Deep Alıntı
Φ cCc_mine_cCc Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Mustafa Kemal ATATURK Fatih sultan mehmet Alparslan Turkes .......................... UNUTULMAK, ÖLMEK KADAR ACI OLSA DA HATIRLANMAK, YASAMAK KADAR GÜZELDIR... Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 dedem ninem ve ninemin annesi çok ciddiyim bu konuda çünkü çok iyi insanlarmış rahmetliler ve ben doğmadan önce ölmüşler.Anlatılanlara göre inanın onları tanımak isterdim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.