Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl fiziğin babişkoları albert einstain niels bohr Max Plank forumdan (daha erken şincilik yanıt yok)
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl GOKHAN OZEN GOKHAN OZEN GOKHAN OZEN anlamıştım zaten!! biliyorduk... niye söledinki??
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl M.K. Atatürk Hz. Muhammed (SAV) 3. kişi farketmez. john petrucci, james hetfield, mike portnoy.. herhangi bişey olabilir valla.
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl değiştirdim.. tanışmak istediğim ilk 3 kişi... *duncan *beyonce *usher
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Hasan Sabbah Nizamulmülk Ömer Hayyam Bir de Athos Portos ve Aramis
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Hasan Sabbah Nizamulmülk Ömer Hayyam Bir de Athos Portos ve Aramis Olur tanışalım..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Hayat boyu tanışmak istediğiniz ünlü birileri ( yaşıyor ya da yaşamıyor farketmez ) varmı ? Varsa ilk 3 ü kimdir ayrıca forumdan tanışmak istediğiniz 3 arkadaş yazabilirmisniz ? EVET VAR 1. 2.3 ATATÜTRKÜ TANIMAYI İSTERDİM
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl benim üçlüm hala değişmedi.forumdanda ankarada oturan arkadaşlarla haftaya tanışmış olcaz sanırım.buluşma diye bir başlık vardı onu bulamadım burdan yazayım bari..made in -vakana -sayman -umarım arman ve orda oturan arkadaşlar kararlaştıralım tarihi ve tanışıp kaynaşalım
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl benim üçlüm hala değişmedi.forumdanda ankarada oturan arkadaşlarla haftaya tanışmış olcaz sanırım.buluşma diye bir başlık vardı onu bulamadım burdan yazayım bari..made in -vakana -sayman -umarım arman ve orda oturan arkadaşlar kararlaştıralım tarihi ve tanışıp kaynaşalım kaynaşalım çiçeim kaynaşalım........................kolluk kuvvetiyle gelecem ben..............
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Rasulüllah(S.A.V.) Hz.Ömer(r.a.) Azrail(a.s.) Canım arkadaşım sadece azraille sizi tanıştıra bilirim isterseniz bilmiyorum neredesiniz gelim istanbula o kadar çok varki bir gün içerisinde binlercesim mevcut sevgiler
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl sessizliğin_kızı güzel kızla ben istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Canım arkadaşım sadece azraille sizi tanıştıra bilirim isterseniz bilmiyorum neredesiniz gelim istanbula o kadar çok varki bir gün içerisinde binlercesim mevcut sevgiler eyvallah arkadaşım sağol
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl firavun(osiris) Hz.Muhammet Sakıp Sabancı (yanımda bir arkadaşım var..bunlar onun istekleri)....usandım yazmaktan..
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.A.V) (EHLİBEYTİ) FATİH SULTAN MEHMET AK SEMSETTİN YUSUF İSLAM FARABİ MİMAR SİNAN SOKRATES GENC OSMAN HAKAN SUKUR CRISS ANGEL DAVID BLAINE CYRIL (sessizliğin_kızı) BİLAL-İ HABEŞ HZ. HAMZA ...........................................................VE KENDİM....
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl David Boroneaz Uzaylılar(Kankalarımızdan birilerinin uzaylı olması fena mı olurdu) Johny Deep
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Mustafa Kemal ATATURK Fatih sultan mehmet Alparslan Turkes .......................... UNUTULMAK, ÖLMEK KADAR ACI OLSA DA HATIRLANMAK, YASAMAK KADAR GÜZELDIR...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl dedem ninem ve ninemin annesi çok ciddiyim bu konuda çünkü çok iyi insanlarmış rahmetliler ve ben doğmadan önce ölmüşler.Anlatılanlara göre inanın onları tanımak isterdim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.