Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl geceyağmuru, kralx,focal... aslında aklıma ilk gelenler bunlar..liste uzayabilir..
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl geceyağmuru, kralx,focal... aslında aklıma ilk gelenler bunlar..liste uzayabilir.. Bilmemki nasıl olur zemenis Sevgili Kralx çok eski bir üye değilim yaklaşık 4 ay oldu sanırım ve nickimi hiç değiştirmedim ve daha önce tanışmak kısmet olmadı
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl atatürk fatih sultan mehmet ananem(o öldü de onu hiç görmedim merak işte)
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Henri Charrière fransız guyanasından kaçma hikayesini birinci elden dinlemek isterdim.... Gary Oldman müthiş bir oyuncu..elini sıkmak isterdim.. Bonjasky bence gelmiş geçmiş en iyi K-1 dövüşçüsü,o tekmeleri atmanın sırrını sormak isterdim...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Tarihi Kişilik: YAVUZ SULTAN SELİM Tarihi Kişilik: CENGİZ HAN Siyasi Kişilik: CONDOLEEZZA RICE Forumsal Kişilik: medikal
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Hz. Muhammed (s.a.v) İbni sina Einstein Forumdan.. Geceyağmuru Emlypandora Bozan
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl geceyağmuru, kralx,focal... aslında aklıma ilk gelenler bunlar..liste uzayabilir.. olabilir tanışmak isteyen arkadaşlarla tanışabilirim
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Hz. Muhammed (s.a.v) İbni sina Einstein Forumdan.. Geceyağmuru Emlypandora Bozan Tşk ederim sevgili Kralx
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Hz. Muhammed (s.a.v) Erzurumlu ibrahim hakkı hazretleri Akşemsettin hazretleri
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl ben hayatta ünlü olarak tanışmayı istediğim 3 kişi var 1) MUSTAFA SANDAL 2) BEYONCE 3) KARADENİZ'İN AŞKI RAHMETLİ " KAZIM KOYUNCU " BEN ONUN ŞARKILARINA BAYILIYORUM. Keşke kansere tutulup yenilmeseydi de hayatta olsaydı şimdi. KAZIM KOYUNCUYU SEVGİYLE ANIYORUZ.....
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Müstekbal esim bu çok komıkti gıı bende tanışmak ıstıyomda mustakbelle bı turlu tanışamadık
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl karşı komşu mualla teyzenin güzel kızı :D yok ciddi yazim barii... 1-Bob Marley (ölürümmm) 2-Manu Chao (Mano Negra clandestina,Peruano clandestino,Africano clandestino,Marijuana illegal) 3-İliç Ramirez Sanchez(yoksa salim muhammet nuri mi? yoksa başka bi isimmi yok yok en iyisi Çakal Carlos diyim de anlaşılsın.Bence o da bilmiyo artık kim olduğunu)
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl BU FORUMDAKİ EN TATLI KIZ KİM???? İSE O, AMA O KİM BİLMİYORUM Kİ??? BİLEN SOYLESİN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.