Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 eveeet bir tane daha...ünlü filozof matematikçi Rene Descartes ile bildiğimi eskiden ecza dolaplarında olan yaralara sürülen tendürdiyot arasındaki fark nedir? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 gothe 'nin dediği gibi "gerçek tendürdiyot gibidir acıtır ama iyi gelir"...descartess iyi gelmiyordu galiba... Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 hayır..daha "kötü" bir cevabı var Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 descartes düşünüyorsa vardır,tendurdıyot acıtıyorsa vardır sen kötü deyınce budur diye düşündüm Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 descartes düşünüyorsa vardır,tendurdıyot acıtıyorsa vardır sen kötü deyınce budur diye düşündüm hehe..yok efenim biraz daha "felsefi" ve "bilimsel" olalım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 benzer yanini bulamadim ki!.......farki olsuuun ben benu duymustum 3 gundur hatirlamaya calisiyom.cok komikti di miiiiii?insallah once hatirlarim Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 benzer yanini bulamadim ki!.......farki olsuuun ben benu duymustum 3 gundur hatirlamaya calisiyom.cok komikti di miiiiii?insallah once hatirlarim latife ediyorsun zira cevap tamamen kendi üretimimdir bir yerden duymuş olman imkan dahilinde değildir Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 o zaman benzerini duydum.yabanci gelmiyor,belki filozof baskasiydi.o zaman hatirlamam da ise yaramaz,cevap uretmem gerekiyor.sahiden komik degil,bilimsel mi? Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 yook cevabı çok manalı..ama duyunca (veya bilince tabi) offf allah seni ne etsin bay bilen diceksin muhtemelen Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 sanirim benimki bi filozofla tenturdiot arasindaki benzerligi soruyodu.hatirliiim de ben sorarim insallah... oyle diceksem bulamiyacam muhtemelen,biraz descartesin hayatini arastirsam ise yarar mi?(bu arada tesekkur bekliyorum,caktirmadan epey ipucu kopariyorum yani,bilmiyorum.) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Descartes ömrü boyunca hiçbir yaraya merhem olmamıştır,oysa tentürdiyot.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Al bitane daha: Descartes düşünüyorum öyleyse varım diye düşüne dururken,tentürdiyot yaraları iyileştirerek icraaatını göstermiştir.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 descartes dusunur,dusundurur,tenturdiot bagirtir descartes icinizi,tendurdiot disinizi tedavi eder descartes e icinizden(ozellikle okulda),tenturdiota disinizdan bagirirsiniz. descartes matematikci,tenturdiot iki kere iki yi bilmez........ ben cok sacmaladim,devam etmiyim di mi? Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 devam.. saçmalamak ne kelime mükmmel cevaplar çıkıyor. Descartes in felsefesine, tendürdiyot un da bir özelliklerine şöyle bir göz atın bakalım, çıkar belki bir şeyler... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 sacma ama artik hosgurunuze siginiyorum taktim bu soruya cunkuu felsefeye gore dusunenler vardir,mikroplar dusunemediklerinden tenturdiot tarafindan oldurulurler..........miss. (descartes felsefesinin ne bicim anlasildigini gorseydi kahrolurdu) Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 zaten bilmenizi de pek beklemedim gerçekten zordu yani...neyse veriyorum cevabı: Descartes in felsefesi kuşkuculuk yani septisizm dir. septisizm savunucularına da septikler denir. tendürdiyot ise mikroorganizmaların çoğalmasını engelleyen antiseptik bir madde olarak tanımlanır. bu yüzden de Descartes ile Tendürdiyot un farkı birinin SEPTİK, diğerinin de ANTİSEPTİK olmasıdır...hehehe Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 zaten bilmenizi de pek beklemedim gerçekten zordu yani...neyse veriyorum cevabı: Descartes in felsefesi kuşkuculuk yani septisizm dir. septisizm savunucularına da septikler denir. tendürdiyot ise mikroorganizmaların çoğalmasını engelleyen antiseptik bir madde olarak tanımlanır. bu yüzden de Descartes ile Tendürdiyot un farkı birinin SEPTİK, diğerinin de ANTİSEPTİK olmasıdır...hehehe Descartes vs. Tendürdiyot, ...dün gecenin 3 ünde aklıma geldi..kızmak yok Çok kızdım valllaaaaa heeeee Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kabul et ama oldukça kaliteli Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 harbiden güzel soru... Yalan yok... İyi dusunmussun. tebrikler... Bu arada sorulara benden once cevap vermiş olman sadece benden once girmiş olmanla ilgili bilesin. Yoksa ben senden daha iyiyim yeni sorular gelsinnn hadiiiiiii Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 harbiden güzel soru... Yalan yok... İyi dusunmussun. tebrikler... Bu arada sorulara benden once cevap vermiş olman sadece benden once girmiş olmanla ilgili bilesin. Yoksa ben senden daha iyiyim yeni sorular gelsinnn hadiiiiiii yaa bırak şimdi gloria.. türev ve integral kavramlarını Leibniz buldu kabul edilir; ancak Newton la eş zamanlı çalışmalar yapılmıştır. Leibniz bilim kurumlarıyla daha içli dışlı olduğundan makalelerini daha erken yayınlatıp türevin integralin isim babası olmuştur. Newton da şu an daha çok bilinen bir bilimcidir. Diyeceğim o ki Leibniz im ben, önce ben cevap veriyorum senin gibi bir Newton u tabii olarak yadırgayamam sen de beni hor görme lütfen senden daha iyiyim diyerek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 yook cevabı çok manalı..ama duyunca (veya bilince tabi) offf allah seni ne etsin bay bilen diceksin muhtemelen Yeni gordum,soru da cevap da harika.Oooff Allah seni ne etsin BayBileen! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.