Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 12 yıl Admin http://youtu.be/-hyJsoPosCE&autoplay=1 Happy Birthday... Doğum Günün Kutlu Olsun... SİMİN
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 12 yıl Happy Birthday... Doğum Günün Kutlu Olsun... SİMİN çok çok teşekkür ederimm sevgili @@Admin'immm ... güne çok güzel başladım iyiki sizlerleyim çok duygulandım şimdi
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 12 yıl Admin-- Mutlu yıllar diliyorum sevgili Simin İyi ki doğmuşsun...
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 12 yıl Mutlu yıllar diliyorum sevgili Simin İyi ki doğmuşsun... çok teşekkürler iyi varsınız
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 12 yıl Dogum gunun kutlu olsun ve en kotu gunun bile boyle gecsin. Diledigin gibi yasam surmen umuduyla. Tabi ki baskasinin hak ve ozgurlugune dokunmadan. )
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 12 yıl Dogum gunun kutlu olsun ve en kotu gunun bile boyle gecsin. Diledigin gibi yasam surmen umuduyla. Tabi ki baskasinin hak ve ozgurlugune dokunmadan. ) çok teşekkür ederim değerli @@evrensel-insan ....
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 12 yıl Bende balonları getirdim.. iYİ Kİ DOĞDUN SİMİNNNNNNN çoook güzellerrr çok teşekkürler canım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.