Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 YA KARAKURT ASLANIM BİRAZ KONUŞURKEN SAKİN OLMAK GEREKİR SEN DOGRUYSAN KENDİNİ SIKMA HERKES BİLMEK İSTEDİĞİNİ BİLİR BU DÜNYADA HERKESİN YAŞAMA HAKKI VARDIR NE DEMİŞ MEVLANA YARATILANI SEVERİM YARATANDAN ÖTÜRÜ... MÜLK ALLAHINDIR BİZ SADECE EMANETÇİYİZ YAPILMASI GEREKEN Bİ ŞEY YAPILACAKSA O GÜN ORDA OLURUZ. BU TOPRAKLARI NASIL ALDIYSAK ECDADIMIZDA DAHA İYİ Bİ ŞEKİLDE EVLATLARIMIZA BIRAKICAGIZ İNSALLAH. BİZLER AİLEYİZ KARDEŞ ARASINDA OLUR DİYECEGİZ KENDİ KENDİNE HALLEDİLİR BU MESELE Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 açıklayamayınca çamurla.... ama güneş balçıkla sıvanmaz... bu meydan da boş kalmaz.... sizin gibilerin karşısında daima benim gibi bir vatan evladı durur ben olmam bozan olur o olmaz başkası olur... sizin gibileri de bu memleketle beraber var olacak hep.... ama ne yaparsanız ne ederseniz edin bu vatanı bölemez kürdistan hayalinizi gerçekleştiremezsiniz.... evet kusuyorum... şehidlerin anaların bacıların masumların nefretini yüzünüze kusuyorum.............. Eyvah vatan sana kaldıysa yanmışız vatan evladıymış. kim şimdi, kürdistanı kurayım dedi sen harbi uçtun ha allahım hem kendisi yazıyor hem kendisi oynuyor varmı böyle bir yaratıcı karakter daha bu memlekette Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Eyvah vatan sana kaldıysa yanmışız vatan evladıymış. kim şimdi, kürdistanı kurayım dedi sen harbi uçtun ha allahım hem kendisi yazıyor hem kendisi oynuyor varmı böyle bir yaratıcı karakter daha bu memlekette sana bundan sonra ancak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee derim.... cevabını versene sorularımın Alıntı
Φ kürşad Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 arkadaşlar sakin olun.Karşınızdaki sonuçta bir bayan..Belliki tek kalmış..üstüne gitmek olmaz.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Biri birşeymi dedi duymadımda. Neyse duymadığıma göre önemsiz biridir Ben başkaları gibi çete halinde gezmiyorum sıkmayın canınızı siz bunlara papuç bırakaçak kadar basit alt edemezler beni Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 EMİLY PANDORA ÇOK KOMİKSİN HAYIR ÖLE DÜŞÜNÜYORSA HEMEN BU FORUMU BIRAKIRIM SÖLESİN Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ilbey size demedim lütfen üzerinize alınmayın.Alınması gereken yerler fazlası ile alıyor Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 SONUÇDA Bİ SEYLERİ TARTISIYORUZ ŞURDA KİMSE SANAL ALEMDE BU TÜR TARTIŞMALARLA SONUÇA VARAMAZ KIRMAYIN BİRBİRİNİZİ Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ilbey size demedim lütfen üzerinize alınmayın.Alınması gereken yerler fazlası ile alıyor sorulara cevap..... sorulara cevap.....sorulara cevap..... sorulara cevap.....sorularasorulara cevap..... cevap..... sorulara cevap.....sorulara cevap.....sorularasorulara cevap..... cevap..... bilmem anlıyor musun..... 25 sayfadır anlamadın şimdi biraz zor ama.... Alıntı
Φ kürşad Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 bende seferoğullarını bekliyorum..gelsinde bir kaç birşey sorucam.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Kırılmadığım sürece insanları kırmak gibi bir lüksüm yada böyle bir zevkim yok ama bana diken uzatırsada benden gül almayı beklemesin kimse, zaten boşa harcıyacak ta bir gül bahçem yok Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ooo emriniz olur sizlere sırayla cevap veermek boynumun borcu oldu benim. Siz emredin ben fındık kabuğuna gireyim Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 BU KONULAR ARTIK BENİ BUNALTI ... FORUM DEGİŞTİRİNDE BİRAZ RAHATLAYIN ANLASACAGINIZ Bİ ZEMEN BULUN BARİ Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 olamaz.... hepiniz pkk yandaşısınız..... hala pkkya terördür kürt terörüdür diyemediniz.... bunu doğudakiler vatan hainidir demek için değil lazca meselesi açan kişiliğin yazısına cevaben yazıyorum.... ve son olarak siz kürt ne demek bilmiyorsunuz türklerin bir boyu olduğunuzun dahi farkında değilsiniz.... en sonunda kandil dağını kafanıza geçireceğiz.... olacak olan odur.... Canlarım benim,ne de güzel yazarsınız böyle... PKK terör örgütüdür diyemedik,haklısın. Bunun tek sorumlusu site yöneticileridir: YAZMAK kesmiyor sizi, SES SİSTEMİ olacak ki kulağınıza bağırayım...ki duyasın... Lazca konuşma hakkında bilgi edindin mi? Ne oldu,AVUKAT'ı buldun mu,karşısında ağzını açabildin mi? Çünkü sen LAZ değilsin ? LAZ'lık, PAZAR'dan başlar ve senin gibi FAŞİST'leri aralarına da almazlar.O Avukat da onlardan biridir... Zamanın birinde CUMHURBAŞKANI olan bir FAŞİST,KART-KURT açıklamasını yapmıştı,senin de ondan aşağı kalır bir yanın yok.Ama bilimsel bir ilerleme kaydedilmiş,o da bir gelişme...Ki madem sizinle aynıyız,neden aynı haklardan faydalanamıyoruz? Neden GENELKURMAY'da bir KÜRT yok? Bu fikir de bana ait değil "sizden" biri bu forumda yazmıştı... Birileri yakıyor,birileri kesiyor sen de göm bakayım...İyi ki sizlerden bu ülkede fazla yok,iki ayda kökten temizlerdiniz değil mi-TÜRKEŞ de zamanın birinde buna lafı etmişti... EMİLY'nin dediği gibi bu ülke size kalmışsa vay HALİMİZE.... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 bak uluuu kurt ben cevaplarımı 21 sayfa arasında vermişim kır dizini otur oku. Cevapları bulursun aynı şeyleri tekrar tekrar dönüp dolaşıp önüme getirme. Sen belki boş gezene kalfalık yapabilirsin ama benim senden daha önemli işlerim var ve aynı cevabıda 50 kere yazmışım. Anlamıyorsan kendinde ara kusuru başkasın da değil şimdi ne halin varsa gör. Alıntı
Φ kürşad Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Bak şimdi yanıldın seferoğlu!! 94 ben "kandil"deydim astektim.Üsteğmenim(allah gani gani rahmet eylesin) adıyamanlı bir kürttü.Operasyon esnasında sizin dilden konuşan pkklıların ne söylediklerini tercüme ederdi.Korucalara da güvenmezdik.Onlar yüzünden de şehit verdik. Yani anlayacağın sizinkiler benim üsteğmenimi şehit etmeselerdi.Bu gün binbaşı bir subay olacaktı.Hemde kürt vatandaşı.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 EMİLY RİCA ETSEM CİDDİ Bİ ŞEKİLDE BU KONUYU TARTIŞSAK AMACIM SENİ CEVİRMEK DEİL KENDİMİDE AMA TERÖRÜN BAŞLAMA AMACI NEDİR İŞSİZLİK Mİ... ŞU AN TÜRKİYENİN HER KÖŞESİN DE YEMEK DAGITSALAR REZALETİ GÖRÜYORSUN YADA BİZE İNSAN GÖZÜYLE BAKMIYORLAR MI DİYORSUN SİZE YAŞAMA HAKKI MI VERİLMİYOR KÜÇÜMSENİYORMUSUNUZ NE YAZIK Kİ BU SORUNLARIN HEPSİNİ SİZ YASAMIYORSUNUZ EN BASİT Bİ DEVLET DAİRESİNE GİTSENİZ Bİ İŞ İŞ İÇİN ADAM SENİ SÖYLE Bİ SÜZÜYOR ARTIK NEYİME BAKIYORSA ORDA KÜÇÜMSEN DİGİMİ DÜŞÜNÜYORUM VE BENİM GİBİ NİCELERİ HELE HASTANELER ZATEN ORDA ANLIYORSUN İNSANA VERİLEN DEGERİ İNSANA GÖSTERİLEN SAYGIYI TARTIŞMALRANIZ FB GS TARTIŞMASI GİBİ YANİ Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Bak şimdi yanıldın seferoğlu!! 94 ben "kandil"deydim astektim.Üsteğmenim(allah gani gani rahmet eylesin) adıyamanlı bir kürttü.Operasyon esnasında sizin dilden konuşan pkklıların ne söylediklerini tercüme ederdi.Korucalara da güvenmezdik.Onlar yüzünden de şehit verdik. Yani anlayacağın sizinkiler benim üsteğmenimi şehit etmeselerdi.Bu gün binbaşı bir subay olacaktı.Hemde kürt vatandaşı.. Dediğm gibi SİTE'den biri söyledi...BEn de ona istinaden söyledim...Hatta "siz"i GENELKURMAY'a da almıyor diye övünerek söylemişti.Kontrol edersen bulabilirsin... TEĞMEN'nin hakkında söyleyeceğim hiçbir söz olamaz,olmayacaktır da...Ne denirse az gelecektir...Sadece saygı... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 EMİLY RİCA ETSEM CİDDİ Bİ ŞEKİLDE BU KONUYU TARTIŞSAK AMACIM SENİ CEVİRMEK DEİL KENDİMİDE AMA TERÖRÜN BAŞLAMA AMACI NEDİR İŞSİZLİK Mİ... ŞU AN TÜRKİYENİN HER KÖŞESİN DE YEMEK DAGITSALAR REZALETİ GÖRÜYORSUN YADA BİZE İNSAN GÖZÜYLE BAKMIYORLAR MI DİYORSUN SİZE YAŞAMA HAKKI MI VERİLMİYOR KÜÇÜMSENİYORMUSUNUZ NE YAZIK Kİ BU SORUNLARIN HEPSİNİ SİZ YASAMIYORSUNUZ EN BASİT Bİ DEVLET DAİRESİNE GİTSENİZ Bİ İŞ İŞ İÇİN ADAM SENİ SÖYLE Bİ SÜZÜYOR ARTIK NEYİME BAKIYORSA ORDA KÜÇÜMSEN DİGİMİ DÜŞÜNÜYORUM VE BENİM GİBİ NİCELERİ HELE HASTANELER ZATEN ORDA ANLIYORSUN İNSANA VERİLEN DEGERİ İNSANA GÖSTERİLEN SAYGIYI TARTIŞMALRANIZ FB GS TARTIŞMASI GİBİ YANİ Bakın ilbey biz bunları tamı tamına 21 post tartıştık konuştuk önce o iletileri okuyun sonra neden buhale geldiğinin kritiğini yaparız. Ve inanın bu hale gelmesinin baş mimarı ben yada arkadaşlarım değil. insana insan gözüyle bakamayan bir grupla karşı karşıya olunca da hümanizmden eser kalmıyor. bu saydıklarınızı sadece kürtlere yapmıyorlar bunu göremeyecek kadar kör değilim elbette ve bunların bu ülkede daha fazla yaşanmasını istemiyorum tabi benim istemememle olsa keşke. Kolay Gelsin Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 EMİLY RİCA ETSEM CİDDİ Bİ ŞEKİLDE BU KONUYU TARTIŞSAK AMACIM SENİ CEVİRMEK DEİL KENDİMİDE AMA TERÖRÜN BAŞLAMA AMACI NEDİR İŞSİZLİK Mİ... ŞU AN TÜRKİYENİN HER KÖŞESİN DE YEMEK DAGITSALAR REZALETİ GÖRÜYORSUN YADA BİZE İNSAN GÖZÜYLE BAKMIYORLAR MI DİYORSUN SİZE YAŞAMA HAKKI MI VERİLMİYOR KÜÇÜMSENİYORMUSUNUZ NE YAZIK Kİ BU SORUNLARIN HEPSİNİ SİZ YASAMIYORSUNUZ EN BASİT Bİ DEVLET DAİRESİNE GİTSENİZ Bİ İŞ İŞ İÇİN ADAM SENİ SÖYLE Bİ SÜZÜYOR ARTIK NEYİME BAKIYORSA ORDA KÜÇÜMSEN DİGİMİ DÜŞÜNÜYORUM VE BENİM GİBİ NİCELERİ HELE HASTANELER ZATEN ORDA ANLIYORSUN İNSANA VERİLEN DEGERİ İNSANA GÖSTERİLEN SAYGIYI TARTIŞMALRANIZ FB GS TARTIŞMASI GİBİ YANİ sevgili ilbey_26 tartışmaların başından konuya girseniz bazı konularda bire bir aynı düşünceleri savunduğumuzu sizde anlayacaksınız. evet bu ülkede sorunlar var bu hayatın her alanında var açlık fakirlik sadece kürtlere özgü bir durum değil. elbette türkiyede yaşayan milyonların sorunu kimlik ayırtetmeksizin. bugün bankaları hortumlayanlar,örtülü ödenekten kendi partisinin seçim çalışmalarına para aktaran insanlardan ve daha birçok buna benzer olayların ceremesini bütün vatandaşlar çekiyor. her kesimin sağlık sorunu var herkesimin işsizlik sorunu eğitim sorunu var. bu sorunların ırkla milliyetle alakası yok ama burada insanlar artık okuma yazma mı bilmiyorlar yada okuduklarını anlama yetisine sahip değillermi bilmiyorum fikirleri yada çözüm yolu farklı olan herkesi pkk lı görmek gibi bir niyetleri var. insanları belli kısır bir döngünün içine sokup konuyu içinden çıkılamaz hallere getiriyorlar. umarım sizin tartışma uslubunuz bu güzelliğini taşır güzel fikir alışverişlerinde bulunabiliriz.. saygılar gerekli saygıyı göstermekl ve görmek umuduyla.. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ooooooooooooo ! yüksek askeri şura burda toplanmıs kimlerde gelmiş kimler sabah görüşmek üzere Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 içimden geldi size bu türküyü armagan ediyorum lütfen kabul edin Metin ve Kemal Kahraman her gün manşetlerde aslanlar yakıp yıkıp kulak toplayanlar üniformasında buldu kendini soluksuz,tarihsiz olanlar ayaklanır duygularım ayaklanır şuramda bir kuş kanatlanır kiminin elleri kiminin gözleri her gün pencerenizde dalgalanır kara çalındı adsız kitaplara ölüm sıradanlaştı çocuklara elim,avucum,gözlerim kan-revan kar yağar baktığım yamaçlara Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hımmm sen dagdan mı indin yaw KaRaKuRt önce insanlarla nasıl konuşulacagını ögrende gel okey içimden geldi size bu türküyü armagan ediyorum lütfen kabul edin Metin ve Kemal Kahraman her gün manşetlerde aslanlar yakıp yıkıp kulak toplayanlar üniformasında buldu kendini soluksuz,tarihsiz olanlar ayaklanır duygularım ayaklanır şuramda bir kuş kanatlanır kiminin elleri kiminin gözleri her gün pencerenizde dalgalanır kara çalındı adsız kitaplara ölüm sıradanlaştı çocuklara elim,avucum,gözlerim kan-revan kar yağar baktığım yamaçlara sewall tşk ler Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde bir kürt devleti kurma hayali içerisinde olan kimselere , bu uğurda gerçekleştirdikleri eylemleri ve çatışmaları nedeniyle polisimiz ve askerimiz tarafından varacakları adres defalarca kez gösterilmiş ve gösterilmeye devam edilmektedir... Bölücü ve yıkıcı faaliyetlere karışanlara hakkettiklerini veren askerimden ve polisimden Allah razı olsun... Bu tür eylemlere destek vermeyen herkestende... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 kürtlerin o veya bu nedenle yapı olarak inatçı ve asi olduklarını görüyorum.ve bazı çevrelerin bu insanları provake ederek kışkırttığını düşünüyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.