Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

YA KARAKURT ASLANIM BİRAZ KONUŞURKEN SAKİN OLMAK GEREKİR

SEN DOGRUYSAN KENDİNİ SIKMA

HERKES BİLMEK İSTEDİĞİNİ BİLİR BU DÜNYADA

HERKESİN YAŞAMA HAKKI VARDIR

NE DEMİŞ MEVLANA

YARATILANI SEVERİM YARATANDAN ÖTÜRÜ...

MÜLK ALLAHINDIR BİZ SADECE EMANETÇİYİZ

YAPILMASI GEREKEN Bİ ŞEY YAPILACAKSA O GÜN ORDA OLURUZ.

BU TOPRAKLARI NASIL ALDIYSAK ECDADIMIZDA DAHA İYİ Bİ ŞEKİLDE

EVLATLARIMIZA BIRAKICAGIZ İNSALLAH.

BİZLER AİLEYİZ KARDEŞ ARASINDA OLUR DİYECEGİZ KENDİ KENDİNE HALLEDİLİR BU MESELE

• Cevaplar 349
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

açıklayamayınca çamurla....

ama güneş balçıkla sıvanmaz...

bu meydan da boş kalmaz....

sizin gibilerin karşısında daima benim gibi bir vatan evladı durur ben olmam bozan olur o olmaz başkası olur...

sizin gibileri de bu memleketle beraber var olacak hep....

ama ne yaparsanız ne ederseniz edin bu vatanı bölemez kürdistan hayalinizi gerçekleştiremezsiniz....

evet kusuyorum...

şehidlerin

anaların bacıların

masumların nefretini yüzünüze kusuyorum..............

Eyvah vatan sana kaldıysa yanmışız vatan evladıymış.

kim şimdi, kürdistanı kurayım dedi sen harbi uçtun ha allahım hem kendisi yazıyor hem kendisi oynuyor varmı böyle bir yaratıcı karakter daha bu memlekette :)

Gönderi tarihi:

Eyvah vatan sana kaldıysa yanmışız vatan evladıymış.

kim şimdi, kürdistanı kurayım dedi sen harbi uçtun ha allahım hem kendisi yazıyor hem kendisi oynuyor varmı böyle bir yaratıcı karakter daha bu memlekette :)

sana bundan sonra ancak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

derim....

cevabını versene sorularımın

Gönderi tarihi:

ilbey size demedim lütfen üzerinize alınmayın.Alınması gereken yerler fazlası ile alıyor

sorulara cevap.....

sorulara cevap.....sorulara cevap.....

sorulara cevap.....sorularasorulara cevap..... cevap.....

sorulara cevap.....sorulara cevap.....sorularasorulara cevap..... cevap.....

bilmem anlıyor musun.....

25 sayfadır anlamadın şimdi biraz zor ama....

Misafir hakanbaranyildirim
Gönderi tarihi:

olamaz....

hepiniz pkk yandaşısınız.....

hala pkkya terördür kürt terörüdür diyemediniz....

bunu doğudakiler vatan hainidir demek için değil lazca meselesi açan kişiliğin yazısına cevaben yazıyorum....

ve son olarak siz kürt ne demek bilmiyorsunuz türklerin bir boyu olduğunuzun dahi farkında değilsiniz....

en sonunda kandil dağını kafanıza geçireceğiz....

olacak olan odur....

Canlarım benim,ne de güzel yazarsınız böyle...

PKK terör örgütüdür diyemedik,haklısın. Bunun tek sorumlusu site yöneticileridir: YAZMAK kesmiyor sizi, SES SİSTEMİ olacak ki kulağınıza bağırayım...ki duyasın...

Lazca konuşma hakkında bilgi edindin mi? Ne oldu,AVUKAT'ı buldun mu,karşısında ağzını açabildin mi? Çünkü sen LAZ değilsin ? LAZ'lık, PAZAR'dan başlar ve senin gibi FAŞİST'leri aralarına da almazlar.O Avukat da onlardan biridir...

Zamanın birinde CUMHURBAŞKANI olan bir FAŞİST,KART-KURT açıklamasını yapmıştı,senin de ondan aşağı kalır bir yanın yok.Ama bilimsel bir ilerleme kaydedilmiş,o da bir gelişme...Ki madem sizinle aynıyız,neden aynı haklardan faydalanamıyoruz? Neden GENELKURMAY'da bir KÜRT yok? Bu fikir de bana ait değil "sizden" biri bu forumda yazmıştı...

Birileri yakıyor,birileri kesiyor sen de göm bakayım...İyi ki sizlerden bu ülkede fazla yok,iki ayda kökten temizlerdiniz değil mi-TÜRKEŞ de zamanın birinde buna lafı etmişti...

EMİLY'nin dediği gibi bu ülke size kalmışsa vay HALİMİZE....

Gönderi tarihi:

bak uluuu kurt ben cevaplarımı 21 sayfa arasında vermişim kır dizini otur oku. Cevapları bulursun aynı şeyleri tekrar tekrar dönüp dolaşıp önüme getirme. Sen belki boş gezene kalfalık yapabilirsin ama benim senden daha önemli işlerim var ve aynı cevabıda 50 kere yazmışım. Anlamıyorsan kendinde ara kusuru başkasın da değil şimdi ne halin varsa gör.

Gönderi tarihi:

Bak şimdi yanıldın seferoğlu!! 94 ben "kandil"deydim astektim.Üsteğmenim(allah gani gani rahmet eylesin) adıyamanlı bir kürttü.Operasyon esnasında sizin dilden konuşan pkklıların ne söylediklerini tercüme ederdi.Korucalara da güvenmezdik.Onlar yüzünden de şehit verdik.

Yani anlayacağın sizinkiler benim üsteğmenimi şehit etmeselerdi.Bu gün binbaşı bir subay olacaktı.Hemde kürt vatandaşı..

Gönderi tarihi:

EMİLY RİCA ETSEM

CİDDİ Bİ ŞEKİLDE BU KONUYU TARTIŞSAK

AMACIM SENİ CEVİRMEK DEİL KENDİMİDE

AMA TERÖRÜN BAŞLAMA AMACI NEDİR

İŞSİZLİK Mİ... ŞU AN TÜRKİYENİN HER KÖŞESİN DE YEMEK DAGITSALAR REZALETİ GÖRÜYORSUN

YADA BİZE İNSAN GÖZÜYLE BAKMIYORLAR MI DİYORSUN SİZE YAŞAMA HAKKI MI VERİLMİYOR KÜÇÜMSENİYORMUSUNUZ

NE YAZIK Kİ BU SORUNLARIN HEPSİNİ SİZ YASAMIYORSUNUZ

EN BASİT Bİ DEVLET DAİRESİNE GİTSENİZ Bİ İŞ İŞ İÇİN

ADAM SENİ SÖYLE Bİ SÜZÜYOR

ARTIK NEYİME BAKIYORSA

ORDA KÜÇÜMSEN DİGİMİ DÜŞÜNÜYORUM

VE BENİM GİBİ NİCELERİ

HELE HASTANELER ZATEN ORDA ANLIYORSUN İNSANA VERİLEN DEGERİ İNSANA GÖSTERİLEN SAYGIYI

TARTIŞMALRANIZ FB GS TARTIŞMASI GİBİ YANİ

Misafir hakanbaranyildirim
Gönderi tarihi:

Bak şimdi yanıldın seferoğlu!! 94 ben "kandil"deydim astektim.Üsteğmenim(allah gani gani rahmet eylesin) adıyamanlı bir kürttü.Operasyon esnasında sizin dilden konuşan pkklıların ne söylediklerini tercüme ederdi.Korucalara da güvenmezdik.Onlar yüzünden de şehit verdik.

Yani anlayacağın sizinkiler benim üsteğmenimi şehit etmeselerdi.Bu gün binbaşı bir subay olacaktı.Hemde kürt vatandaşı..

Dediğm gibi SİTE'den biri söyledi...BEn de ona istinaden söyledim...Hatta "siz"i GENELKURMAY'a da almıyor diye övünerek söylemişti.Kontrol edersen bulabilirsin...

TEĞMEN'nin hakkında söyleyeceğim hiçbir söz olamaz,olmayacaktır da...Ne denirse az gelecektir...Sadece saygı...

Gönderi tarihi:

EMİLY RİCA ETSEM

İŞSİZLİK Mİ... ŞU AN TÜRKİYENİN HER KÖŞESİN DE YEMEK DAGITSALAR REZALETİ GÖRÜYORSUN

YADA BİZE İNSAN GÖZÜYLE BAKMIYORLAR MI DİYORSUN SİZE YAŞAMA HAKKI MI VERİLMİYOR KÜÇÜMSENİYORMUSUNUZ

ARTIK NEYİME BAKIYORSA

VE BENİM GİBİ NİCELERİ

HELE HASTANELER ZATEN ORDA ANLIYORSUN İNSANA VERİLEN DEGERİ İNSANA GÖSTERİLEN SAYGIYI

Bakın ilbey biz bunları tamı tamına 21 post tartıştık konuştuk önce o iletileri okuyun sonra neden buhale geldiğinin kritiğini yaparız.

Ve inanın bu hale gelmesinin baş mimarı ben yada arkadaşlarım değil.

insana insan gözüyle bakamayan bir grupla karşı karşıya olunca da hümanizmden eser kalmıyor.

bu saydıklarınızı sadece kürtlere yapmıyorlar bunu göremeyecek kadar kör değilim elbette ve bunların bu ülkede daha fazla yaşanmasını istemiyorum tabi benim istemememle olsa keşke.

Kolay Gelsin

Gönderi tarihi:

EMİLY RİCA ETSEM

ARTIK NEYİME BAKIYORSA

VE BENİM GİBİ NİCELERİ

sevgili ilbey_26

tartışmaların başından konuya girseniz bazı konularda bire bir aynı düşünceleri savunduğumuzu sizde anlayacaksınız. evet bu ülkede sorunlar var bu hayatın her alanında var açlık fakirlik sadece kürtlere özgü bir durum değil. elbette türkiyede yaşayan milyonların sorunu kimlik ayırtetmeksizin. bugün bankaları hortumlayanlar,örtülü ödenekten kendi partisinin seçim çalışmalarına para aktaran insanlardan ve daha birçok buna benzer olayların ceremesini bütün vatandaşlar çekiyor. her kesimin sağlık sorunu var herkesimin işsizlik sorunu eğitim sorunu var. bu sorunların ırkla milliyetle alakası yok ama burada insanlar artık okuma yazma mı bilmiyorlar yada okuduklarını anlama yetisine sahip değillermi bilmiyorum fikirleri yada çözüm yolu farklı olan herkesi pkk lı görmek gibi bir niyetleri var. insanları belli kısır bir döngünün içine sokup konuyu içinden çıkılamaz hallere getiriyorlar. umarım sizin tartışma uslubunuz bu güzelliğini taşır güzel fikir alışverişlerinde bulunabiliriz..

saygılar

gerekli saygıyı göstermekl ve görmek umuduyla..

Gönderi tarihi:

ooooooooooooo !

yüksek askeri şura burda toplanmıs

kimlerde gelmiş kimler

sabah görüşmek üzere

Gönderi tarihi:

içimden geldi size bu türküyü armagan ediyorum lütfen kabul edin ;)

Metin ve Kemal Kahraman

her gün manşetlerde aslanlar

yakıp yıkıp kulak toplayanlar

üniformasında buldu kendini

soluksuz,tarihsiz olanlar

ayaklanır duygularım ayaklanır

şuramda bir kuş kanatlanır

kiminin elleri kiminin gözleri

her gün pencerenizde dalgalanır

kara çalındı adsız kitaplara

ölüm sıradanlaştı çocuklara

elim,avucum,gözlerim kan-revan

kar yağar baktığım yamaçlara

Gönderi tarihi:

hımmm sen dagdan mı indin yaw KaRaKuRt önce insanlarla nasıl konuşulacagını ögrende gel okey

içimden geldi size bu türküyü armagan ediyorum lütfen kabul edin ;)

Metin ve Kemal Kahraman

her gün manşetlerde aslanlar

yakıp yıkıp kulak toplayanlar

üniformasında buldu kendini

soluksuz,tarihsiz olanlar

ayaklanır duygularım ayaklanır

şuramda bir kuş kanatlanır

kiminin elleri kiminin gözleri

her gün pencerenizde dalgalanır

kara çalındı adsız kitaplara

ölüm sıradanlaştı çocuklara

elim,avucum,gözlerim kan-revan

kar yağar baktığım yamaçlara

sewall :clover: tşk ler

Gönderi tarihi:

Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde bir kürt devleti kurma hayali içerisinde olan kimselere , bu uğurda gerçekleştirdikleri eylemleri ve çatışmaları nedeniyle polisimiz ve askerimiz tarafından varacakları adres defalarca kez gösterilmiş ve gösterilmeye devam edilmektedir... Bölücü ve yıkıcı faaliyetlere karışanlara hakkettiklerini veren askerimden ve polisimden Allah razı olsun... Bu tür eylemlere destek vermeyen herkestende...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.