Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 PKK'nın kuruluş gerekçeleri haklılığını hala korumaktadır ama eylemleri bu gerekçeleri haklı göstermemiştir ve giderek yalnızlığa itilmiş ve sonuçta TERÖR örgütü olmuştur...Ve olayları takip edenler bileceklerdir ki bazı GENELKURMAY subayları ile ortak UYUŞTURUCU kaçakçılığı dahi yapmışlardır ve hala da devam etmektedirler... Peki canlarım,SİZ acaba DEVLET'inizin yaptığı eylemleri TERÖR olarak algılıyor musunuz?33 Kurşun,Turan Emeksiz,Maraş,Sivas,Gazi Mahallesi,Yeşilyurt Olayları-tarihe ********* yedirme olarak da geçen utanç dolu yer- ve daha adını sayamayacağım binlerce -1000- olaydan örneklerle... Şahsen PKK terörünü lanetliyorum...Ne olmuş...Gözünde değerim mi arttı yoksa PKK bitti mi? İşte sana Hakan dan inciler... Sen bari yapma emin .. Kimse burada aptal değil pekala yukarıda ki uslup ve anlamlarda nasıl bir Pkk sempatizanlığı olduğu ortada .. Ama sen Hakan benim arkadaşımdır bacanğımdır dersen elbet görmek istediğini görecek anlamak istediğin anlıyacaksın... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Seni hemen kompleksler topicine alalım şevval... Özelime de yazmıştın zaten yok ben bilmem ne mezunuyum yok başka bir arkadaşım bilmem ne mezunu yok ben çağdaş yaşamda çalışıyorum ben şöyleyim biz böyleyiz... Eeee.. Ne yapayım şevval ? Bana burda sosyal statünü anlatarak ne amçlamaya çalışıyorsun.. O zaman herkes kendi sosyal statüsünü buralara taşısın senin yaptığın gibi ben böyleyim ben şuyum buyum desin.. Bana bilimsellikten uzak olduğumu söyleyene bakın.. Sen benim ne mezunu olduğumu ya da ne iş yaptığımı biliyormusun ? Bilmiyorsun bilmeninde sana ya da bir başkasına faydası yok( mahcup olursun)... Konu senin iyilik melekliğin değil.. Konu Türkiyemizde bazı kesimlerce hedeflenmeye çalışılan bölücü ve yağmacı zihniyet.. Bugün TGT nikindeki şahıs bir topic açmış kesin okumuşsundur.. Leyla zana ve arkadaşlarının Pkk teröristlerine nasıl saygı duruşunda bulunduklarını ve istiklal marşını okumadıklarını anlatan bir topic.. Hanginiz buna tepkisini koydu? Söyle bakalım bilimsel şevval buna ne dersin? Sen beni ne kadar tanıyabilirsin ki bilimselliğim hakkında yorum yapabilirsin senin ne bilimsel açıklaman oldu ki ahkam kesmektesin..Hala güneydoğu ve doğuda aşiret ağaları zenginlik ve refah içerisinde har vurup harman savururlarken ve onlara tabi olan köylüleri açlıktan kırılırken sizin önde gelen zengin işadamlarınız o bölgelere yatırım yapmaktansa özellikle oralardan uzak durmaya çalışırken sen ve senin gibiler devleti mi suçlarsınız? Şaşarım sizin aklınıza... Eğer bana sosyal konumunu anlatacaksan buyur anlat ama bu şekilde insanların sana saygı duymasını bekleme ve eğer çok merak edersen sana özelimde kim olduğumu ne iş yptığımı nerden mezun olduğumu da anlatırım ama burdan olmaz be çok göstermelik ve yapmacık olur sonra .. Zira ben senin yazını okuyunca öyle hissettim de... biliyormusun sen adamı ipe götürürsün inan iftira etmekteki becerini önyargılarını asmada kullansan belki umut vadedebilirsin bana özel mesaj atan sensin bana attıgın özel mesajda ne yazdıgını sen kendin daha iyi bilirsin benimde sana verdigim cevabı sen nasıl kalkıp burda böyle yazabilirsin keşke kopyalasaydın burayada herkes de okusaydı artık siz bu konuda fikir üretmekten tükendiginiz için işi geyige dökmeye basladınız özelliklede seni bu konuda tebrik ederim her zamanki gibi gene beni şaşırtmadın vatan millet sakarya dimi arman baska ne biliyordun sen kocaman bir hiççççççççççççççççççççççççç Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 biliyormusun sen adamı ipe götürürsün inan iftira etmekteki becerini önyargılarını asmada kullansan belki umut vadedebilirsin bana özel mesaj atan sensin bana attıgın özel mesajda ne yazdıgını sen kendin daha iyi bilirsin benimde sana verdigim cevabı sen nasıl kalkıp burda böyle yazabilirsin keşke kopyalasaydın burayada herkes de okusaydı artık siz bu konuda fikir üretmekten tükendiginiz için işi geyige dökmeye basladınız özelliklede seni bu konuda tebrik ederim her zamanki gibi gene beni şaşırtmadın vatan millet sakarya dimi arman baska ne biliyordun sen kocaman bir hiççççççççççççççççççççççççç Beni boş konuşmakla suçlayana bakın hele.. Yazıştığımızda bana ben bilmem ne mezunuyum arkadaşım bilmem ne mezunu diyen benmiydim senmiydin? Ayrıca sana ne mezunusun diye sormamıştım ki? Yani sende bir etiket kompleksi var bunuda bu topicte bile gösterdin.. Kürt sorunu ve kürt işgali konusuyla senin çağdaş eğitim derneğinde çalışmanın ne alakası var ? Çok mantıklı sorular sormaktayım ama duygusal sıçramalarla karşılaşıyorum.. Habire ya kendinizden ya da başka şeylerden bahsedip duruyorsunuz.. Konuya sadık kalın Kimin boş konuştuğu çok bariz ... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 PKK'nın kuruluş gerekçeleri haklılığını hala korumaktadır ama eylemleri bu gerekçeleri haklı göstermemiştir ve giderek yalnızlığa itilmiş ve sonuçta TERÖR örgütü olmuştur...Ve olayları takip edenler bileceklerdir ki bazı GENELKURMAY subayları ile ortak UYUŞTURUCU kaçakçılığı dahi yapmışlardır ve hala da devam etmektedirler...BANA TERCUMANLIK YAPTIRCAN AMA OLSUN YAPARIZ SEN BU KISIMDAN NE ÇIKARTIYORSUN HAKAN GAYET AÇIK BİR ŞEKİLDE SANA YADA FORUMU OKUYAN ARKADAŞLARA PKK SEMPATİZANLIĞI YAPMAMIŞ TARAFSIZ BİR GÖZLE BAKARSAN YUKARIDA Kİ İLETİYE İNSANLARIN DERNEK ÖRGÜT KURMASI EN DOĞAL DEMOKRATİK HAKLARIDIR YANİ HAKLARIN SAVUNULMASI İÇİN ÖRGÜTLÜ OLMAK!! YUKARIDA ALICAN KELİME "ama eylemleri bu gerekçeleri haklı göstermemiştir.ve giderek yalnızlığa itilmiş ve sonuçta TERÖR örgütü olmuştur" BU OLMALIYDI GERİ KALANIDA SENDE DUYMUŞUNDUR TANKLARIN İÇERİSİNDE GEÇEN EROİNLERİ DUYMADIM DEME SAKIN.. Peki canlarım,SİZ acaba DEVLET'inizin yaptığı eylemleri TERÖR olarak algılıyor musunuz?33 Kurşun,Turan Emeksiz,Maraş,Sivas,Gazi Mahallesi,Yeşilyurt Olayları-tarihe ********* yedirme olarak da geçen utanç dolu yer- ve daha adını sayamayacağım binlerce -1000- olaydan örneklerle... BUGÜN SİVASTA İNSANLAR YANARKEN TÜM TÜRKİYE İLE BİRLİKTE DEVLETTE OLAYI TV DEN İZLEMİŞTİR KENDİSİ YAPMASA BİLE YAPANLAR KADAR DEVLETTE SUÇLUDUR 8 SAAT İÇERİSİNDE BU ÜLKE SAVAŞA GİRMEYE HAZIR OLUR. 74 OLANAKLARIYLA TAM BİLMİYORUM AMA ÇOK KISA BİR ZAMANDA KIBRISA GİRDİ AMA SONUÇTA YAKILANLAR ALEVİLER OLUNCA BOŞVER YANSIN DEMEK GEÇTİ İÇLERİNDEN. DİĞER OLAYLARSA KEZA.. Şahsen PKK terörünü lanetliyorum...Ne olmuş...Gözünde değerim mi arttı yoksa PKK bitti mi? HAKANIN PKK YI LANETLEMESİYLE PKK BİTECEKSE ADAM LANETLEMİŞ BİTTİ Mİ PKK BENDE LANETLEDİM BİTTİMİ PKK SORUNLAR YADA TARTIŞMA BU ŞEKİLDE İNSANLARI BİR TARAFA SÜRÜKLEMEKLE OLMAZ ARMANCIM.. İşte sana Hakan dan inciler... Sen bari yapma emin .. Kimse burada aptal değil pekala yukarıda ki uslup ve anlamlarda nasıl bir Pkk sempatizanlığı olduğu ortada .. Ama sen Hakan benim arkadaşımdır bacanğımdır dersen elbet görmek istediğini görecek anlamak istediğin anlıyacaksın... BENCE ARMAN SEN YAPMA bu arada hakanın avukatı değilim eğer benimde fikirlerime ters düştüğü anda hiç çekinmeden eleştiririm... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Adam Türkiye Cumhuriyetine Lanet okumaktan bahsediyor ... Sen hala kendi anlamak istediğini anlıyorsun ... Neyse ya sonuçta daha öncede dediğim gibi çok da önemli değil neyi nasıl anladığın ... Ben en başından beri Pkk ve yandaşlarının pkk sempatizanlarının bu topraklardan sürülüp gitmesinden yanayım ya da başka her ne yapılması gerekiyorsa bu açıdan sonuna kadar faşistim... Ama ırkçı olduğumu sanmakta bazı şaşkınlar gülüyorum sadece... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Adam Türkiye Cumhuriyetine Lanet okumaktan bahsediyor ... Sen hala kendi anlamak istediğini anlıyorsun ... Neyse ya sonuçta daha öncede dediğim gibi çok da önemli değil neyi nasıl anladığın ... Ben en başından beri Pkk ve yandaşlarının pkk sempatizanlarının bu topraklardan sürülüp gitmesinden yanayım ya da başka her ne yapılması gerekiyorsa bu açıdan sonuna kadar faşistim... Ama ırkçı olduğumu sanmakta bazı şaşkınlar gülüyorum sadece... yorumsuz.. tekrar söylüyorum dünyayı güzellik kurtaracak ve insanı sevmekle başlayacak herşey.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Halkınızı düşman olarak görmeyin , çünkü o sizin halkınızdır. Halk düşman olamaz. Halkı düşman olarak görenler, halkı vatan haini ilan edenler hiç bir maskenin, dinin, ideolojinin adına saklanmasın. Çok çeşitli nedenlerden dolayı yıllardır halkı hor gören zihniyetler var oldu. Türkiye'de Türk olsun, Kürt olsun bunlar bu ülkenin halklarıdır. Hiç bir ulus dininden, dilinden, kimliğinden dolayı hor görülemez. Bu konuda iç mandacı anlayışları lanetlerim.Artık IMF'yi, A.B'yi bırakıp halkı kucaklasak diyorum? Şaşı bakan insanlar asla baktıkları yere bakmazlar. Bizim gösterdigimize siz, sizin gösterdiginiz (göstermismiydiniz ? ) yere biz bakamadik.(Göstermek için çabaladık ama kendinizinkileri görmekte ısrar ettiniz!!!) kimse size birşey göstermek için sonuna kadar uğraşmaz gösterir ve gider siz isterseniz görürsünüz... İsterseniz öğrenirsiniz... Kimse öğretmez de... Şu an konuştuklarımız bi kısır döngüden başka birşey değil umarım herkes bunun farkındadır. O nedenle diyiyorumki bunları aşalım artık. Bir kelime gereğinden fazla söylediği zaman anlamını yitirmeye başlıyor, söylediğim gibi kısır döngü meselesi... Bir ata sözü vardır "DAĞ NEKADAR YÜKSEK OLSA YOL ONUN ÜSTÜNDEN GEÇER" Kolay Gelsin Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Bütün arkadaşlara, Irk, Soy, Din, Düşünceniz ne olursa olsun.... Lütfen bir konuda hem fikir olalım.... Bu ülke hepimizin... Terörünün her türlüsüne lanet okuyun isim koymadan.... başka bir yerde imza atmıştım burada da seve seve atıcam imzamı.. Alıntı
Φ Vıceroy Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ARKADAŞIM BELLİKİ KÜRTLERLE Bİ SORUNUN VAR AMA BUNU AÇIKCA SÖYLEMEKTENSE ONLARI İŞGALCİLİKLE SUÇLUYORSUN.UNUTMAKİ İŞGALCİ DEĞİL AMA YAYILMACI POLİTİCA İZLEMİŞ BİR İMPARATORLUĞUN EVLADISIN.BALKANLARDA YAŞAYAN İNSANLARIMIZDA ŞİMDİKİ KÜRTLERİN AYNI SORUNLARIYLA UĞRAŞMIYORMU.UĞRUNA KAN DÖKTÜĞÜN HER TOPRAK VATANIN DEĞİLDİR BUNU UNUTMA.BU VATAN BİZİM OLDUĞU KADAR KÜRTLERİNDEDİR.PAYLAŞMAYI BİLMEZSEN BÖLMEK ZORUNDA KALABİLİRSİN.BÖLMEKTEN SE PAYLAŞMAK EN MANTIKLISI DEĞİLMİ. HAKSIZ YERE ERMENİ KATLİAMI İLE SUÇLANAN İNSANIMIZ İLERDEDE KÜRTLERE ZULÜM İLE SUÇLANMAZMI.TÜM BUNLARI İŞGALCİLİKLE BAĞDAŞTIRMA.DIŞ GÜÇLERİN OYUNLARINA GELME.ASKERİMİZE KURŞUN SIKAN HERKESİ KÜRT BELLEME. Alıntı
Φ kürşad Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Geç kaldım allah kahretsin,pkk lılar kendilerini deşifre etmişler(tgtcilere gerek kalmadı ).Aslında buna şaşırmadım.. Benim üzüldüğüm nokta bu kürtlerin, şehit annelerinin babalarının devlete ödediği vergilerle devlet okullarında okuyarak ve devletin kaynaklarından yararlanarak Türklere ve Türkiye’ye nefret beslemeleridir. .İnternetteki yüzlerce kürt sitesinin “istisnasız tamamında” Türklere ve Türkiye Cumhuriyeti’ne olan nefretlerini açıkça görmek mümkün. Burada şu tespiti yapmakta yarar var..Yaşları 50 nin üzerinde olan ve Türklerle iç içe kardeşçe yaşayan ve birbirleriye adeta etle kemik olmuş kürtler yerlerini “yeni dünya düzeninde” artık “bilinçli Türk ve Türkiye cumhuriyeti nefretiyle beslenen” eli kalem tutan yeni bir genç nesile bırakmaktadır.Bu yeni nesil kürtler anne babaları gibi cahil değiller, anne babaları gibi fakir değiller ve anne babalarının zamanında bazı konularda mecbur kaldıkları durumları kabul etmeyecek bir erke sahipler. Bu nedenle bu yeni nesil kürtlerden, onların bir önceki kuşaklarının davranmış oldukları gibi davranmalarını beklemek ,hayalci bir yaklaşım olur. Peki çözüm nedir? Derseniz,inanın ben de bilmiyorum.Bu işin sonu nereye gidecek çok merak ediyorum. Yaşasın tellioğulları….. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Bu ülkede yaşamasını öğrenmek için önce devletine saygıyı öğreneceksin... Şaban oğlu şaban PKK lı olduğunu üstü kapalı bir şekilde beyan etti şimdi de kıvırma yolları aramakta... Cesareti olan Türkiye Cumhuriyetine Laneti çıksında bi dışarda bağırsın bakalım neler oluyor Karakurt haklıymış... Hani nasıl desem kökünüze kibrit suları .... Canım benim ya...işte böyle FİKİR'lerini söyle rahat rahat...Neymiş:KÖKÜNÜZÜN KÖKÜNE KİBRİT SUYU'...açık söyleyeyim benden iyi de sabun olur...Boşuna FAŞİST demedik sana.Herkes böyle net olsun.Özel Mesaj'ları da deşifre etmen ayrıca da bir ayıp...Sen,mesleğin ne olursa olsun,hangi okulu okumuş olursan ol yine de FAŞİST'sin ve HİTLER kadar da tehlikelisin,yukarıdaki sözlerin bunların kanıtıdır...Tam bir SOSYOPAT'sın... Anlat anlat,boş; sanki duvarla konuşuyoruz.Sizde de bende de aynı beyin var,sizdeki nasıl bir beyinse bir yerden sonra 'ters hava akımına mı kapılıyor' ne başka şekilde işliyor galiba.Örnek de verdim o da boş.Sığınacağım tek bir söz kaldı: "NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT,ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLAMAK İSTEDİĞİ KADARDIR" Demek ben PKK'lı imişim,vay anasını sayın seyirciler...TERÖR ÖRGÜTÜ dedim olmadı,TERÖRİST dedim olmadı,UYUŞTURUCU kaçakçısı dedim o da olmadı.Bir örgüt için söylenecek tüm kötü sıfatları kullandım olmadı...Olmaz,çünkü MASKE'm varmış...vardır ama,kesin vardır. Sıra geldi,TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni lanetleme olayına.Lafımın arkasındayım ve sizi de beklerim.Terör yaratan kim varsa onu lanetliyelim demiştiniz,ben de örneklerle yaratanları gösterdim:YİYORSA LANETLEYİN...Bu kadar da SERT konuşuyorum.Hepinizi "ATATÜRK"ün "Bursa Nutku"nu okumaya davet ediyorum...Ki o ATATÜRK,yanlış ve satılmış gördüğü,SUBAY'ı olduğu devleti yıkmış bir insandır. Ben de -tabiki ATATÜRK kadar kuvvetli,kudretli ve zeki değilim ama- yanlışlarını ve ayrımcılığını ve terör eylemlerini bildiğim ÜLKEM'i kınamaktan ve lanetlemekten asla geri durmayacağım. En azından "Bursa Nutku"na dayanarak kendimde bu hakkı görmekteyim. Son sözüm ALATURKA'ya...Öyle bir yazmışsın ki güzelim,sanki her şey güllük-gülistanlık biz laf ettik ortalık karıştı.Sen de bizimle bu ülkede yaşıyorsun,hiç mi duymadın 30 senedir ne oluyor bu memlekette?...Sanki,sen bunları soracaksın,biz de bundan utanacak ve susacağız gibi bir anlam çıkıyor.Çok üsluplu bir insan olarak tanıdım seni ama şunu da söyleyeyim bu lafları sana yakıştıramadım... YEŞİL VADİ DE BİZİMDİR.YAŞASIN SEFEROĞULLARI..... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 seferoğulları hangileriydi ya kemal sunal tarafımı şener şen tarafımı? yoksa ikiside aynı tarafmıydı ? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 lanet olsun bu vatanı satanlara lanet olsun sebepsiz günahsız can alanlara lanet olsun egosunu tatmin etmek için kardeşleri birbirine düşürenlere lanet olsun lanet olsun lanet olsun ben ikamet ettigim yerde ocak başkanlıgı yapıyorum. alevi aile doslarımız kürt doslarımız komsularımız var. aynı sofrada yemişligimiz var. yetiştirdiğimiz kürt gençler var . ben kürt sorunu diye bi şey TANIMIYORUM BU MİLLET İÇİ BİR SORUNDUR BUNA LAZI DAHİLDİR. İŞSİZLİK BIRAK DOGUYU İSTANBULDADA VARDIR DÜZEN ÖLE Bİ DÜZEN Kİ İŞÇİNİN OGLU İŞTİ OLUYOR PATRONUN OGLU PATRON KAPİTALİST DÜZEN ÖYLE İŞLEMİŞKİ MİLLET OLARAK SÖMÜRÜLDÜĞÜMÜZÜN FARKINDA DEİLİZ HALEN GENÇLERİMİZ ÜNİVERSİTE LERDE DİRSEK ÇÜRÜTÜR İŞ BULAMAZ MİLLETİM HASTA OLUR ( BUNA KÜRT DE DAHİLDİR HİÇ AYRIM YAPMAMISIMDIR) HASTANEDE EZİYET ÇEKER EGİTİM DESEN O FARKLI BİR REZALET ZATEN ŞİMDİ BU MEMLEKETDE TEK SORUNU CEKEN KÜRT DİYE AYRIMA DÜŞENLER Mİ YAŞIYOR SORARIM SİZE??????????????? BİRDE BİZ MAFYA MISIZ NASILSA BEN HALE OLAMADIM ALLAH ALLAH NEDEN ACABA. YOKSA ÜLKÜYÜ TAKİP ETMEDİGİMDEN DİMİ ARKADAŞLAR???????? BİZ FAŞİST MİŞİZ ASLA YEMİNİMİN ÜSTÜNE YEMİN EDERİM FAŞİSZMİN EN BÜYÜK DÜŞMANIYIM SON NEFESİME KADAR. İSLAMDA KARDEŞLİK VARDIR AĞZINDAN ALLAH KELAMINI DÜŞÜRMEYEN SIRP DA OLSA O BENİM KARDEŞİMDİR . Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ağzına allah kelamını almayan kardeşin olmazmı peki ?? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 KARDEŞİM GİBİ OLAMAYACAGI BİR KESİN KARDEŞ LE ARKADAŞ ARASINDAKİ FARK GİBİ DÜŞÜNÜRSEN SEVİNİRİM Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Anlıyorum seni dersem yalan söylemiş olurum. Şimdide olayın dini boyutu off neyse size Kolay Gelsin Alıntı
Φ DARKdamon Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 yeter artık! bu ülkeyi, bayrağını sevenleri ya faşist ya da provakatör yapıyosunuz. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ağzına allah kelamını almayan kardeşin olmazmı peki ?? olamaz.... hepiniz pkk yandaşısınız..... hala pkkya terördür kürt terörüdür diyemediniz.... hala yakılan okulların cevabını veremediniz.... şehid olan askerlerimizin neden öldüğünü açıklayamadınız.... taranan mezraları yazamadınız.... . . . . ama hala boş konuşabiliyorsunuz.... ve hala aranızda mikromilliyetçilik bayraktarlığı yapanlar var.... ben trabzondayım ve bir küçük hareketle buradaki bu bölgedeki milyonlarca insan vatan toprağını kanıyla sulamaya hazırdır.... bunu doğudakiler vatan hainidir demek için değil lazca meselesi açan kişiliğin yazısına cevaben yazıyorum.... bu memleketi kimler yiyemedi de sizin gibi ikibuçuk eşkıya mı yiyecek ha..... buna ancak güleriz..... ve son olarak siz kürt ne demek bilmiyorsunuz türklerin bir boyu olduğunuzun dahi farkında değilsiniz.... şu zagros falan da hikaye kendinizi kandırmayın.... bizle beraber buralara göçtünüz..... şimdi de buranın en köklü halkı mı oldunuz???? bu savsatalara ancak gülünür..... kendinizi zorlayın bakalım daha ne kadar bir kene gibi kanımızı emeceksiniz..... çünki biz de zorluyoruz... en sonunda kandil dağını kafanıza geçireceğiz.... olacak olan odur.... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ŞİMDİDE İRTİCACI OLDUK EMİLY PANDORA BENİ YARGILAMK İSTİYORSANIZ HAZIRIM BUYRUN BEN SEVGİNİN VE KARDEŞLİGİN EVRENSEL OLARAK BULUŞMA NOKTASINI SİZE ANLATMAYA CALIŞTIM DEDİĞİNİZ GİBİ NEYSEEEEEEE Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Yinemi sen belamısın başıma zorla adamı dinden çıkarmayın. Şurada adabımızla yazı yazalım diyoruz derdiniz nedir. Sözüm ona Laa diyince loo demeyen kürtlerdir birde şuraya bakın ya ağız dolusu lanet ediyoruz hala dikilmiş vıdı vıdı yapıyorsunuz.Hadi kus sende kus ortalığı fazlası ile batırdınız zaten artık bundan sonrası batsa ne olur batmasa ne olur. TÜRKİYE HERKESİNDİRRRRRRRRRRRRRRRRR karakurtmusun eflatunmusun nesin benden uzak bozana yakın ol bu arada avatarın ******** Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 SEVMEK SUÇ EVET EŞİMİ SEVİYORUM SUÇ DİMİ ARKADAŞLARIMI SEVİYORUM SUÇ EVİMİ SEVİYORUM ŞUÇ KOMŞULARIMI SEVİYORUM ŞUÇ YEMEK YEMEYİ SEVİYORUM ŞUÇ DİMİ BUNLARA KİMSE ŞUÇ DİYEMEZ BU KONUDA HEM FİKİRİZ DE VATAN DEDİK Mİ NEDEN SUÇ OLYOR Alıntı
Φ DARKdamon Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Bunlara göre vatanı sevmek suç. Çünkü biliyorlarki ülkesini sevenler olduğu sürece emellerine ulaşamayacaklar. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 yokmu başka gelen az kişi varsınız siz cemaat olarak gezersiniz de ben az daha durayım 5 - 10 kişi daha gelsin sonra dönerim size Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Yinemi sen belamısın başıma zorla adamı dinden çıkarmayın. Şurada adabımızla yazı yazalım diyoruz derdiniz nedir. Sözüm ona Laa diyince loo demeyen kürtlerdir birde şuraya bakın ya ağız dolusu lanet ediyoruz hala dikilmiş vıdı vıdı yapıyorsunuz.Hadi kus sende kus ortalığı fazlası ile batırdınız zaten artık bundan sonrası batsa ne olur batmasa ne olur. TÜRKİYE HERKESİNDİRRRRRRRRRRRRRRRRR karakurtmusun eflatunmusun nesin benden uzak bozana yakın ol bu arada avatarın iğrençç açıklayamayınca çamurla.... ama güneş balçıkla sıvanmaz... bu meydan da boş kalmaz.... sizin gibilerin karşısında daima benim gibi bir vatan evladı durur ben olmam bozan olur o olmaz başkası olur... sizin gibileri de bu memleketle beraber var olacak hep.... ama ne yaparsanız ne ederseniz edin bu vatanı bölemez kürdistan hayalinizi gerçekleştiremezsiniz.... evet kusuyorum... şehidlerin anaların bacıların masumların nefretini yüzünüze kusuyorum.............. Alıntı
Φ DARKdamon Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Önceki günlerde takip ediyorum asıl siz 4-5 kişi sürekli birlikte probaganda yapıyosunuz! Hiçbir zaman emellerinize ulaşamayacaksınız. Türkiye bir bütündür. BÖLEMEZSİNİZ! Bu ülkeyi sevenler buna izin vermeyecektir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.