∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Şanlıurfa'da Valilik izniyle, Suriye'ye karşı savaşan terörist gruplara yardım için okullarda bildiri dağıtıldı. Suriyeli Mazlumlara İnsani Yardım Platformu adı altında dağıtılan bildirilerde öğrencilerden bir haftalık harçlıklarını teröristlere bağışlaması istendi. Ehlibeyt Haber Ajansı ABNA- Şanlıurfa'da okullara valilik izniyle Suriye'ye karşı savaşan terörist gruplara yardım bildirileri dağıtıldı. Suriyeli Mazlumlara İnsanı Yardım Platformu imzasıyla dağıtılan bildirilerde öğrencilerden haftalık harçlıklarının teröristlere yardım olarak gönderilmesi istendi. Bildirilerde Suriye'deki çatışmalar hatırlatılarak, "her aile bir öğünlük yemek parasını, her öğrenci de bir haftalık harçlığını bağışlasa birçok kişinin İhtiyaçları karşılanır" ifadesi yer aldı. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, bildirilerin valilik izniyle dağıtıldığını doğruladı. Pala, "Bu çalışma valilik izni ile yapılıyor. Yasadışı bir şey yok" dedi. Bildiride imzası bulunan Suriyeli Mazlumlara İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem, kampanyanın 4 aydır sürdüğünü ve yardımlardan teröristlerin de yararlandığını söyledi. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Türkiye AKP ile garabetler ülkesine döndürüldü. Bugün Icisleri Bakanligi'nin bütcesinin dörtte biri belkide dörtte ikisi,basbakan Erdogan'in korunmasi icin heba ediliyor.Koruyanlarin ihanet etmemesi garanti altina alinmak icin onlara kat kat fazla paralar ödeniyor.Bir ülkede ekmek parasi bulamayan,parasizliktan evlenemeyen,issizlikten coluk cocuguna bir cikolata götüremeyenler varken,basbakanin korunmasi icin resmi ve sivil 2000'in izerinde bir koruma ordusu hazir tutuluyor. Osmanli'da ki Yeniceri Ocagi,Padisahin güvenligi icin kurulmustu,sonunda neler oldugunu tarihlerden ögreniyoruz.Cünkü Türklere metelik vermeyip güvenmeyen Padisah Yenicerileri devsirmelerden seciyordu.yani Türk olmayanlardan.Bugün Ankara'da bakanliklarda calisan yüzlerce yabanci danisman ve Türkiye'de cirit atan yabanci ülke gizli servislerinin elemanlari aynen o devsirme Yenicerilere benziyor.Cünkü bunlar ait olduklari devletlerin Türkiye üzerindeki cikarlarini savunan basbakan Erdogan'in korummasinda da istihbarat görevi yapmaktalar. Suriyeli teröristler icin ögrencilerin harcliklarina göz diken Vali belli ki basbakanin gözdelerindendir cünkü o da basbakani gibi Suriyeli teröristlerin iyi yasamalarini arzuluyor. saygilarla Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2013 Özgür Suriye ordusunun ülkemizdeki Pkk örgütünden hiçbir farkı yoktur.İkiside aynı şekilde çalışır aynı tarzda eylem yaparlar.Sınırın dibinde veya dağlık bölgelerde saklanırlar.Vurkaç taktiği bu tür örgütlerin temel prensibidir.Hatta Pkk dışarıdan nasıl yardım aldıysa şimdide muhalifler yardım alıyor. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2013 Özgür Suriye ordusunun ülkemizdeki Pkk örgütünden hiçbir farkı yoktur.İkiside aynı şekilde çalışır aynı tarzda eylem yaparlar. Sınırın dibinde veya dağlık bölgelerde saklanırlar.Vurkaç taktiği bu tür örgütlerin temel prensibidir.Hatta Pkk dışarıdan nasıl yardım aldıysa şimdide muhalifler yardım alıyor. Bu isler boyledir. Birileri kendi cikari icin terorizmi beslemese, terorizm yasayamaz. O yuzden herkes kendi teroristine karsi cikar, karsi tarafin teroristini destekler. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2013 Bu isler boyledir. Birileri kendi cikari icin terorizmi beslemese, terorizm yasayamaz. O yuzden herkes kendi teroristine karsi cikar, karsi tarafin teroristini destekler. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Dün Yunanistan ve Güney Kibris,Suriye PKK'yi barindirip besliyordu,Türkiye'ye karsi.Bugün bile Yunanistan'da egitim alan PKK teröristleri var.AB Ülkeleri acik acik PKK ile Türkiye'ye karsi ittifak etmis gibiydiler.Sadece PKK ile mi,hayir dinci terör örgütleriylede iliski icindeydiler örnegin:Kaplancilar,11 Eylül saldirisindan sonra Kaplan Türkiye'ye iade edldi. Bugün se,Türkiye Suriye'ye karsi teröristleri destekliyor,sadece logistik degil ayni zaman da finanse de ediyor.Bugüne kadar 725 Milyon TL bu teröristlere harcanmistir.Türkiye yine Rusya'ya karsi CECEN teröristlerini desteklemistir. Gerek AB ve ABD gerek Türkiye'yi 11 yildir yöneten AKP iktidarinin nihai hedefi Kürdistan'in kurulmasidir.Terörün destekleyenlere karsi misilleme amacli desteklenmesi etik olmasa da bir haklilik payi olusturur.Ancak ülkeleri bölmek icin eger terör destekleniyorsa buna ihanet denir.Ihanet kavramini AB veya ABD icin kullanamayiz ama AKP icin kullanmamiz kacinilmazdir. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.