Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 demek o kadar uzak ya alakası yok be focalcim niye uzak olsun ama şimdiden sonra abi diye hitap etmemi istersen ederim Kankim hiç inandırı değildi nütfennn ya valla kankim doğru söylüyorum sen hiç focale abi dediğimi duydun mu (şimdi duydum dermiş ) Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 sen nasıl istersen çiçeğim ben şaka yapıyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Az önce duydum yani şimdi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 sen nasıl istersen çiçeğim ben şaka yapıyorum Az önce duydum yani şimdi kankim o duyan uzuvlarını kaybetmek istemessin dimi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Niyeki kankim bişey mi ima etmek istedin acep kankim sen bana :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 seni seviyorum kankim konumusa dönelim dedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Bende seni seviyorum kankim yine fırça yedik iyimi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 valla bende görememiştim ismimi... Ah canım üstadım ben sevmez miyim seni Eööm sen anladın anladın.. ordaki isim(ler)i Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ah canım üstadım ben sevmez miyim seni Eööm sen anladın anladın.. ordaki isim(ler)i canım sağol da,bana nıye ustad dedın hem ordakı ısımler kim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Sedelina yırtık çorap gibi heryerden cıkma Sen üstad deilsin bi defa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 işte sevginin farkı:(benim yüreğimden alıntıdır) sevmek için,anlamak için,acıları paylaşmak için,beraberce gülmek için; mekana,zamana,gerek yokmuş değil mi.. birbirinden uzakta olan insanlar da birbirini anlayabiliyormuş demekki.... her klavye başında ki sanal ve yalan söyleyen değilmiş demek ki... sevmek için görmek gerekmiyormuş demekki... sevmek için giyimine bakmak gerekmıyormuş demekki... sevmek için kıstaslar boşmuş demekki... çok farklı inançlardaki insanlarda bir noktada buluşabiliyormuş demekki.. hepimiz ayrı yerde,ayrı zamanda,ayrı mekanda yazıyoruz.bazen yanımızdakinın sorunumuzu sormadığı anda,biri burada soruyor..üzgün olduğumuzu yazılarımızdan anlıyoruz çoğu kez,bazen birinin boşver demesı bile yetıyor..cevap verıp yazması bile umut verıyor.hala insan varmış diye.. çıkarsız arkadaşlıkları yaşadım ben burada,üzüntümü paylaştım sizlerle yeri geldi size takıldım eğlendık,güldük..bazen o gülmeler sayesınde ben ertesı güne sevınçle başladım..belki de anlayışla yapılan,karşıdakı kızarmı dıye korkmadan oynanan oyunun verdiği mutluluktu..çunku burada biz dik..çünkü tüm doğallığımızla buradaydık..kalabalıkların ortasında gösteremediğimiz bizdik..sanki tüm çatlaklar burada toplanmış;türümün içinde olmak güzeldi çünkü bana kızmıyorlardı,yazdıklarımı açıklamam gerekmıyordu... duygusal başlıklarda da,içimi döktüğüm,derdımı paylaştığım arkadaşlar da oldu.en sıkıntılı anım da sormaları umut vermeleri bile çok güzeldi.. bırçok başlıkta da bilgilerimizi paylaştık,inancı ne olursa olsun ne güzelki düşünebilen araştırabilen arkadaşlarımız varmış dedim..inancı için zamanını verip;başka şeylerle de vakıt harcayabıleceği halde;burada inancını savunan arkadaşları da takdır ettım.. her ne kadar saygısız olan üyeler olduysa da,saygılılarımız yetti zaten bişeler yazmamıza.. asla ve asla;..... başkalarını kırmak için espri yapmadım kendımı daha bilgili göstermek için yazmadım kimseyi küçük görmedim.. kırdıklarım olduysa özür diliyorum sizleri seviyorum.isim vermeyeceğim..herkese sevgim başka bir türlü çünkü.. yazımı üzerine alınanlar zaten benim de ''en sevdiğim üyeler''dir... herşey için teşekkurler.. paylaştığınız için oyunlarda bana kızmadığınız için.. inanç farklılığına rağmen,dostluğu esırgemediğiniz için.. sıkıntılarımda sorduğunuz için.. sanalda da gerçek ve dürüst insanlar olduğunu da gösterdiğiniz için SİZLERİ SEVİYORUMMM (yaw veda gibi mi oldu ne?bi yere gittiğim felan yok sevinmeyın sizle daha çok uğraşcam.. gece gece ilhami mi geldi ne iyi döktürmüşüm..ya burda sussam bari yazının duygusallığını bozmayım dedım,dayanamadım gene ) Seni sevmemin,hiçbir sözüne kırılmamamın,yokken varlığını aramamın sebebi,sonunda hernekadar da sulandırmış olsan da Kişiliğinde barındırdığın bu ruh güzelliğin ve duygusallığın canımıniçi..Seni birtek ben değil hepimiz çok seviyoruz diyebiliyorum gönül rahatlığıyla.Bu yazıyı yazıp çıkacağım zira benim romantik tarafımı şahlandırdın ve bu durumdayken sulandırabilmemin ve espiri yapmamın imkanı yok.Geceye kadar bu ruh halimden kurtulup gelmeyi düşünüyorum.Hep sevgiyle kal Sedoş'um kek ustam arkadaşım canımıniçi.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 benim cok var sevdigim... avatarından dollayı yumote imzasından dolayı...aça yazdıklarından dolayı mineu teşekkürler güçlü ben herkesi seviyorum herkesiiiiiiiii Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 birbirinden uzakta olan insanlar da birbirini anlayabiliyormuş demekki.... ......... sevmek için görmek gerekmiyormuş demekki... ......... çıkarsız arkadaşlıkları yaşadım ben burada,üzüntümü paylaştım sizlerle ...... sizleri seviyorum.isim vermeyeceğim..herkese sevgim başka bir türlü çünkü.. yazımı üzerine alınanlar zaten benim de ''en sevdiğim üyeler''dir... herşey için teşekkurler.. paylaştığınız için oyunlarda bana kızmadığınız için.. inanç farklılığına rağmen,dostluğu esırgemediğiniz için.. sıkıntılarımda sorduğunuz için.. sanalda da gerçek ve dürüst insanlar olduğunu da gösterdiğiniz için SİZLERİ SEVİYORUMMM ne yaptın be sedoşcum ben alışkın değilim böyle salye-sü..k ağlamaya........ bende çook teşekkür ediyorum; seni çook seviyorum. madem başladık devam edelim...... kafamı dağıtmaya ihtiyacım olduğu zamanlarda beni güldürdünüz; yalnız olduğum gecelerde; belkide bilmeden yanlızlığımı paylaştınız; hesap sormadan; benimle muhabbet ettiniz..... size çook alıştım ve herbirinizi çook sevdim.... eğer yüzünüzdeki ufacık bir tebessüme neden olabildiysem ne mutlu bana.... aslında böyle edebiyet yapmayı pek sevmem ve gördüğünüz gibi kendimi pek ifade edemiyorumda;ama şunu çook iyi biliyorum ki; hayatıma iyiki girdi diyebileceğim ender insanlardansınız.... iyiki varsınız.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ne yaptın be sedoşcum ben alışkın değilim böyle salye-sü..k ağlamaya........ bende çook teşekkür ediyorum; seni çook seviyorum. madem başladık devam edelim...... kafamı dağıtmaya ihtiyacım olduğu zamanlarda beni güldürdünüz; yalnız olduğum gecelerde; belkide bilmeden yanlızlığımı paylaştınız; hesap sormadan; benimle muhabbet ettiniz..... size çook alıştım ve herbirinizi çook sevdim.... eğer yüzünüzdeki ufacık bir tebessüme neden olabildiysem ne mutlu bana.... aslında böyle edebiyet yapmayı pek sevmem ve gördüğünüz gibi kendimi pek ifade edemiyorumda;ama şunu çook iyi biliyorum ki; hayatıma iyiki girdi diyebileceğim ender insanlardansınız.... iyiki varsınız.... he gıss canım benimmm,bı helva muhabbetıyle başladı dostluğumuz.. ne güzel kırılmadan,rahatça eğlenebiliyoz bea. sizler olmadan sıkılıyorum.. senı sevıyooorummm bı daha dıyım mı Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ben duymadım biri beni mi seviyormuşş????........ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 catlak sedelinammmm benimm. Yazdıklarını ben de ustume alındım Sanırım da alınmam gerekiyor. Cunku biliyorsun ki canımsın. Çünkü biliyorum ki ben de senin canınımmm Birtanem cok guzel seyler yazmıssın. İnsan bunun karşılığında sana ne yazmak istese boşta kalır. yetmez yani kelimeler bu guzel yazının karşısına geçip bişeyler anlatmaya.. Sen cok guzel anlatmışsın zaten tatlımmmm. Ben de seni cok seviyorum. Anlatamayacağım kadar cok sevdiğim insanlardansın hem de bu kadar kısa zamanda... Senin pozitifliğin eminim ki buradaki herkesin uzerine geçiyordur. Eminim herkes seni benim kadar cok seviyor.... Sen bu forumun dunya tatlısısın beeee... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ALATURKA forumun çağdaşlarından ismi gibi Daha kimler kimler elbet hepsi de hoştur severim herkesi burada ismi geçenleri de geçemeyenleri de bu ne ola ki manidar sag olasin seninde maniler dehset yani... yaw kacindim hep buraya yazmaktan... bi ayirim yapmak cok zor ve tanimiorum cogu kisiyi zaten .. ama taniyabildigim kadariyla, daha dogrusu gözlemleyebildigim kadariyla... berceste focal cerenimoo gülsün Erdal Aktas sayman bilimselci Erdogan nazanozkan erbay sedelina angelflower natalia mysticriver ilbey bozan yam yam bay x men dipnot off say say bitmio yaaa, kisaca herkesi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 S evıyorum ama kımı E n tatlı birisini N asıl anlatsam sana İ lk harfıne baksana (lise yıllarına döndum bea) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 bu ne ola ki manidar sag olasin seninde maniler dehset yani... yaw kacindim hep buraya yazmaktan... bi ayirim yapmak cok zor ve tanimiorum cogu kisiyi zaten .. ama taniyabildigim kadariyla, daha dogrusu gözlemleyebildigim kadariyla... berceste focal cerenimoo gülsün Erdal Aktas sayman bilimselci Erdogan nazanozkan erbay sedelina angelflower natalia mysticriver ilbey bozan yam yam bay x men dipnot off say say bitmio yaaa, kisaca herkesi çok mutlu ettın çok teşekkurler Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 S evıyorum ama kımı E n tatlı birisini N asıl anlatsam sana İ lk harfıne baksana (lise yıllarına döndum bea) bu topice pek bi uymus ama en güzel yanit en nihayetinde ayrica rica edrim canim ne demek, okuduklarimdan yola cikiorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 bu topice pek bi uymus ama en güzel yanit en nihayetinde En nihayetinden kendime pay biçtim,zira genellemeyi bende sıksık yapıyorum.Teşekkürler.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 En nihayetinden kendim pay biçtim,zira genellemeyi bende sıksık yapıyorum.Teşekkürler.. evet okudum, ve en dogrusu bu en nihayetinde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 En nihayetinden kendime pasta biçtim,zira pasta görunce dayanamıyorum .Teşekkürler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Kız azıcık imzana uy da vicdanlı ol.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Herkes ben hariç herkesi sevio anlaşılan .......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.