Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Siyahx, gece yağmuru ve mineu tşk ederim yaprak dökümü bisde seni sevdik Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 tşk ederim yaprak dökümü bisde seni sevdik bilmezmiyim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 lüle lüle saçları olan... Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bilmem ki....söylesem mi? süleeee Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bir güler..bir ağlar..kahve müptelasıdır...arada bir fal kapar Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bir güler..bir ağlar..kahve müptelasıdır...arada bir fal kapar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yaprak Dökümü...hoşgeldin...ne güzel ismin var senin Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hoşbuldum ismim yaprak ordan türettim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bir güler..bir ağlar..kahve müptelasıdır...arada bir fal kapar ...tek kendine kapamaz ama falı.. Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ...tek kendine kapamaz ama falı.. şifreli Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 şifreli şifreli mi?...hemen kırdıralım o zaman Yaprakcım Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 şifreli mi?...hemen kırdıralım o zaman Yaprakcım evet kırdıralım zincirleri demü Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 meraklı yaprakçık..sanada bir fal kapatalım..tut dileğini.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Beni görünce aklına çizgi film gelen herkesi seviyorum Tsk ederim Ben de seni sevdim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 sevdiklerime seviyorum demiyeli uzun zaman olmuş: yeni farkettim bu forumda muhabbetimin olduğu herkesi seviyorum...yeni gelenleri de seviyorum tabii...malum istisnalar kaideleri bozmaz..... sedoşu gloria yı taurusu nathy i manidarı ewücümü......daha çook var ama yazamadım onlar kendilerini biliyor nasılsa..... onları biraz daha fazla seviyorum.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 sinir ettiklerimi severim.... O zaman beni hiç sevmiyorsun Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 O zaman beni hiç sevmiyorsun ben seviyorum ama........... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 sevdiklerime seviyorum demiyeli uzun zaman olmuş: yeni farkettim bu forumda muhabbetimin olduğu herkesi seviyorum...yeni gelenleri de seviyorum tabii...malum istisnalar kaideleri bozmaz..... sedoşu gloria yı taurusu nathy i manidarı ewücümü......daha çook var ama yazamadım onlar kendilerini biliyor nasılsa..... onları biraz daha fazla seviyorum.... Kurban olduğum,hoşgeldin. Bende seni çooook seviyorum.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ben seviyorum ama........... Oyy canıım ben de seni seviyorum gullum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 O zaman beni hiç sevmiyorsun doğru seni hiç sinir etmedim dimi... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 tan_vakti, sedelina, sardunyam, jön, politika, gılgames, pantheaaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Siyahx, gece yağmuru ve mineu teşekkürler yaprak dökümü :clower: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.