Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

o zaman en değerli torunun.

fazla gelemiyo buraya yasık.

ii tanımış oldum.

:cat:

Efet ağlarım bak.. :crying:

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

gülcüğüm hoşgeldin tatlım, özledimmm seni ben... Ne guzel seni görmek ne kadar hoşuma gitti bi bilsen :)

Gönderi tarihi:

gülcüğüm hoşgeldin tatlım, özledimmm seni ben... Ne guzel seni görmek ne kadar hoşuma gitti bi bilsen :)

:wub::wub:

teşekkür ederim gloriacığım inanki bende sevindim karşılaştığımıza ama niye bu kadar geç geldin yaaaa :angry: benim büt sınavım var birazdan ona gideceğim... :(

Gönderi tarihi:

:wub::wub:

teşekkür ederim gloriacığım inanki bende sevindim karşılaştığımıza ama niye bu kadar geç geldin yaaaa :angry: benim büt sınavım var birazdan ona gideceğim... :(

canım benim işteyim de ondan... Sen calıs sınavına biz nasılsa daha sonra gorusuruz... Guzel çalış heeee

Gönderi tarihi:

canım benim işteyim de ondan... Sen calıs sınavına biz nasılsa daha sonra gorusuruz... Guzel çalış heeee

15 dakka daha çalışsam bişey fark etmez herhalde.... :D

Gönderi tarihi:

Efet ağlarım bak.. :crying: [/color]

Hiii..Kıyabilirmiyim ben sana tatlım.Seni nasıl çok sevdiğimi biliyorsun sen,esmer güzelim benim.. :clover:

Gloria tam giderken mi geliyorsun bee,yağmur sen de ha.KAnkine selam sööle.. byee

Gönderi tarihi:

Herkescikleri çok seviyom :rolleyes: eminin sisde benimle aynı fikirdesinisdir -_- yani sisde beni çok seviyorsunusdur :w00t::huh::lol:

Gloriacım nerelerdesin sen öslettin kendini :hug:

canım benim ben de seni özledim valla... çok hem deee

Tauruscum, işteyim ya bi iki dakka oyle ara buldum girim bakim ne var ne yok dedim fazla vaktim yok zaten çıkcam ben de birazdan :)

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

aslında benim bu teknoloji aygıtı diye anılan makina sıyırmadan önce

senin fazla dediğinden çook daha fazla geliyorduk buraya, ama gel gör ki, internet cafelere muhtaç olduk.. :(:(

bilmemmi gül ben de daha yeni aldım pc 1yıl oldu.ondan önceki yıllara dayanarak soleyim gerçekten anlıyorum.

:(

Efet ağlarım bak.. :crying: [/color]

ağlamak serbest. :)

Gönderi tarihi:

Hiii..Kıyabilirmiyim ben sana tatlım.Seni nasıl çok sevdiğimi biliyorsun sen,esmer güzelim benim.. :clover:

Sen karışma elektro dedem beni çok sevio <_<

Ben de onu kocaman seviom :wub::w00t:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

Sen karışma elektro dedem beni çok sevio <_<

Ben de onu kocaman seviom :wub::w00t:

söylediğim herşeyde beni pişman etmesen olmas dimi naty :(

Gönderi tarihi:

Seviyorum :wub: Seviyor musun :D

Gönderi tarihi:
Ben de senii sefgiliiim

Sevdikçe gidiyor musun peki öyle olsuuuuun :(

:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.