Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 o zaman en değerli torunun. fazla gelemiyo buraya yasık. ii tanımış oldum. Efet ağlarım bak.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 gülcüğüm hoşgeldin tatlım, özledimmm seni ben... Ne guzel seni görmek ne kadar hoşuma gitti bi bilsen Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 gülcüğüm hoşgeldin tatlım, özledimmm seni ben... Ne guzel seni görmek ne kadar hoşuma gitti bi bilsen teşekkür ederim gloriacığım inanki bende sevindim karşılaştığımıza ama niye bu kadar geç geldin yaaaa benim büt sınavım var birazdan ona gideceğim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 teşekkür ederim gloriacığım inanki bende sevindim karşılaştığımıza ama niye bu kadar geç geldin yaaaa benim büt sınavım var birazdan ona gideceğim... canım benim işteyim de ondan... Sen calıs sınavına biz nasılsa daha sonra gorusuruz... Guzel çalış heeee Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 canım benim işteyim de ondan... Sen calıs sınavına biz nasılsa daha sonra gorusuruz... Guzel çalış heeee 15 dakka daha çalışsam bişey fark etmez herhalde.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Herkescikleri çok seviyom eminin sisde benimle aynı fikirdesinisdir yani sisde beni çok seviyorsunusdur Gloriacım nerelerdesin sen öslettin kendini Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Efet ağlarım bak.. [/color] Hiii..Kıyabilirmiyim ben sana tatlım.Seni nasıl çok sevdiğimi biliyorsun sen,esmer güzelim benim.. Gloria tam giderken mi geliyorsun bee,yağmur sen de ha.KAnkine selam sööle.. byee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Herkescikleri çok seviyom eminin sisde benimle aynı fikirdesinisdir yani sisde beni çok seviyorsunusdur Gloriacım nerelerdesin sen öslettin kendini canım benim ben de seni özledim valla... çok hem deee Tauruscum, işteyim ya bi iki dakka oyle ara buldum girim bakim ne var ne yok dedim fazla vaktim yok zaten çıkcam ben de birazdan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Olur söylerim abicim ne kısıon yaaa Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 aslında benim bu teknoloji aygıtı diye anılan makina sıyırmadan önce senin fazla dediğinden çook daha fazla geliyorduk buraya, ama gel gör ki, internet cafelere muhtaç olduk.. bilmemmi gül ben de daha yeni aldım pc 1yıl oldu.ondan önceki yıllara dayanarak soleyim gerçekten anlıyorum. Efet ağlarım bak.. [/color] ağlamak serbest. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Hiii..Kıyabilirmiyim ben sana tatlım.Seni nasıl çok sevdiğimi biliyorsun sen,esmer güzelim benim.. Sen karışma elektro dedem beni çok sevio Ben de onu kocaman seviom Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Sen karışma elektro dedem beni çok sevio Ben de onu kocaman seviom söylediğim herşeyde beni pişman etmesen olmas dimi naty Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Seviyorum Seviyor musun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Seviyorum Seviyor musun Ben de senii sefgiliiim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ben de senii sefgiliiim Sevdikçe gidiyor musun peki öyle olsuuuuun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 kankiiiiiiiiiimmmmmm göremiyorum toprağım ne var o resimde göremiyorum ben Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 küstüm sana ben yokum burada. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Ah canım benim tşkler kankiiiiiiiiiimmmmmm ,göremiyorum toprağım ne var o resimde göremiyorum ben Ne var ne bağırıon kankim kıss kime diyom ben Kime dion kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.