Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Kral bizde çene ne gezer ağzımız var dilimiz yok bizim Evet bisim dilimiz yok hatta küçük dilimizle konuşuoz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Tabi tabiii sizin ağzınız var diliniz yok hatta küçük dilinizde yok canım.. Hani diyaframdan sessiz sesiz konuştuğunuzu da biliyorum daaa.. Ya birde diliniz olsaydı napardık mazallah..!! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ben herkesi çokkk sewdim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bende senin bizi sevmeni sevdim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Bende onun bizi sevmesini sevdim... Hatta sayın tan vakti (şafak sökme anı) sizin onun için söylediğiniz "bende senin bizi sevmeni sevdim" demenizide sevdim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yaşasıınn herkes beni sewdiii Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sıcak kanlı oluşunu sevdim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sıcak kanlı oluşunu sevdim teşekkürler teşekkürler sizler d eölesiniz ben de sizi o yüsden sewdim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ben de artık herkesi seviyorum........ Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 teşekkürler teşekkürler sizler d eölesiniz ben de sizi o yüsden sewdim teşekkürler bizden sana çabuk ısındığın için Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yemyeşim bizde seni sevdik yalanım varsa ne olim.. Sana kısaca yem diyebilirmiyim.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bence yem yerine yemiş desek hiç olmazsa sondakini ters söylemiş oluruz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yemye desek.. Ama ozaman yem yemekten emirmi olur.. Biz genede üşenmeyelim yemyeşil diyelimolmazmı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 en en en en çookk sevdiğim üye... sarı çizmeli mehmet ağa... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sarı çizmeli mehmet ağa... Gel bize bazı bazı, bu ne biçim lacivert Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 en sevdiğim üye figgaro ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 O beni sıksık unutsada ben unutmam... ALATURKA ba ba ba, sen diger topcilere bakmiosun herhal Sedat efendi portakal topicinde seni ve bir kac arkadasi tüm olan bitenden ayri gayri tutmustum oysaki... :B ama yok yok sen hep olumsuzluklari görmeye devam et... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 herkesı sevıyorum ama: gece vardıyasını ayrı bı sevıyorum açıkçası.canlarım benimmm yaaa iyiki varsınız çok duygulandım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 herkesı sevıyorum ama: gece vardıyasını ayrı bı sevıyorum açıkçası.canlarım benimmm yaaa iyiki varsınız çok duygulandım Senin bu küçük patlamaların var ya bitiriyo beni ha.. Bende gece Team'ini ayrı bi seviyorum.Ama Sedoş ve Gloria ayrı.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 herkesı sevıyorum ama: gece vardıyasını ayrı bı sevıyorum açıkçası.canlarım benimmm yaaa iyiki varsınız çok duygulandım gece vardiyası sen cok yaşa beeeeeee Canlarımm benim yaaaaa... Sizin için uykusuz kalmaya ve sabah ölü gibi kalkıp, morarmış göz altlarıyla işe gitmeye bile bayılıyorummm... Yeriniz ayrııı... Tauruscugum, Sedelinammmm iyi ki de varsınız.... Digerleri gelseydi onlara da iyi ki varsınız derdim ama onlar yoklar şimdi sizi cok amaaaa cokkkkk seviyorummm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 burda olmasada bağları koparmadığımız sardunyam onu çok sevıyorum Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Lostsoula hayranım.. Sevmediğim bi kaç kişi var onlarda kendilerini bilirler zaten.. Sevdiklerimi ise sığdıramam buraya.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ilk 30 kişiyi yas bence Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Bende gündüz teamını seviyorum.. Ha birde taam var o da yemek.. (arapça) WE ARE SAYİNG THAT TEAM LOVE... Saygılar-sevgiler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.