Φ xminex Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Taurus : Benim babacım.. En saygı duyduğum insan..sedelina : Onu, foruma üye olmadan önce sevmiştim hala seviyorum.. gloria : Çok sıcakkanlı bir kişiliği var.. Canım ablamm.. yumote : Tatlışımm.. Sevecen biri.. Ayrıca benim gibi anime hastası.. sardunyam : Forumun olmassa olmazı.. gece yağmuru : Sabah sabah seda sayan Seviyorum bu kızı.. mineu : Hanım hanımcık tabi gece ablam olmazsa.. siyahx : Bay clooney.. Forum karizması.. egzorsist : Ramazan ayı geliyor aklıma.. sen estikçe.. : Forumun 2. kelebeki.. lilac : Çok şeker cicim o benim.. xminex: Sabahları çok karşılaştığım tatlışş 3... leyla24 : Sıcakkanlı sevecen üyelerden birtanesi.. jön : Kahve canavarı.. Şu aralar fazla istemiyor ama.. kleopatra : Salıncağıma göz diken... iyi biri.. hayalperest : Arkadaş kökenli ............. nati : Onla kavga etmeyi seviyorumm... gülsün : Sevdiğim bir forumdaşım.. eren : Anlatılmaz, dinlenilir.. erbay : Dürüst olduğu kadar espirili.. marti_name : Bence duygu adamı.. Çok sevdiklerimden.. bohem : Canım ablalarımdan.. Her sözü altın portakal ödülü değerinde benim için.. cyrano : Muhabbetimiz tartışmamız olmamasına rağmen iletilerden tanımladığım, iyi bir kişilik.. mosyna : G.S.F. mezunu babasına sözde sorular sorucaktı.. diloş : Avatarına bayıldığım sevdiğim üyelerden.. ipek : İletilerini clover la süslemesi çok hoş.. tatlışımm... fıstıkımm... öptümm seni kocamannn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 yok yok azıcıkın grip olmuşum sanırım... cuma günü dışardaydım bi arkadaşımla üşüttüm galiba ince giyinmiştim ondan olsa gerek Bu mu hastayım dediğin yaa.. Biraz C vitamini,bol su ve 2 gün istirahatla geçer.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Bu mu hastayım dediğin yaa.. Biraz C vitamini,bol su ve 2 gün istirahatla geçer.. teşekkür ederim aysumcumm taurus sen bilmezsin ben boyle 5 yılda bi hasta olurum hasta olunca da yataktan kalkamam ilaç c vitamini falan hak getire yani... korktugum bu başka bişi degil... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Taurus : Benim babacım.. En saygı duyduğum insan..sedelina : Onu, foruma üye olmadan önce sevmiştim hala seviyorum.. gloria : Çok sıcakkanlı bir kişiliği var.. Canım ablamm.. yumote : Tatlışımm.. Sevecen biri.. Ayrıca benim gibi anime hastası.. sardunyam : Forumun olmassa olmazı.. gece yağmuru : Sabah sabah seda sayan Seviyorum bu kızı.. mineu : Hanım hanımcık tabi gece ablam olmazsa.. siyahx : Bay clooney.. Forum karizması.. egzorsist : Ramazan ayı geliyor aklıma.. sen estikçe.. : Forumun 2. kelebeki.. lilac : Çok şeker cicim o benim.. xminex: Sabahları çok karşılaştığım tatlışş 3... leyla24 : Sıcakkanlı sevecen üyelerden birtanesi.. jön : Kahve canavarı.. Şu aralar fazla istemiyor ama.. kleopatra : Salıncağıma göz diken... iyi biri.. hayalperest : Arkadaş kökenli ............. nati : Onla kavga etmeyi seviyorumm... gülsün : Sevdiğim bir forumdaşım.. eren : Anlatılmaz, dinlenilir.. erbay : Dürüst olduğu kadar espirili.. marti_name : Bence duygu adamı.. Çok sevdiklerimden.. bohem : Canım ablalarımdan.. Her sözü altın portakal ödülü değerinde benim için.. cyrano : Muhabbetimiz tartışmamız olmamasına rağmen iletilerden tanımladığım, iyi bir kişilik.. mosyna : G.S.F. mezunu babasına sözde sorular sorucaktı.. diloş : Avatarına bayıldığım sevdiğim üyelerden.. ipek : İletilerini clover la süslemesi çok hoş.. Hii..Güzel kızım yine Nick değiştirmiş.. Ben de seni seviyorum Yeşim'cim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 yumote : Tatlışımm.. Sevecen biri.. Ayrıca benim gibi anime hastası.. benim bi tatlışım vardı bana tatlış diyen (olivia adı) ona benzettim ben seni yaw öle mi acaba ben de seni tatlışımmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 jön, marcus, politika, kaan bebeto, siyahx, egzorsist, empati, murti san... yüreklerinden ötürü seviyorum Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Taurus : Benim babacım.. En saygı duyduğum insan..sedelina : Onu, foruma üye olmadan önce sevmiştim hala seviyorum.. gloria : Çok sıcakkanlı bir kişiliği var.. Canım ablamm.. yumote : Tatlışımm.. Sevecen biri.. Ayrıca benim gibi anime hastası.. sardunyam : Forumun olmassa olmazı.. gece yağmuru : Sabah sabah seda sayan Seviyorum bu kızı.. mineu : Hanım hanımcık tabi gece ablam olmazsa.. siyahx : Bay clooney.. Forum karizması.. egzorsist : Ramazan ayı geliyor aklıma.. sen estikçe.. : Forumun 2. kelebeki.. lilac : Çok şeker cicim o benim.. xminex: Sabahları çok karşılaştığım tatlışş 3... leyla24 : Sıcakkanlı sevecen üyelerden birtanesi.. jön : Kahve canavarı.. Şu aralar fazla istemiyor ama.. kleopatra : Salıncağıma göz diken... iyi biri.. hayalperest : Arkadaş kökenli ............. nati : Onla kavga etmeyi seviyorumm... gülsün : Sevdiğim bir forumdaşım.. eren : Anlatılmaz, dinlenilir.. erbay : Dürüst olduğu kadar espirili.. marti_name : Bence duygu adamı.. Çok sevdiklerimden.. bohem : Canım ablalarımdan.. Her sözü altın portakal ödülü değerinde benim için.. cyrano : Muhabbetimiz tartışmamız olmamasına rağmen iletilerden tanımladığım, iyi bir kişilik.. mosyna : G.S.F. mezunu babasına sözde sorular sorucaktı.. diloş : Avatarına bayıldığım sevdiğim üyelerden.. ipek : İletilerini clover la süslemesi çok hoş.. eskiden bu listede bana yer vermeye gerek bile gozmezdi bazı insanlar... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 jön, marcus, politika, kaan bebeto, siyahx, egzorsist, empati, murti san... yüreklerinden ötürü seviyorum teşekkürler sardunyacığım sardunyam ,yumote,taurus,ewücüm,aysum aklıma gelenler şimdilik bunlar daha var ama şimdilik bunklar Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 en çok kendimi seviyorum..... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 siyahx : Bay clooney.. Forum karizması.. teşekkürler arkadaşım jön, marcus, politika, kaan bebeto, siyahx, egzorsist, empati, murti san... yüreklerinden ötürü seviyorum Bende seni seviyorum kız abla Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 lilac : Çok şeker cicim o benim.. kısss karıştırmışsın sen benim cicimsin ben senin kuşunum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 biliyorum siyahx o güzel yüreğin hiç daralmasın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 teşekkürler sardunyacığım sardunyam ,yumote,taurus,ewücüm,aysum aklıma gelenler şimdilik bunlar daha var ama şimdilik bunklar canım biz deeeee Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ben yine en çok kendimi seviyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 teşekkürler sardunyacığım sardunyam ,yumote,taurus,ewücüm,aysum aklıma gelenler şimdilik bunlar daha var ama şimdilik bunklar Taurus'tan sana kucak dolusu sevgiler arkadaşım.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 egzorsist : Ramazan ayı geliyor aklıma.. bende seni seviyorum yeşim jön, marcus, politika, kaan bebeto, siyahx, egzorsist, empati, murti san... yüreklerinden ötürü seviyorum şu forumda, en rahat sevdiğimi söyleyebildiğim ve gerçekten bir abla gibi hissettiğim tek kişi olman nedeniyle bende seni kalbinden vede sevginden ötürü çok seviyorum ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 diloş, frozen, leyla, minex, yumote, paula, sedelina, gloria, olivia, mineu, gece yağmuru, suheda, sen estikçe ben titrerim, natalia, lilac, prenses... güzel ve insancıl özlerini seviyorum... birde akıllarını... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 diloş, frozen, leyla, minex, yumote, paula, sedelina, gloria, olivia, mineu, gece yağmuru, suheda, sen estikçe ben titrerim, natalia, lilac, prenses... güzel ve insansıl özlerini seviyorum... birde akıllarını... ayyy yerimmm ben senii yaa... canımmm ablacımm.. BEN DE SENİİ ÇOOOOK SEVİYORUMM... kalbininn güselleğinii,zarafetini.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sardunyam, natalia,erbay, mineu,gece yağmuru, yumote,taurusmutis,lilac, murtisan çook seviyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 beni sevenler bilinki erbayda sizi seviyor öle yalandan değil harbiden.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 diloş, frozen, leyla, minex, yumote, paula, sedelina, gloria, olivia, mineu, gece yağmuru, suheda, sen estikçe ben titrerim, natalia, lilac, prenses... güzel ve insancıl özlerini seviyorum... birde akıllarını... çalıkuşun da seni seviyor canım benim hem de herşeyinle sen olduğun için sardunyam, natalia,erbay, mineu,gece yağmuru, yumote,taurusmutis,lilac, murtisan çook seviyorum sevilmez mi hiç canım aysumum bu aralar özletti ama neyse Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 kleopatra : Salıncağıma göz diken... iyi biri.. tşkler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sardunyam, natalia,erbay, mineu,gece yağmuru, yumote,taurusmutis,lilac, murtisan çook seviyorum Kendi adıma ben de seni çok seviyorum Aysum'cum.. beni sevenler bilinki erbayda sizi seviyor öle yalandan değil harbiden.... Erbay'ım benim beee..Seni sevmeyenin aklına şaşayım.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 nedense bu konuda çok zorlanıyorum (itiraf bölümüne mi yazsaydım) o kelimeyi söyleyemiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.