Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 16 yıl seni zaten sevdiğimi biliyorsun?ama o başka Benim heralde dimii "o başka" ah canımmmm ben de seni çok seviyorum
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 16 yıl Benim heralde dimii "o başka" ah canımmmm ben de seni çok seviyorum yeeess yeeessss ama o başkaa
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl yeeess yeeessss ama o başkaa Hııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl ben ben yine ben kendimi sevmesem baskalarni sevmeyi bilmezmisim annem oyle diyo
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl usttekı hatunu bende çok seviyorum o hatunu ama yok o ya çok da özledim. bide sedelinayı da çok seviyorum ben
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 16 yıl bende çok seviyorum o hatunu ama yok o ya çok da özledim. bide sedelinayı da çok seviyorum ben
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 16 yıl kımse alınmasın ama ben forumda en cok ama en cok bursercanı sevıyom. cok sırın bırı demı arkadesler
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 16 yıl kımse alınmasın ama ben forumda en cok ama en cok bursercanı sevıyom. cok sırın bırı demı arkadesler
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl hemen sayam...yayamaz,bursercan,angel...bunlar benim canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl hemen sayam...yayamaz,bursercan,angel...bunlar benim canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende seni sefiom ama sercani degil
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Maviyi ben daha çok seviyorum, lütfen aradan çekiliniz. maviyi sevenler cok zaten burda ben cekilsem baskasi onune cikar
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Ben çekileyim o zaman, buraya kadarmış her şey, elveda dünya, elveda hayat...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl En sevdiğim üye Mavi, çok kibar çünkü. bende seni sefiom ama sercani degil Maviyi ben daha çok seviyorum, lütfen aradan çekiliniz. maviyi sevenler cok zaten burda ben cekilsem baskasi onune cikar Ben çekileyim o zaman, buraya kadarmış her şey, elveda dünya, elveda hayat... Forumda en sevdiğim üye bursercan Arkadaşlar süpersiniz Ben özellikle sizleri sefiyom.Domuzbağı bursercanı sefme,hakketmiyo
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl arkadaslar o kadar cok arkmadan konusmussunuz kı yazamadım bı turlu bende seni sefiom ama sercani degi Domuzbağı bursercanı sefme,hakketmiyo yav bu usak sıze ne ettı yav soyleyın da sevmenız ıcın ne edeyım soyleyın bakım Forumda en sevdiğim üye bursercan valla sende olmasan seven olmayacak.erkek dayanısması kızlar gorunnn
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl En sevdiğim üye En sevdiğim üye bir kadın, diye başlamak istiyorum bazen. Sola yatık yazmamayı öğretmiştiler bana, kalbimin olduğu yöne eğilmedim o günden beri. Korktum, kaçtım ondan. Sol elle yazmak bile sakıncalıydı ki sol elle düşünmek, sol taraftaki o hayvanı harekete geçirmek zaten yasaktı. Bu yüzden en sevdiğim üye bir kadın diye başlayamıyorum. Çünkü sevdiğimi nasıl anlatacağımı eskisi kadar iyi bilmiyorum. Bildiğim şeyler var elbet. Gidişinin çok koyduğu gerçeğinden bahsetmeye ne dersin? Dokuz saat olmuş biliyor musun? Dokuz koca saat sonra gidişini kime anlatabilirim ki? Bir ölümden farkı nedir bu gidişin? Kelime oyunlarının iflah olmaz kazananı olduğum kadar bu oyunların sonuçlarına katlanan hep bendim. Belki de tüm o oyunların şarapnel parçası bizimse yaralananlar olduğumuz bu saldırı bir gün geçer. O güne dek en sevdiğim üye bi kadın diye başlayamıyorum. O güne dek biliyorum ki o üç kelimeli şeyi içimize kim ya da ne yazdıysa acı çekmemizi istiyor olmalı.
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl valla domuzbagı soyledıklerının cogunu anlayamadım sanırım bu satte okdugum ıcındır ama en azından son paragrafta yazılan seyı cok ıyı anladım
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl ben en cok Adminlerimizi seviyorum onlar olmasaydi bu guzel forum olmucakti
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.