Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 seni zaten sevdiğimi biliyorsun?ama o başka Benim heralde dimii "o başka" ah canımmmm ben de seni çok seviyorum Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Benim heralde dimii "o başka" ah canımmmm ben de seni çok seviyorum yeeess yeeessss ama o başkaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 yeeess yeeessss ama o başkaa Hııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 ben ben yine ben kendimi sevmesem baskalarni sevmeyi bilmezmisim annem oyle diyo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 üstteki üyeyi hiç tanımam ne sevecem usttekı hatunu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 usttekı hatunu bende çok seviyorum o hatunu ama yok o ya çok da özledim. bide sedelinayı da çok seviyorum ben Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 bende çok seviyorum o hatunu ama yok o ya çok da özledim. bide sedelinayı da çok seviyorum ben Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 kımse alınmasın ama ben forumda en cok ama en cok bursercanı sevıyom. cok sırın bırı demı arkadesler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 kımse alınmasın ama ben forumda en cok ama en cok bursercanı sevıyom. cok sırın bırı demı arkadesler Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 en sevdıgım uye vıp uyelerıdır Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 hemen sayam...yayamaz,bursercan,angel...bunlar benim canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 En sevdiğim üye Mavi, çok kibar çünkü. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 hemen sayam...yayamaz,bursercan,angel...bunlar benim canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende seni sefiom ama sercani degil Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Maviyi ben daha çok seviyorum, lütfen aradan çekiliniz. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Maviyi ben daha çok seviyorum, lütfen aradan çekiliniz. maviyi sevenler cok zaten burda ben cekilsem baskasi onune cikar Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Ben çekileyim o zaman, buraya kadarmış her şey, elveda dünya, elveda hayat... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Forumda en sevdiğim üye bursercan Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 En sevdiğim üye Mavi, çok kibar çünkü. bende seni sefiom ama sercani degil Maviyi ben daha çok seviyorum, lütfen aradan çekiliniz. maviyi sevenler cok zaten burda ben cekilsem baskasi onune cikar Ben çekileyim o zaman, buraya kadarmış her şey, elveda dünya, elveda hayat... Forumda en sevdiğim üye bursercan Arkadaşlar süpersiniz Ben özellikle sizleri sefiyom.Domuzbağı bursercanı sefme,hakketmiyo Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 arkadaslar o kadar cok arkmadan konusmussunuz kı yazamadım bı turlu bende seni sefiom ama sercani degi Domuzbağı bursercanı sefme,hakketmiyo yav bu usak sıze ne ettı yav soyleyın da sevmenız ıcın ne edeyım soyleyın bakım Forumda en sevdiğim üye bursercan valla sende olmasan seven olmayacak.erkek dayanısması kızlar gorunnn Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 En sevdiğim üye En sevdiğim üye bir kadın, diye başlamak istiyorum bazen. Sola yatık yazmamayı öğretmiştiler bana, kalbimin olduğu yöne eğilmedim o günden beri. Korktum, kaçtım ondan. Sol elle yazmak bile sakıncalıydı ki sol elle düşünmek, sol taraftaki o hayvanı harekete geçirmek zaten yasaktı. Bu yüzden en sevdiğim üye bir kadın diye başlayamıyorum. Çünkü sevdiğimi nasıl anlatacağımı eskisi kadar iyi bilmiyorum. Bildiğim şeyler var elbet. Gidişinin çok koyduğu gerçeğinden bahsetmeye ne dersin? Dokuz saat olmuş biliyor musun? Dokuz koca saat sonra gidişini kime anlatabilirim ki? Bir ölümden farkı nedir bu gidişin? Kelime oyunlarının iflah olmaz kazananı olduğum kadar bu oyunların sonuçlarına katlanan hep bendim. Belki de tüm o oyunların şarapnel parçası bizimse yaralananlar olduğumuz bu saldırı bir gün geçer. O güne dek en sevdiğim üye bi kadın diye başlayamıyorum. O güne dek biliyorum ki o üç kelimeli şeyi içimize kim ya da ne yazdıysa acı çekmemizi istiyor olmalı. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 valla domuzbagı soyledıklerının cogunu anlayamadım sanırım bu satte okdugum ıcındır ama en azından son paragrafta yazılan seyı cok ıyı anladım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Ben de anlamadım zaten, sorun yok! Ne demişim ben sahi, yahu? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 ben en cok Adminlerimizi seviyorum onlar olmasaydi bu guzel forum olmucakti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.