Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Aslında buda senin için az ama artık idare et sanal buralar Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 ben.. gerçeğini istiyorum.. ama hani alcaktın luci.... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Haydaa ne saman dedim kıs alacam diye Neyse fark etmes alırıs çiçekle korkutamazsın beni Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 kim kimi korkutuyoo.. orasını allah bilir... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Sen takıldın avartara ama hade hayırlısı Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 bak benim avatarıma ne kadar sıcak kanlı..... bi de seninkine... ama sen sevosan möhüm deel... ben de alışır giderim... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Ya ben senin avartarının daha ne olduğunu çözemedim kiiii Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 bebiş deniz teyzesine benziyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 ama ben nirdeyim Dışlanmış hissediyorum bir gsli yok mu yahu Ben de topusunu severim olmaz mı sarı şekerim seni seviyorum mineu ben de seni seviyorum kardeşim bebiş deniz teyzesine benziyor bebişde seni seviyor teysesi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Biraz uzun bir liste olacak ama umarım kimseyi unutmamışımdır kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann , RAMAZAN DAVULCUSU , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy , Ankaralı Namık , KURBANLIK KOÇ , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Biraz uzun bir liste olacak ama umarım kimseyi unutmamışımdır kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann , RAMAZAN DAVULCUSU , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy , Ankaralı Namık , KURBANLIK KOÇ , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum Mineu seni burada tekrar görmek çok güzel ablacım,teşekkür ederim ben de seni çok seviyorum Seni ve tatlı bebişi öpüyorum Ben de bütün arkadaşlarımı seviyorum. Ama en ennnnnnnn sevdiğim üye Kiraz Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Mineu seni burada tekrar görmek çok güzel ablacım,teşekkür ederim ben de seni çok seviyorum Seni ve tatlı bebişi öpüyorum Ben de bütün arkadaşlarımı seviyorum. Ama en ennnnnnnn sevdiğim üye Kiraz Torpil yapıyorsunuz sayın Radya şaka şaka çok iyi tahmin ediyorum ben o sevgiyi. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Torpil yapıyorsunuz sayın Radya şaka şaka çok iyi tahmin ediyorum ben o sevgiyi. Tahminle olmaz Sayın Godzi o öyle bir sevgi ki,yaşamadan tam bilemezsin Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Tahminle olmaz Sayın Godzi o öyle bir sevgi ki,yaşamadan tam bilemezsin varyaaaaa biliyrodum böyle yazacağını Ben zaten "tahmin" sözcüğünü bi yazdım bi sildim.Amann neyse dedim. Yani tabi bazı şeyler yaşamadan anlaşılamaz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 varyaaaaa biliyrodum böyle yazacağını Ben zaten "tahmin" sözcüğünü bi yazdım bi sildim.Amann neyse dedim. Yani tabi bazı şeyler yaşamadan anlaşılamaz. Allah yaşamayı sana da nasip etsin inşallah godzicim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Mineu seni burada tekrar görmek çok güzel ablacım,teşekkür ederim ben de seni çok seviyorum Seni ve tatlı bebişi öpüyorum Ben de bütün arkadaşlarımı seviyorum. Ama en ennnnnnnn sevdiğim üye Kiraz tekrar burada olmak da çok güzel ablacım, bende seni öpüyorum Bu arada Kiraz'ı bizde çok seviyoruz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Iki yemegimi beyenmeyen kisileri kisa zamanda sevdim 3 kisiyede sonsus saygim oldu ve dusundumu demeden onlar dedi yeni bilimler ogrettiler. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Biraz uzun bir liste olacak ama umarım kimseyi unutmamışımdır kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann , RAMAZAN DAVULCUSU , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy , Ankaralı Namık , KURBANLIK KOÇ , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum tesekkur ederım ablam lıstede bende varım he he he arkadaslar lıstede adınız yoksa key mudurlugne basvurun ıtaıraz hakkınız var Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Iki yemegimi beyenmeyen kisileri kisa zamanda sevdim 3 kisiyede sonsus saygim oldu ve dusundumu demeden onlar dedi yeni bilimler ogrettiler. kıss angel o 3 kısının arasında ve en basta ben yoksam sen bıttın demektır bu arada bu lıste ne zman acıklanacak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 ben bittim o zaman yoksun o 3 kisinin icinde Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 tamam angel sakın bır daha benı arama ayrılalım pesımı bırak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 demek oyle beyefendi ayril tamam ayrildik yani dostluk filan yok he pardon pesi birak diyince pesinden yazmamam gerek demi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Biraz uzun bir liste olacak ama umarım kimseyi unutmamışımdır kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann , RAMAZAN DAVULCUSU , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy , Ankaralı Namık , KURBANLIK KOÇ , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum bukadar ismi nasıl aklında tuttun teşekkur edıyorum canım bende seni çok sevıyorum.bebeğin hayırlı olsun. takıp edemedım buraları..uzun süredır hastaydım ameliyat vs. derken böyle koptuk buralardan öpüyorum canım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 ya bak onu eklemeyı unutmusum angel pesımden yazma dıye de ya espırlıerıne en cok bayıldıgım kısı olarak :godzılla en sevdıgım (dıger ablalar alınmasın lutfen) :mıneu,radya (ıkı kısı daha var yazmıyım ben onları ) en sevdıgım tartısmacı:efendı turkler(fotolarına da bayılıyorum ) en sevdıgım kadım dostum :yayamazve farelerı konusmaktan sohbet etmekten hosalandıklarım:jön,mavı olmayan ,angel,xprensesx aysum,sen estıkce vs.. aslınmda cok kısı varda aklıma gelmıyo valla.ozur dılerım sımdıden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.