Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
20286172jp2.gif

ama ben nirdeyim :(

Dışlanmış hissediyorum bir gsli yok mu yahu

Ben de topusunu severim

olmaz mı sarı şekerim :) seni seviyorum :wub:

mineu ;)

ben de seni seviyorum kardeşim ;)

bebiş :blushing::wub: deniz teyzesine benziyor :wub:

bebişde seni seviyor teysesi :wub:

Gönderi tarihi:

Biraz uzun bir liste olacak ama umarım kimseyi unutmamışımdır :rolleyes:

kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann :) , RAMAZAN DAVULCUSU :) , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses :) , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy :) , Ankaralı Namık :) , KURBANLIK KOÇ :) , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen :) , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:
Biraz uzun bir liste olacak ama umarım kimseyi unutmamışımdır

kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann , RAMAZAN DAVULCUSU , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy , Ankaralı Namık , KURBANLIK KOÇ :) , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen :) , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum :wub:

Mineu seni burada tekrar görmek çok güzel ablacım,teşekkür ederim ben de seni çok seviyorum :hug:

Seni ve tatlı bebişi öpüyorum :kiss::flowers:

Ben de bütün arkadaşlarımı seviyorum.

Ama en ennnnnnnn sevdiğim üye Kiraz :wub:

Gönderi tarihi:
Mineu seni burada tekrar görmek çok güzel ablacım,teşekkür ederim ben de seni çok seviyorum :hug:

Torpil yapıyorsunuz sayın Radya :D

şaka şaka

çok iyi tahmin ediyorum ben o sevgiyi.

Gönderi tarihi:
Torpil yapıyorsunuz sayın Radya :D

şaka şaka

çok iyi tahmin ediyorum ben o sevgiyi.

Tahminle olmaz Sayın Godzi :D

o öyle bir sevgi ki,yaşamadan tam bilemezsin :wub:

Gönderi tarihi:
Tahminle olmaz Sayın Godzi :D

o öyle bir sevgi ki,yaşamadan tam bilemezsin :wub:

varyaaaaa biliyrodum böyle yazacağını

Ben zaten "tahmin" sözcüğünü bi yazdım bi sildim.Amann neyse dedim. :D Yani tabi bazı şeyler yaşamadan anlaşılamaz.

Gönderi tarihi:
varyaaaaa biliyrodum böyle yazacağını

Ben zaten "tahmin" sözcüğünü bi yazdım bi sildim.Amann neyse dedim. :D Yani tabi bazı şeyler yaşamadan anlaşılamaz.

:lol:

Allah yaşamayı sana da nasip etsin inşallah godzicim :)

Gönderi tarihi:

tekrar burada olmak da çok güzel ablacım, bende seni öpüyorum :hug: Bu arada Kiraz'ı bizde çok seviyoruz :D

Gönderi tarihi:

kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann :) , RAMAZAN DAVULCUSU :) , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses :) , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy :) , Ankaralı Namık , KURBANLIK KOÇ :) , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum :wub:

tesekkur ederım ablam lıstede bende varım he he he :D

arkadaslar lıstede adınız yoksa key mudurlugne basvurun ıtaıraz hakkınız var :D

Gönderi tarihi:
Iki yemegimi beyenmeyen kisileri kisa zamanda sevdim

3 kisiyede sonsus saygim oldu ve dusundumu demeden onlar dedi yeni bilimler ogrettiler.

kıss angel o 3 kısının arasında ve en basta ben yoksam sen bıttın demektır :D

bu arada bu lıste ne zman acıklanacak :D:lol::lol:

Gönderi tarihi:

kankim, ece ablam, toprağım naty,taurus abim, sardunyam, sedoş, sedat abi, erbayum, egzo, meydünüm, sarı şekerim, ahmet kardeşim, azizilturco, seynepp, frosenim, GÜLSÜN, AÇA'm, leylam, gloriam, cyrano, sen estikçe, yumoşum, diloşum, golgim, kaptan focal, sayman abi, karçiçeğim, siyahx, murti, arman, angel ablam, güzelim yazım, gull, ilbey abim, lilac, larsie serkan, bircem, mizyalim, paulam, bursercan, cerenimom, lucifer, tan abim, deniz kızım, yufkam yüreğim, yeşil su, ilyadam, adrenalin toprağım, denizimu, adaşım xminex, femalex, Erdal abi, ipek, günışığı, Taylan Abi, MERVE, candide, verdinazım, mr.su, artos, xprensesx, Radya ablam, guestgirl, fosforlu cevriye, Düldül, abdulselam, AZAT'ım, EMRE KEMER, Seda Sayann :) , RAMAZAN DAVULCUSU :) , JURON, morg bekçisi, YALAN MAKİNASI, Turist Ömer, alfa+beta, harbikızsevda, mistral, mystic river, İbrahim Tatlıses :) , ZplarkenVraklayanKurbaa, Bülent Ersoy :) , Ankaralı Namık :) , KURBANLIK KOÇ :) , PUİK, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen :) , Ege'm ve Küçük Emrah hepinizi çok seviyorum :wub:

bukadar ismi nasıl aklında tuttun :P teşekkur edıyorum canım bende seni çok sevıyorum.bebeğin hayırlı olsun. takıp edemedım buraları..uzun süredır hastaydım ameliyat vs. derken böyle koptuk buralardan

öpüyorum canım

Gönderi tarihi:

ya bak onu eklemeyı unutmusum angel pesımden yazma dıye de :D

ya espırlıerıne en cok bayıldıgım kısı olarak :godzılla

en sevdıgım (dıger ablalar alınmasın lutfen) :mıneu,radya (ıkı kısı daha var yazmıyım ben onları :D)

en sevdıgım tartısmacı:efendı turkler(fotolarına da bayılıyorum :))

en sevdıgım kadım dostum :yayamazve farelerı :D

konusmaktan sohbet etmekten hosalandıklarım:jön,mavı olmayan ,angel,xprensesx aysum,sen estıkce vs.. aslınmda cok kısı varda aklıma gelmıyo valla.ozur dılerım sımdıden :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.