Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl glorıa yı sevgi ile yad edıyorum nerelerde acaba,çok sevıyorum onu
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl rahibe isaura... Hahahahahahahahhah... Öte yandan bende Gökkuşağım Leylam'ı çok özledim..Nerelerde acaba..
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Çok fazla sevgim var kimseyi ayrıd etmesem şimdilik olarmı (ama kabul edene zoyla yok yani )
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Öte yandan bende Gökkuşağım Leylam'ı çok özledim..Nerelerde acaba.. Lucifer kim ki artık forumu yeterince takip edemiyorum
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl tüm üyeleri çok seviyorum tabi arada gıcık olduklarımda var kim acaba onlar
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl Boş ver bee elalem ne derse desin...Hadi hadi hadiii figgaro.....,,,,
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl kim acaba onlar isim vermiyim abla onlar kendilerini biliyo gıcık olduklarım neyse onlarıda demeyım
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 17 yıl Lucifer kim ki artık forumu yeterince takip edemiyorum Tessüf ederim LeylaM Çok üsdün şimdi beni
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 17 yıl rahibe isaura.... Rahibe olan Teresaydı. İsaura ise köle. Köle İsaura...
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl Bak sen sanki üstü kapalı bi tehdit sezdim ama allahtan ben seni seviyorum
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl ayy... yazık ben seni çok ezdim.. tamam ben de seni seviom....
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl kabul etsem mi etmesem mi... ettim hadi... al bu da sana.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.