Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
saymakla bitmez ama onlar zaten kendilerini cok iyi biliyorlar... hepinizi cok seviyorum benim arkadaşlarım :)

ben de var mıyım listende, hani tanıştığımıza memnun olduk ya o yüzden soruyorum :P

• Cevaplar 3,3b
  • Görüntü 177,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
ben de var mıyım listende, hani tanıştığımıza memnun olduk ya o yüzden soruyorum :P

bi eksik bi fazla farketmez, tabii listeme girdin :) seni de seviyorum butterfly kiss, çok sıcak kanlı birisin :) niye sevmim ki... :D

Gönderi tarihi:

site kelebekten geçilmiyo valla.... :D

Gönderi tarihi:

he valla, bi de hepsinde kanat var :):w00t: neyseki allahtan benim kanatlarım yok :):w00t: ama bu işler kıdeme bakar, ilk kanatlı benim, ben meleğim, onlar kelebek :) hehe

Gönderi tarihi:
he valla, bi de hepsinde kanat var :):w00t: neyseki allahtan benim kanatlarım yok :):w00t: ama bu işler kıdeme bakar, ilk kanatlı benim, ben meleğim, onlar kelebek :) hehe

he ya nedir bu kanat, kelebek merakı anlamadım ben de :) ama allahtan benim de kanatlarım falan yok :unsure:

Gönderi tarihi:

kanatlılar familyası diye bi başlık açalım bari :w00t:

Gönderi tarihi:

ben yine bişiler seziyorum hadi hayırlısı... :shifty:

Gönderi tarihi:

burada herkes uçmuş ya; :P

Gönderi tarihi:

Ya kanatlılara bu kadar rağbet varda,neden tavuk nicki alınmıyor..:huh::blink::w00t:

Gönderi tarihi:
Ya kanatlılara bu kadar rağbet varda,neden tavuk nicki alınmıyor..:huh::blink::w00t:

biliyorsun 3 günlük dünyada yaşıyorlar.. :P

Gönderi tarihi:

Yok yok..Onlar bizim kelebeklerimiz,aramızda çok uzun yaşarlar inşallah..;):clover:

Gönderi tarihi:

biz tek kediyiz ama kelebekler kadar saygı yok :getlost:-_-

Gönderi tarihi:

Hiii..Sen benim biricik kedimsin.Dile benden ne dilersen..:clover:

Gönderi tarihi:
biz tek kediyiz ama kelebekler kadar saygı yok :getlost:-_-

Kıs ilk defa sana katılıorum -_- Sana böle bişi yapıorum Allah'ım :online2long:

Bu forumda kedilere gereken önem verilmio <_<:lol:

Gönderi tarihi:

Eyvah eyvah..Bu bir kedi hareketine dönüşüyor galiba..:huh::blink::w00t::D

Gönderi tarihi:

artık çok geç,birgünde halimiz hatrımıs sorulmuyor,ithal mama alınmıyor,dışlanıyorusss :getlost:-_-

haklarımız yeterince savunulmuyor,tek başıma daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :crying::(

:lol: :lol:

Gönderi tarihi:
haklarımız yeterince savunulmuyor,tek başıma daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :crying::(

Sen bari tek kal :clover:

Ortalıkta bir sürü kelebek var zaten.. Kedimiz bari bir tane olsun. :hug:

Bu gidişle hayvanat bahçesi olmasa da :D

Gönderi tarihi:
artık çok geç,birgünde halimiz hatrımıs sorulmuyor,ithal mama alınmıyor,dışlanıyorusss :getlost:-_-

benden iyisin şükret haline ;ben derdimi bilem anlatamıyom,

Gönderi tarihi:

ayy canlarım benimmm :lol::w00t: evet ben tek kediyim yaşasınnn :grin:

Gönderi tarihi:
20286172jp2.gif

teşekkür ederim doktor bey.... :clover::D

saymakla bitmez ama onlar zaten kendilerini cok iyi biliyorlar... hepinizi cok seviyorum benim arkadaşlarım :)

:wub::wub: ........... :clover:

yapma pisicik yaw...senden rahatı yook şu dünyada.... :lol:

sevilen sevildiğini bilir zaten, sözlerin önemi bir yere kadar...... :wub:

sizleri seviyorum.... :clover:

Gönderi tarihi:

sevdiklerim çok fazla şimdi uzun bir liste olacak :whistling:

Gönderi tarihi:

Tüh!! Üşengeçler sizi..<_<

Ben ikinizi de seviyorum..:clover:

Gönderi tarihi:

sen estikçe

^^esra^^ bi kere gördüm ama olsun :w00t:

taurus

kaan

sizleri seviyorum

ha bi de bu sabah itibariyle listeme gloriayı da ekledim (hakkımda yazdıklarını okudum, çok teşekkür ederim, sen çok iyisin) seni de seviyorum :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.