Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hangi sevgiye helal olsun dedin anlayamadım ....? xlark in bazi uyelere sevgisini gosteren seyden bahsediyorum Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 suan burda olanlari sevmeyen ölsün..... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 burda olanlarda seni seviyooo Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Düldül'ü verebilirim lazımsa.. valla süper olur dedem düldülün iki arkadaşı daha var mı yani 3 kişiyiz de Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ortak...kime söledin ki... bak ben üstüme alınıyorum..hislerim öyle söylüyor... ama yoksa yalan mı söylüyor... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Dur söyleyeyim,arkadaşlarınıda getirsin.Ama yarına kadar bekleyin.Biz şimdi yatıyoruz.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tamam dedem sitop kızlara haber salayım sitop dedem sen bişey duymadım ok? sitop bye sitop Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 doğrudur ortak alınabilirsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sizi seviyorum....hepinizi... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 bende bendeeeeeeeeeee Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 öncelikle imajımı sevmesen de ben seni sevdim, sen estikçe ben titrerim ayrıca üsttekiyle nereye gitmek isterdin başlığında tanıyıp sevdiğim ^^esra^^ ve ilk çiçeğimi veren Taurus ile İlk merhabamı aldığım Kaan arkadaşlarım SİZLERİ SEVİYORUM Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Teşekkür ederim butterfly kiss.. Ben de seni sevdim.. Hani demişsiniz ya ben gittikten sonra,bende bende diye.E bendee.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 öncelikle imajımı sevmesen de ben seni sevdim, sen estikçe ben titrerim ayrıca üsttekiyle nereye gitmek isterdin başlığında tanıyıp sevdiğim ^^esra^^ ve ilk çiçeğimi veren Taurus ile İlk merhabamı aldığım Kaan arkadaşlarım SİZLERİ SEVİYORUM canım...imajın ve sen.....ve imajını sevmemem mümkün müü.... kelebek aşığı ve bi kelebek olarak.... teşekkür ederim...ben de seni seviyorum.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 yolculuk zevkli geçecek sitop bana güvenin sitop atlılara haber saldın mı frozen sitop yanımıza odun alalım yoksa doncaz sitop eşek işi yattı sitop yürüycez sitop ben heç sanmıyom sitop sana güveniyom sitop ama bu gıcık sardunyama güvenemiyom sitop atlılar nirdeyse varmak üzere sitop onları oyalamak için ben bugün yola çıkıyom sitop ben helikopterle gidiyom sitop valla süper olur dedem düldülün iki arkadaşı daha var mı yani 3 kişiyiz de ne 3 kişisi yumotem sitop bu şuh tombilik kimi görse davet ediyor sitop düldülü sardunyama verin sitop ben sizi orda bekliycem sitop ohh olsun size sitop Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yumote buralarda mı.Beni Taurus gönderdi,arkadaşlarımla hizmetinizdeyiz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yumote buralarda mı.Beni Taurus gönderdi,arkadaşlarımla hizmetinizdeyiz.. canem düldülcüğüm hoşgeldin sen ve arkadaşların yumote ye arkadaşlarından en güvenilir ve en uysal ve en cesur ve en güçlü ve en hızlı bak bu çok önemli gönder....o taurusun torunudur ona göre benden söylemesi... ..... diğer ata yani pardon arkadaşına gerek kalmadı sen lütfen sardunyamı alıver ve lütfen düldülcüm toynağından geleni ardına koyma hade canem sana güveniyoz Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Valla Taurus bana ''Yumoş torunum sana emanet'' dedi.Ben onu taşıycam.Ama anlattığın gibiyse Sardunyam'ı bu arkadaşım taşısın.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 gıcık düldül anlaşılan sendende hayır yok.. iş başa düştü..artık bakcez duruma .. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sen sevdiğim üye bende bilmiyorum hangisi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 HAydaa.. O kadar at gönderdim,sen mi taşıycan.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 emeğine eline sağlık kral. bende seni seviyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 teşkler,,,teşkler Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sedatt abimmm... çokkk teşekkürr ederimm... ben de çook seviyom seni.. şu sürprizlerinee helee bayılıyomm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 saymakla bitmez ama onlar zaten kendilerini cok iyi biliyorlar... hepinizi cok seviyorum benim arkadaşlarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.