Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
hangi sevgiye helal olsun dedin anlayamadım ....?

xlark in bazi uyelere sevgisini gosteren seyden bahsediyorum

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Dur söyleyeyim,arkadaşlarınıda getirsin.Ama yarına kadar bekleyin.Biz şimdi yatıyoruz..;)

Gönderi tarihi:

öncelikle imajımı sevmesen de ben seni sevdim, sen estikçe ben titrerim :) ayrıca

üsttekiyle nereye gitmek isterdin başlığında tanıyıp sevdiğim ^^esra^^

ve

ilk çiçeğimi veren Taurus ile

İlk merhabamı aldığım Kaan arkadaşlarım

SİZLERİ SEVİYORUM :)

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim butterfly kiss..:clover: Ben de seni sevdim..;)

Hani demişsiniz ya ben gittikten sonra,bende bende diye.E bendee..:)

Gönderi tarihi:
öncelikle imajımı sevmesen de ben seni sevdim, sen estikçe ben titrerim :) ayrıca

üsttekiyle nereye gitmek isterdin başlığında tanıyıp sevdiğim ^^esra^^

ve

ilk çiçeğimi veren Taurus ile

İlk merhabamı aldığım Kaan arkadaşlarım

SİZLERİ SEVİYORUM :)

canım...imajın ve sen.....ve imajını sevmemem mümkün müü.... :) kelebek aşığı ve bi kelebek olarak.... :wub:

teşekkür ederim...ben de seni seviyorum.... :clover::)

Gönderi tarihi:
yolculuk zevkli geçecek sitop :P:shuriken: bana güvenin sitop :) atlılara haber saldın mı frozen sitop :lol: yanımıza odun alalım yoksa doncaz sitop :shuriken: eşek işi yattı sitop :shuriken:

yürüycez sitop :shuriken:

ben heç sanmıyom sitop -_- sana güveniyom sitop :hug: ama bu gıcık sardunyama güvenemiyom sitop :getlost: atlılar nirdeyse varmak üzere sitop :ermm: onları oyalamak için ben bugün yola çıkıyom sitop :shifty::w00t: ben helikopterle gidiyom sitop :whistling::w00t:

valla süper olur dedem :lol:

düldülün iki arkadaşı daha var mı :huh:

yani 3 kişiyiz de :huh::)

ne 3 kişisi yumotem sitop :wassat: bu şuh tombilik kimi görse davet ediyor sitop :getlost: düldülü sardunyama verin sitop :devil: ben sizi orda bekliycem sitop :shaun: ohh olsun size sitop :getlost::w00t:

Gönderi tarihi:
Yumote buralarda mı.Beni Taurus gönderdi,arkadaşlarımla hizmetinizdeyiz..<_<

atlarkz3.jpg

:blink: canem düldülcüğüm hoşgeldin sen ve arkadaşların :glare: yumote ye arkadaşlarından en güvenilir ve en uysal ve en cesur ve en güçlü ve en hızlı bak bu çok önemli :closedeyes::w00t: gönder....o taurusun torunudur ona göre :closedeyes: benden söylemesi... :D ..... diğer ata :blushing: yani pardon arkadaşına gerek kalmadı :closedeyes: sen lütfen sardunyamı alıver :shifty: ve lütfen düldülcüm toynağından geleni ardına koyma :shifty::w00t: hade canem sana güveniyoz :shaun:

Gönderi tarihi:

saymakla bitmez ama onlar zaten kendilerini cok iyi biliyorlar... hepinizi cok seviyorum benim arkadaşlarım :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.