Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 kim acep bu arkadaş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Ben!!! dersem ukala demezsiniz demi.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 yuk yafff senmiydin kardeş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Değilmişim sanırım.. Elbet çıkar ortaya.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 :P canlarım burdaymış yaw en sevdiklerim yani Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 hala kim bunlar merak eder dururum şimdi ben :P Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 en çok sevdiğim üye bir üye :lol: Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Taurus : Benim babacım.. En saygı duyduğum insan.. sedelina : Onu, foruma üye olmadan önce sevmiştim hala seviyorum.. gloria : Çok sıcakkanlı bir kişiliği var.. Canım ablamm.. yumote : Tatlışımm.. Sevecen biri.. Ayrıca benim gibi anime hastası.. sardunyam : Forumun olmassa olmazı.. gece yağmuru : Sabah sabah seda sayan Seviyorum bu kızı.. mineu : Hanım hanımcık tabi gece ablam olmazsa.. siyahx : Bay clooney.. Forum karizması.. egzorsist : Ramazan ayı geliyor aklıma.. sen estikçe.. : Forumun 2. kelebeki.. lilac : Çok şeker cicim o benim.. xminex: Sabahları çok karşılaştığım tatlışş 3... leyla24 : Sıcakkanlı sevecen üyelerden birtanesi.. jön : Kahve canavarı.. Şu aralar fazla istemiyor ama.. kleopatra : Salıncağıma göz diken... iyi biri.. hayalperest : Arkadaş kökenli ............. nati : Onla kavga etmeyi seviyorumm... gülsün : Sevdiğim bir forumdaşım.. eren : Anlatılmaz, dinlenilir.. erbay : Dürüst olduğu kadar espirili.. marti_name : Bence duygu adamı.. Çok sevdiklerimden.. bohem : Canım ablalarımdan.. Her sözü altın portakal ödülü değerinde benim için.. cyrano : Muhabbetimiz tartışmamız olmamasına rağmen iletilerden tanımladığım, iyi bir kişilik.. mosyna : G.S.F. mezunu babasına sözde sorular sorucaktı.. diloş : Avatarına bayıldığım sevdiğim üyelerden.. ipek : İletilerini clover la süslemesi çok hoş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 en en en çok hangi üyeyi seviyorum biliyonuz mu? bende bilmiyom NightWish çok teşekkür ederim canım, tanışmadık ama sanırım tanışırsak severim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 en en en çok hangi üyeyi seviyorum biliyonuz mu? bende bilmiyom NightWish çok teşekkür ederim canım, tanışmadık ama sanırım tanışırsak severim... kız allah cızırtını vermesin dalga mı geciyon yoksa sazan mı avlıyon sen ciddi olmazsınız tanımıyormusun gerçekten de nigtwishi nightwishimmm ben de seni seviyorumm bacımmmm cok da opuyorummmm mucccukk diyeee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 yok ya, tanıyamadım, başka bir nicki varda ben mi bilmiyorum ki acep Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 yok ya, tanıyamadım, başka bir nicki varda ben mi bilmiyorum ki acep anam hele şöyle çocuğun bi imzasına doğru bakıversen diyom hanii... Biliyom üşeniyosun o kadar aşağılara bakmaya ama yok bakmiycensa ben sana söylim yani Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 e ben dedimdi geceme 7,5 numero göslüğümsün ama göremiyom nirdesin diye... gözümden kapışmış, ayıp olmaz demi kıss... olivia meleğim yav insan haber verir nickini değişince yaww. burda yaşlısı var genci var demi ama... bende seviyorum seni NightWish'im tanımış oldum dolayısıyle, bilemiyooooooruuuuuuuummmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 e ben dedimdi geceme 7,5 numero göslüğümsün ama göremiyom nirdesin diye... gözümden kapışmış, ayıp olmaz demi kıss... olivia meleğim yav insan haber verir nickini değişince yaww. burda yaşlısı var genci var demi ama... bende seviyorum seni NightWish'im tanımış oldum dolayısıyle, bilemiyooooooruuuuuuuummmmmm ee tamam bende senin 7.5 numero göslügün olarak vasifemi yapayım dedim dee sanki biz aynı zamanda karıştırıyormusuz gibime de geldi yani göslük olan gece yağmuru degil miydikine ben kirazındım haniiiii hani kirazındımmmmm haniiiii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 kısım ya, sen kiraz ağasında yırtılan gömleğim değilsin... kiraz dalındaki küpeli kirazımsın... göslüğüm gecem ama kendisi bizzat meşgul... o bakımdan sen göslük görevi yapmış oldun, ama iyi gördüm sayende... mersi şiiikerim Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Allah'ım Ya Rabbim.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Kimi sevsem kimi sevsem kim gelsin kim gelsin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Ben ben.. oyy oyyy oyyy kimler varmış burdaaaa TAURUSCUMM naberrr? özlemişim seni beeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Geldin mi be sonunda..Özlettin kendini yaa.. Gece gel de NİGHT TEAM hortlasın.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Geldin mi be sonunda..Özlettin kendini yaa.. Gece gel de NİGHT TEAM hortlasın.. hastayımm hiç kimse bilmiyooo... hastayım bu gece gelemem muhtemelen ama bakarız Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Geçmiş olsun,umarım önemli bişey değildir.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Geçmiş olsun,umarım önemli bişey değildir.. yok yok azıcıkın grip olmuşum sanırım... cuma günü dışardaydım bi arkadaşımla üşüttüm galiba ince giyinmiştim ondan olsa gerek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.