Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Taurus : Benim babacım..:hug: En saygı duyduğum insan..

sedelina : Onu, foruma üye olmadan önce sevmiştim hala seviyorum..

gloria : Çok sıcakkanlı bir kişiliği var.. Canım ablamm..

yumote : Tatlışımm.. Sevecen biri.. Ayrıca benim gibi anime hastası.. :P

sardunyam : Forumun olmassa olmazı..:hug:

gece yağmuru : Sabah sabah seda sayan :w00t: Seviyorum bu kızı..

mineu : Hanım hanımcık tabi gece ablam olmazsa..:lol:

siyahx : Bay clooney.. Forum karizması.. B)

egzorsist : Ramazan ayı geliyor aklıma..

sen estikçe.. : Forumun 2. kelebeki..

lilac : Çok şeker cicim o benim..

xminex: Sabahları çok karşılaştığım tatlışş 3...

leyla24 : Sıcakkanlı sevecen üyelerden birtanesi..

jön : Kahve canavarı..:lol: Şu aralar fazla istemiyor ama..

kleopatra : Salıncağıma göz diken... iyi biri.. :hug:

hayalperest : Arkadaş kökenli ............. :)

nati : Onla kavga etmeyi seviyorumm...:w00t:

gülsün : Sevdiğim bir forumdaşım..

eren : Anlatılmaz, dinlenilir.. B)

erbay : Dürüst olduğu kadar espirili..:D

marti_name : Bence duygu adamı.. Çok sevdiklerimden..

bohem : Canım ablalarımdan.. Her sözü altın portakal ödülü değerinde benim için..

cyrano : Muhabbetimiz tartışmamız olmamasına rağmen iletilerden tanımladığım, iyi bir kişilik..

mosyna : G.S.F. mezunu babasına sözde sorular sorucaktı..:P

diloş : Avatarına bayıldığım sevdiğim üyelerden..

ipek : İletilerini clover la süslemesi çok hoş..:D

Gönderi tarihi:
en en en çok hangi üyeyi seviyorum biliyonuz mu? :whistling:

bende bilmiyom :w00t:

NightWish çok teşekkür ederim canım, tanışmadık ama sanırım tanışırsak severim... :):unsure:

kız allah cızırtını vermesin dalga mı geciyon yoksa sazan mı avlıyon sen ciddi olmazsınız :w00t: tanımıyormusun gerçekten de nigtwishi :w00t:

nightwishimmm ben de seni seviyorumm bacımmmm cok da opuyorummmm mucccukk diyeee

Gönderi tarihi:
yok ya, tanıyamadım, başka bir nicki varda ben mi bilmiyorum ki acep :unsure::blink:

anam hele şöyle çocuğun bi imzasına doğru bakıversen diyom hanii... Biliyom üşeniyosun o kadar aşağılara bakmaya ama :w00t: yok bakmiycensa ben sana söylim yani

Gönderi tarihi:

e ben dedimdi geceme 7,5 numero göslüğümsün ama göremiyom nirdesin diye... :wacko:

gözümden kapışmış, ayıp olmaz demi kıss... :blink:

olivia meleğim yav insan haber verir nickini değişince yaww. burda yaşlısı var genci var demi ama... :blushing:

bende seviyorum seni NightWish'im tanımış oldum dolayısıyle, bilemiyooooooruuuuuuuummmmmm :flowers:

Gönderi tarihi:
e ben dedimdi geceme 7,5 numero göslüğümsün ama göremiyom nirdesin diye... :wacko:

gözümden kapışmış, ayıp olmaz demi kıss... :blink:

olivia meleğim yav insan haber verir nickini değişince yaww. burda yaşlısı var genci var demi ama... :blushing:

bende seviyorum seni NightWish'im tanımış oldum dolayısıyle, bilemiyooooooruuuuuuuummmmmm :flowers:

ee tamam bende senin 7.5 numero göslügün olarak vasifemi yapayım dedim dee sanki biz aynı zamanda karıştırıyormusuz gibime de geldi yani göslük olan gece yağmuru degil miydikine :) ben kirazındım haniiiii :( hani kirazındımmmmm haniiiii :crying:

Gönderi tarihi:

kısım ya, sen kiraz ağasında yırtılan gömleğim değilsin... :unsure: kiraz dalındaki küpeli kirazımsın... :) göslüğüm gecem ama kendisi bizzat meşgul... o bakımdan sen göslük görevi yapmış oldun, ama iyi gördüm sayende... :flowers: mersi şiiikerim :innocent:

Gönderi tarihi:

Kimi sevsem kimi sevsem kim gelsin kim gelsin :lol:

Gönderi tarihi:
Ben ben..:w00t::D

oyy oyyy oyyy kimler varmış burdaaaa :) TAURUSCUMM naberrr? özlemişim seni beeee :):hug:

Gönderi tarihi:

Geldin mi be sonunda..Özlettin kendini yaa..:( Gece gel de NİGHT TEAM hortlasın..;)

Gönderi tarihi:
Geldin mi be sonunda..Özlettin kendini yaa..:( Gece gel de NİGHT TEAM hortlasın..;)

:w00t: hastayımm hiç kimse bilmiyooo... hastayım bu gece gelemem muhtemelen ama bakarız :)

Gönderi tarihi:
Geçmiş olsun,umarım önemli bişey değildir..:huh:

yok yok azıcıkın grip olmuşum sanırım... cuma günü dışardaydım bi arkadaşımla üşüttüm galiba :) ince giyinmiştim ondan olsa gerek :(

Gönderi tarihi:

Geçmiş olsun gloriaaa

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.