Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl sıralama gelişi güzel yapılmış olup değeriniz bende aynıdır dostlarım hıh
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Şalvarını..pardon fosforunu aşağı çektiğim.. ve sevdiğim üye cevriyem... sağol adamım, şalvarımı istersen hatıra olarak verebilirim
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl şu an hatırlayamadığım arkadaşlar mutlaka vardır aklıma geldikçe ekleyeceğim diğer arkadaşları tanımadığım için listeme eklemedim ama tanıdıkça ekleyeceğim ....
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Ne kadar masum bi pardon öyle kıyamam ben sana pardon kıss kankim çok mu acıklı olmuş
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl hemde nasıl içimi parçaladın gece yağmurunun kankisi bu kadar zorlanma bana kısaca mineu diyebilirsin
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl duymamış ay pardon okumamış olayım ii peki gece yağmuru ve kankisi bisde seni seviyos, demi kankim
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl SEDAT siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a Leyla24 ,The Boss Sessizliğin kızı şimdiki adıyla Yağmurun kızı listende yeniden yer almak mutluluk verici.. çok teşekkür ederim canım...bunlar senin için...
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl gece yağmuru ve kankisi tşk ler bisde seni seviyos, demi kankim kıss kankim sen bi işler mi karıştırıyosun yine mahşer bakışlı falan haaaaa
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl sıralama gelişi güzel yapılmış olup değeriniz bende aynıdır dostlarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.