Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 çok güzel olmuş bizde seni seviyoruz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Listeyi yine goremiyorum,ama oldugumu umit ediyorum.Varsam cok tesekkurler,karsilikli. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 beni seven herkesi seviyorum Bende seni Yukarıda Denizimu'ya yazdığını okuduktan sonra daha çok değerlendi bu ileti.Yani aklına ilk gelen ben miyim kızım.. Teşekkür ederim canım,ben de seni seviyorum... Evet babacım aklıma ilk sen geldin.. Bu arada Şam'a kayısı yemeye gidiyorsak,fazla kaçırmayın.Benden söylemesi cırcır yapar.. puahahah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Listeyi yine goremiyorum,ama oldugumu umit ediyorum.Varsam cok tesekkurler,karsilikli Keisnlikle varsın ve ilk başlardasın.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 olivia cım tek kelimeyle muhteşemsin ellerine ve yüreğine sağlık çok güzel olmuş bayıldım ben de seni canımmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 oliviacım teşekkürler canım bende seni seviyorum yumotecim senide seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ay kız seni sevmeyen ölsün bea şeker tanem bahar yüzlü arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 sensin bahar yüzlü gıı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Olivia'yı seviyorum... Canım yaaaaa beni hiçbir zaman unutmaz o... Tatlı kardeşim benimmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gloria: Sedelina seni çok seviyorum ama sen bugünlerde çok NOBRANsın Sedelina: Ben biliyorum NOBRAN ne demek söylim mi? Gloria: Söyleeee Sedelina: NOBRAN, bir insanın yapması gerektiği şeyi yapması gerektiği anlarda değil de yapmaması gerektiği anlarda yaptığı bişeydir. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 nobran ne demek NOBRAN, bir insanın yapması gerektiği şeyi yapması gerektiği anlarda değil de yapmaması gerektiği anlarda yaptığı bişeydir (Berkay'a göre) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ben yine herkesi çook seviyorum diyeceğim --isim sıralamaya gerek duymuyorum çünkü bu iletiyi üstüne alınan herkesi çook seviyorum--... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 ben yine herkesi çook seviyorum diyeceğim --isim sıralamaya gerek duymuyorum çünkü bu iletiyi üstüne alınan herkesi çook seviyorum--... Ben üstüme alınıyorummmm veee seni cok seviyorum. Biliyorsun degil mi benim için ne kadar değerli oldugunu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 GÜNCEL LİSTE.. Not: Bu liste SEDADİSTAN blogunda haftada bir güncellenecektir..) Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 ben herkesi sevdiğimi söyleyemeyecem ama sevdiklerimin listesi kabarık... sevdiklerim kendini biliyor ben duygularımı gösterebiliyorum eee tabi buda bir yetenek... sevmediklerimden de nefret etmiyorum ayrıca sadece sevmiyorum... sedat teşekkür ederim arkadaşım sen de sevdiklerim arasındasın... bütün sevdiklerime gelsin bu çiçekler onlar kendilerini biliyor Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 olivia cım tek kelimeyle muhteşemsin ellerine ve yüreğine sağlık çok güzel olmuş bayıldım ben de seni canımmm Aslında daha güzeldi bu yaa renkleri biraz cırtlak çıktı burda Ayrıca ben tşk. ederim canım yaa tatlışşş ) oliviacım teşekkürler canım bende seni seviyorum Teşekkür ederim Sevilmeye layık olanları seviyorum Olivia'yı seviyorum... Canım yaaaaa beni hiçbir zaman unutmaz o... Tatlı kardeşim benimmmmm Unutmam tabi yaa Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 benide sevin sedat bey çok mersi herkese kucak dolusu sevgiler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 GÜNCEL LİSTE.. Not: Bu liste SEDADİSTAN blogunda haftada bir güncellenecektir.. ) teşekkurlerrrr Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 yumotecim canimm,ben de seni cok seviyorum,tesekkur ederim Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 arkadaşlığımısın bu seviyeye düşebileceğini ummazdım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ana ben seviyom arkadaşı ama kime kızmış böyle Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 kızmadım yumote sadece biras hayal kırıklığımı desek yoksa unutkanlıkmı desek ne desek bilmem kimseyede kızmadık ne haddimize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.