Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Siyahx, gece yağmuru ve mineu tşk ederim yaprak dökümü bisde seni sevdik
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl bir güler..bir ağlar..kahve müptelasıdır...arada bir fal kapar ...tek kendine kapamaz ama falı..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl şifreli mi?...hemen kırdıralım o zaman Yaprakcım evet kırdıralım zincirleri demü
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Beni görünce aklına çizgi film gelen herkesi seviyorum Tsk ederim Ben de seni sevdim
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl sevdiklerime seviyorum demiyeli uzun zaman olmuş: yeni farkettim bu forumda muhabbetimin olduğu herkesi seviyorum...yeni gelenleri de seviyorum tabii...malum istisnalar kaideleri bozmaz..... sedoşu gloria yı taurusu nathy i manidarı ewücümü......daha çook var ama yazamadım onlar kendilerini biliyor nasılsa..... onları biraz daha fazla seviyorum....
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl sevdiklerime seviyorum demiyeli uzun zaman olmuş: yeni farkettim bu forumda muhabbetimin olduğu herkesi seviyorum...yeni gelenleri de seviyorum tabii...malum istisnalar kaideleri bozmaz..... sedoşu gloria yı taurusu nathy i manidarı ewücümü......daha çook var ama yazamadım onlar kendilerini biliyor nasılsa..... onları biraz daha fazla seviyorum.... Kurban olduğum,hoşgeldin. Bende seni çooook seviyorum..
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl ben seviyorum ama........... Oyy canıım ben de seni seviyorum gullum
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl O zaman beni hiç sevmiyorsun doğru seni hiç sinir etmedim dimi...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl tan_vakti, sedelina, sardunyam, jön, politika, gılgames, pantheaaa
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl Siyahx, gece yağmuru ve mineu teşekkürler yaprak dökümü :clower:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.