Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl bi uyus gordum sanki Seni bir yerlerden çıkartırıyorumm amaa bilmem içime doğdu mu desek kuşlarmı soledi desek? Kargalar mı söyledi
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl bilmem....belki de kotu bi ruyanın etkisinde kaldım bu sefer de cadımıydım
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl bu sefer de cadımıydım belki de ama önceki kararımdan vazgeçmem kolay kolay prensessin. belki de prenses kılığına girmiş bir cadısındır
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Taurusu seviyorum sedelinayı seviyorum sardunyamı seviyorum herkesi seviyorum yawwww
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl bak ne diyorum gizlemiyorum sensız yaşamak zor gelıyor bana seni seviyorum seviyorum üstüne alınma glorıa sana deel
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Taurusu seviyorum sedelinayı seviyorum sardunyamı seviyorum herkesi seviyorum yawwww Sevgi pıtırcığı.. bak ne diyorum gizlemiyorum sensız yaşamak zor gelıyor bana seni seviyorum seviyorum üstüne alınma glorıa sana deel Bana mı..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl bende eksik kalmayayım ...hepinizi seviyorum..beni sevmeyenleride seviyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.