Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Görev herşeyden kutsaldır Prenses Well Done Aysum dedim ya ama nerde dedim bak işte onu unuttum
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Aysum dedim ya ama nerde dedim bak işte onu unuttum Allah allah Bak hemen kaçma kıs biyere yarım saat daha sık dişini
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Kıs seviyeli geyik topicinde demişim Seviyeli geyik seviyesiz geyik
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Aysum senin dişler sana fasla gelio haberin olsun bak çağırırım güselyası
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Aysum senin dişler sana fasla gelio haberin olsun bak çağırırım güselyası Çağır canemm o bana bişe yapmaski canım ağam benim
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl teşekkür ederim NATALIA sevilmek güzel liste yapmamak için özen gösteriyordum ama artık bir liste yapmanın zamanı geldi sanırım
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl ya ben herkesi seviyorum... zorluyorum kendimi bi EN LİSTESİ de ben yapabilir miyim diye ama birilerinizin gönlü kalır üzÜlürüm sonra... Sedoş'um ve Tauruscuğum (EN demeyelim bu iki kişiye, bu forumda ilk tanıdıklarım ve o günden bu yana dostluklarını, sevgilerini benden esirgemeyen canımın içleri diyelim) listemin başında olmak üzere her türlü forum başlığında sohbet ettiğim, sohbetinden zevk aldığım, tartışmayı, eğlenmeyi bilen sevgili büyük, küçük tüm dostlarım... HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl canım bitanem saol kusenciğim ya bunu duymak süper epeydir sevilmediğimi düşünmeye başlamıştım saol bitanem
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl bende beni unuttun sanmıştım ama banada sevginden bir parça ayırdığından dolayı teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Ne demek Unuturmuyum sisi hiç bu arada ben de tsk ediorum .. Güsel olmus
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Aslında dün yazacaktım resim eklemek için bugünü bekledim artık güzel birşey olsun diye sende uğraşmışsın seninkinin yanında lafımı olur hiç teşekkürler
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Aslında dün yazacaktım resim eklemek için bugünü bekledim artık güzel birşey olsun diye sende uğraşmışsın seninkinin yanında lafımı olur hiç teşekkürler Evet bayagı zahmetli oldu Ama oyalandım işte
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl bi topicide kirletmeyin yaa en sevdiğim üye nejat işler,ya aça nerden buldun o resımleri
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl ben hiç söylemiim dedikodu oluyor ben söyliyim mi utanıyorsana,yani aşkımdan utanıyoırmusun
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl yok canım kimsenin bilmesi gerekmiyor olduğundan kafaları meşkul etmeyeyim açısından
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl başta böyle demıyordun ama,ne oldu ıkı güne unuttunmu beni açıkla aşkımızı ayoll
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.